Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest na aspartamie, wiec cukru Ci nie podniesie, ale po co taki syf fundować dziecku, to wszystko odkłąda się niestety w organizmie. Ja czasem poratuję się jakąś gumą, bo po kawie mam taki absmak w paszczy jakbym żuła trampka i muszę to czymś zneutralizowaćAguś26 wrote:Dziewczyny a można rzuć coś takiego jak guma orbit albo jakieś tik taki albo coś w tym stylu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jadłam już twaróg na kolację i bylo ok ale chudy 0% A teraz wzięłam normalny lekki sama nie wiem od czego to oby nie od chleba bo nawet mi smakował zjem teraz też ten chleb ale z czym innym i zobaczymyangel-84 wrote:a może twaróg, ja np. mogę tylko twaróg jeść albo na II śniadanie o 11, albo o 16 o innych porach mam po nim podniesiony cukier
-
Ja po twarogu poltlustym z rzodkiewka i ogórkiem i 2 kronikach chleba miałam 77. Więc nawet mniej niż na czczo. Dziś to ogólnie mi się cukrzyca chyba "wylaczyla". Skusiłam się na 7daysa i po pół godz 99 po godz 111. Oby tak do końca ciąży.
0na88 lubi tę wiadomość
-
No to w takim razie u nas to nie ma trudno muszę szukać innegoStokrotka21 wrote:Ja pisalam o chlebie z biedronki , ale nazywa sie zytni- razowy i piekarnia klich, wiec mysle ze u was moze go nie byc bo to pewnie jakas miejscowa piekarnia piecze
-
To super może ci się unormowaly a ty jaki chleb jesz?Pay wrote:Ja po twarogu poltlustym z rzodkiewka i ogórkiem i 2 kronikach chleba miałam 77. Więc nawet mniej niż na czczo. Dziś to ogólnie mi się cukrzyca chyba "wylaczyla". Skusiłam się na 7daysa i po pół godz 99 po godz 111. Oby tak do końca ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:46
-
Hej dziewczynki.
Dawno mnie tu nie b yło ale dopiero co wyszłam ze szpitala. Na szczęście u nasz wszystko dobrze.
Chciałam zapytać co stosujecie na zgagę? Mi do tej pory pomagało Rnnie ale tam są tony cukru i za bardzo nie wiem co zażywać bo zgaga pali mnie na okrągło.
Zaznaczam że piłam mleko. Ale u mnie mleko zawsze wywoływało zgagę więc proszę podsuńcie swoje sposoby bo jak nie to chyba spali mi przełyk na amen
-
Ja też czytam ale każdy który znajduje to i tak ma domieszke mąki pszennejPay wrote:Aguś, chleb zazwyczaj żytni razowy. Różne kupuje tylko czytam skład. Tyle ze u mnie te cukry aż tak nie szaleją.
dziwi mnie to że nawet w nocy mi ten cukier nie spada tylko jest ciągle równy











