Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
narazie wszystko powyciagałam
jednak taki plus , ze po wyciaganiu cukier po kaszce 82
zrobiłam 2 zdjęcia perełek, reszta to przede wszystkim spodenki dresowe, leginsy chłopiece, niektóre tak małe, ze człowiek zapomniał, jakie dziecię bedziejest kilka rzeczy bardziej spranych czy poplamionych(1 bluza i 1 spodenki) ale przy eksperymentach marchewkowych zamiast prac beede wyrzycać
swetry i jeansy mam na conajmniej 6 miesięcy (to zo najdrozsze), są też spodenki do spania(bez stópek) oraz spioszki...nawet dwa tyci rampersiki na lato (moze akurat bedzie pogoda
), są tez bluzeczki, niektore z pepco ale z metkami. poźniej to jeszcze policzę
wyprane i czuć po zapachu-że nie lezały u kogoś za długo. za sztukę wyszło około 1,40 zł
aha , i kot zadowolony-dostał kartonik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ab694033654.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d24e03c56a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f74869417c57.jpg
domi05, Ajwi, Rudzina, żabka04, asioczek86, Lulu83, midnight, maagddaa, twardan lubią tę wiadomość
-
jestem i ja juz w domu antybiotyk dla malego zmiany na oskrzelach ale nie duze inhalacja i oby przeszlo tak biedaka meczy ze mi sie plakac chce- ja z tych co placz zawsze na wierzchu. Znów mam obsowe w jedzeniu bo nic sobie nie wzielam . oby to nie pomieszalo nic.
Domi czekamy na maluszka nic sie nie martw ja tez jestem zdania ze jak jeden wyszedl to i z 2 dam radea ze boli no coż kazda sie z tym liczyla.
-
nick nieaktualnyDziewczyny po moim mieście z mlekiem 108 myślałam że będzie gorzej.
Zagryzlam cm kawałkiem strucli z jabłkiem:-) i wzielam banana bo ja już w drodze
Właśnie siedzę w aucie na myjni a mąż myje ja mam okazję was doczytac hihi
Kamcia super ciuszki a kociak boski
Też chcę kotaale kupie jak będzie dom albo większe mieszkanie.
Zabuszka zdrówka dla dzieciaczka
Uciekam do potem -
No to wróciłam, wsZystko pozamykane na amen, mały fajnie podgonił, 2440g więc niedowagi nie ma, w czwartek na oddział i ponoć mogę tam tydzień na tym wywolywaniu leżeć...? Baloniki nie bardzo przy gbs+ więc oxy a jak nic nie da to cesarska... Ale serio? Tydzień? Położna powiedziała że nie ma opcji, na pewno szybciej... ja tez mam nadzieję że to szybciej pójdzie i do.końca tygodnia urodze. Mój lekarz ma dyżur w sobotę to jak do soboty nie ruszy to mu pomarudze
-
Zabuszka mój brat miał długo takie 'pływające' i okazało sie ze ma nietolerancje glutenu
Domi spoko, wiem, że chciałabyś juz, ale wszystko w swoim czasie. Poza tym szyjka potrafi się skrócic w ciagu 1 dnia i nawet tego nie zauważysz. Fajnie ze mały tak nadgonił, już konkretne ma rozmiarybędzie co ma być!
Na obiad makaron z pesto. Zobaczymy jaki wynik mi to da, chociaż dziwacznie sie dzisiaj czuje wieć na nic sie już nie nastawiam.Rudzina -
Ja to debiut wiec osobiscie nie wiem. Z realacji innych dziewczyn to tak jak Kamcia pisze - zależy od szpitala i sytuacji, czasami raz podają oxy i dziecko wyskakuje, czasami podejmują kilka prób a i tak kończy sie cesarką jak maluch zastrajkuje. Nie ma chyba reguły na to...Rudzina
-
nick nieaktualny
-
Agatia, na 50 mam kilka, na wyjście przygotowane i 50 i 56, nawet 62 ale pewnie się nie przydadzą;p
Muszę brać po uwagę błąd pomiaru, od szwagierki córka też miała mieć 2400 a urodziła się 3400 ;p Ale mniejsze ciuszki mam, jak faktycznie te 56 które mam będą za duże to poślę męża albo siosrę do sklepu, rozeznanie już zrobiłam...
Teraz w ciągu 1,5 tygodnia podrósł prawie 300g, więc zobaczymy jaka ta waga faktycznie będzie.agatia, Rudzina lubią tę wiadomość