Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny która z Was je owsiankę?
Jak ja przyrządzać? Z mlekiem, wodą, owocami czy jogurtem?A mieciutka jak ugotowana:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ciekawe czu Emilka zajmowałaby sie braciszkiem?ja byłam ta niedobra siostra
na pewno Kamcia a w późniejszym okresie by go lała i ustawiała.
Też sie zastanawiam jak to bedzie hihih
najgorsze ze córka cały czas teraz mówi ze po braciszku będzie córka hihihi ale mam nadzieje ze z głowy jej to wybije -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż tak myślę dlatego się nie poddałam w staraniach pomimo tylu przejść
Wierzyłam że się w końcu uda a córka będzie miała rodzeństwo.
Wy też będziecie mieli drugie jak dasz rade to rób w odstępstwie krótkim
Ja żałuje że będzie taka różnica wieku..... -
Zabka jaka u Ciebie będzie różnica? pytam , bo u mni eteż myślałam ze szybciej...najpierw nie byliśmy zdecydowani -tzn ja byłam ale mąż nie-a wiadomo nic na siłe...a potem problemy, i jak się urodzi to będzie prawie 4 lata...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyRóżnica będzie praktycznie 5 lat bo córka jest z października a ja mam termin na wrzesień.
Mam nadzieję że będzie pomagać.
Powiem wam że mąż chciał szybko dziecko po dziecku.
Ale ja się bałam swojej córki bo mialam uraz(upuscilam kuzyna albo kuzynke nie pamiętam malutkie na rękach a ciocia miała faze pastowania na błysk lenteksow i się wywrocilam z dzieckiem).
Ja się bałam nie chciałam drugiego od razu teraz żałuję lepiej się przemeczyc ale mieć później spokój dzieci praktycznie same się sobą zajmują a tu jednak praca i obowiązki a dziecko zabawy się domaga ahhhhhh
Szkoda ze tak ciężko czasami jest ale cóż zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 18:57
-
Żabko pewnych rzeczy się nie przewidzi. Ja chciałam synka rodzić sn, żeby szybko zajść w ciążę. Niestety było cc, ginka.kazała odczekać 2 lata. Odczekalam prawie, a i tak mam problemy z łożyskiem. Dobrze, że chociaż blizna dokładnie wymierzona i nic nie wskazuje, żeby się miała rozejsc, bo jeszcze tego się boję
-
nick nieaktualnyDokładnie dziewczyny.
Powiem wam że teraz w ciąży już dwa razy myślałam tak poważnie o trzecim dziecku ale chciałabym zrobić to tak żeby zaskoczyć na macierzyńskim żeby dllllllugo nie wrócić do pracy (w planie mam wychowawczy wziąść) ale ważniejsze jest dla mnie większe mieszkanie później ewentualnie też można się postarać.
Stwierdziłam że napewno muszę się skupić teraz na ciąży i porodzie potem mieszkanie czy dom a potem życie już pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:01