Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Koleżanka obok przyjechała o 17 bo jej wody odeszły, i chyba zaczynają brać ja skurcze - mówi że jak na okres, mocno zakluje i puszcza, ma co 6 minut, powiedziała że czeka do 22 Jak przychodzą tętno mierzyć maluchom to zgłosi, pewnie do rana będzie miała córkę przy sobie:-)
-
Hej dziewczyny
Agatia superMówiliśmy ci ze bedzie dobrze
Domi trzymam kciuki żeby wszystko sprawnie i łatwo poszlo
Ja dzis tez zjadlam tego calego knopersa ale u mnie nie sluzy tak jak u was. Po 1h 120. Dla mnie nie warto. Wole zjesc kawalek serniczka lub szarlotki albo poprostu owoca
domi05 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja od 3 na nogach, bo musiałam wyszykowac synusia na wyjazd do Poradni do Bydgoszczy. I właśnie pojechali. Dzisiaj cukry będę miała mega rozwalone, bo wcześniej poszłam spać, nie zjadłam nocnej kanapki o czasie, tylko o 23 i do tego stres związany z wizytą i tym, że nie mogłam jechać.
Nie wiem czy jeszcze zasnę, ale postaram się. -
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:U mnie tez piekne 85
Domi to teraz tylko czekac na kroplowke i niech sie dzieje.
Mogli by mnie chociaż zbadać z zrobić ktg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 06:50
-
Dorinka, u ciebie-jesli dobrze pamietam -to i kaszki typu smakija odpadły? a w knoppersie jest porównywalnie duzo cukru
cieszę sie , ze knoppers mi służy, że cukry po nim nawet w zwyz nie ida(po 30-45-60 min), ale muszę o ten fenomen zapytać diab -
No i po obchodzie... ordynator mnie zbadał, szyjka nie gotowa do porodu... normalnie dali by mi baloniki Ale mam gbs + to nie dają I musimy czekać czy coś się ruszy...
No i do poniedziałku czekamy a w poniedziałek będą myśleć o cesarce
Mogliby mnie puścić do domu i w poniedziałek na oddział i by sobie zobaczyli czy coś przez weekend ruszyło a w domu szybciej mnie ruszy niż tu... -
Witam, cukier 89
Często się dzieje, że coś podbija po 1,5h, ja mierzę właśnie po 1,5h, ale jak czasami zdarzy mi się pomiar po 1h to mam niżej, zależy co. Ale upewniłam się u dablo i mam mierzyć po 1,5h, bo miałam cukrzycę przed ciążą
Wczoraj o mały włos nie pożarłam grześka i chałwy....ale udało się....
Domi trzymam kciuki za szybkie spotkanie z dzieciaczkiem
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Domi to Cię trzymają bez sensu na week
po co od razu cc? Jakoś pochopnie, czyasz wskazania?
Twarden masz mierzyć po 1,5h czy po 1 i 1,5h? Mi by pasków nie starczyłomoja diab uważa, że moja cukrzyca jest ma wyrost bo krzywa ok, cukry na czczo ok, te podwyższone były po nocnym jedzeniu, więc nie były na czczo
więc pasków by mi nie dalae tyle
zresztą moje pojedynczne przekroczenia są dla diab niecukrzycowe, bo takie ma każdy zdrowy człowiek
he he he takie to naciągane
domi05 lubi tę wiadomość