Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zjadłam 5 i one były takie większe:-) bo farsz mi leciał i musiałam większe kółka zrobić.
Ale masz rację 4 i wynik będzie na pewno ok:-)
A ja nie uwierzcie powiedziałam mężowi że chce w tygodniu wózki jechać obejrzeć a on to się pakuj jedziemy.
Więc spadam oglądać do potem:-)
agatia, Rudzina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mogę zjeść 4 pierogi ze szpinakiem i na styk wychodzi
Ale po 5 ruskich miałam coś koło 140.
A dziś to jakoś jestem strasznie głodna. Zjadłam godzinę po obiedzie riso i mam 121 i teraz żeby coś zjeść znowu muszę poczekać.
o 17-ej będzie kolacja)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:08
-
Hej dziewczyny
My dalej w komplecie - skurcze sie uspokily a ja wrocilam do zycia. Domi trzymam kciuki zeby cos ruszylo!!
Ja mam do was pytanie: Robilam wlasnie badania krwi i oprocz za wysokiego choelsterolu (tak jak U Ciebie Kamcia nie ogarniam...) to mam tez za wysokie ZELAZO. Norma do 150 a ja mam 295.... Dodam ze nie jem miesa wiec raczej spodziewalam sie wartosci za niskiej.... Lekarz nie skomentowal, zapytam we wt moja gin ale myslicie ze powinnam sie martwic? I ograniczyc bogata w zelazo diete ktora stosuje z racji wegetarianizmu??? Nic juz nie rozumiem w tej ciazy.
-
Aga uwierz mi kochana ze nie znam takiego problemu jak za wysokie żelazo
sądząc po reakcji twojego gin to on sam chyba pierwszy raz się spotkał z czymś takim. A drugiej strony pytanie brzmi po co podają normę górna? Dla mnie szok
A jaki masz cholesterol? I kto ci zlecił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 18:09
-
Wszystko zlecil mie rodzinny i to on tez nie skomentowal. Cholesterol mam 212 norma do 200, ale zelazo mam 295 a normal 150...no nic do wtorku sie nie martwie i zapytam gin w szpitalu bo mam usg...A i pytalas wczesniej o kreatynine - mam 0,7.
Ahaha i wlasnie zobaczyam ze cukier w lab na czczo 64.... A w domu 86 ciekawe czy tak spadl po drodze czy taki mam swetny gluko...
-
nick nieaktualny
-
hej ja po wizycie wszystko pozamykane jak narazie i maly wazy 2200 tak ze nie zapowiada sie gigant
a glupia ja zjadlam bagietke ciepla czosnkowa... po 2 godz bylo 126 to ciekawe ile wywalilo po 1 h.tego wyniku niby nie millam mierzyc ale musialam . boze cos mi mozg przycmilo ;( teraz bedzie kolacja kosmos .woogole stracilam glos gile po pachy i chrypa jak u dziadaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 20:30
Rudzina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny