Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenka to współczuję tej opracji
po cc dają tramal u inne gadżety, ale ja mam problem z tolerancją na leki, bo przeciwbólowe i rozkurczowe w 99% nie działają na mnie. Po cc miałam kiepsko bo kroplowki nie działały i po dwóch kroplowkach już prosiłam, żeby mnie nie faszerowali, bo nic nie dają. Trzeciego dnia kupiła zwykłą pyralgine w tabletkach bo to ciut działa.
Żabko ja jem keczup, tylko nie wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 17:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUWAGA:-)
po dwóch paluszkach kinder bueno bez czekolady:
lewa ręka 104 prawa ręka 106
to tak w ramach eksperymentu sie poświeciłam:-)
tyle ze go nie poczułam czyt nie rozkoszowałam się smakiembo go połknęłam taki pyszny niebo w gebie:-0
to mamy juz kinder bueno, grzeski w czekoladzie i knopersy.
czas na coś odważniejszego
co teraz próbujemy????? -
Ja owoce też mogę nawet wieczorem bo cukry 90, ale owooce i inne rarytasy wieczorne odbijają mi się na czczo, więc po 18 nie szaleje
5 tyg nie przekraczam 85, więc nie będę ryzykować
Żabko ja jutro zamierzam zrobić lody domowej roboty bez cukru z owoców i smietanytzjadłabym jakieś ciasto z kremem, choć nigdy mie lubiłam
ale z tym się powstrzymam
No i jutro wreszcie zaryzykuję i.zrobię kurczaka masala po hindusku bo uwielbiam, a bałam się do tej pory, bo jednak masala musi być słodka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 17:52
-
nick nieaktualnyja jutro z rana zrobię wz-tkę hihihi
Też mi się chce takiego ciasta z kremem.
Oczywiście pierw malutki kawałek a jak cukry będą ok to będę wcinać oby mąż mi nie zjadł całego
Oblukałam dzisiaj piwnicę jest suszarnia zamykana na zamek jak w drzwiach montuja.
Musze teraz ustrzelić porządkową o klucz i zobaczyć środek co tam maja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż w przeprosiny chce mnie zabrac na mc donalda a ja mówie ze wole kebab z podwójnym sosem i baraninka mniam mówi to sie ubieraj a ja mówie ze jutro poproszę
Ale chyba tak myśle ze dzisiaj pojedziemy bo mąż ma jutro na 17 do pracy i nie bedzie mógł zjeść a ma ochote na tego kebaba mówi hihihi
ciekawe co to wyjdzie gdzie kolacja bedzie:-) -
nick nieaktualny
-
Kamcia nie wpływają bo masz nocną insulinę
więc u Ciebie nie.dochodzi do hiperinsulinemii.
Ja miałam na czczo przekroczenia, jak jadłam po 18 owoce lub słodkie. A teraz sporadycznie mam 85, w większości 75-80. Więc jednak jedzenie ma wpływ na ranne cukry
Chyba zbyt zaszalalam z koktajlem bo zjadłam do niego 6 kostek mlecznej milki i cukier 126ale było warto. Od jutra koniec folgowania, bo kg wchodzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny