Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia ale nie szalejmy z tymi 3 j insuliny przez pierwszy miesiąc tez miałam inne cukry a od miesiąca spadły a najlepsze są jak odpuscilam i ani nie przeżywam ani nie stresuje się. Bo tak samo gadalysmy o mleku. Co ja mówiłam od początku ze mogę a ty dopiero teraz spróbowałas. Każda z nas jest inna. Jadłam dziś trzydniowy rosół i cukry jak przedwczoraj. Weglo tyle nie musze zrec a nie mam ketonow. ..mój organizm poupadl po śmierci Emilki. Trochę spokoju regularności i jest dużo lepiej. I oby tak do końca
-
Ja mleko jem na I śniadanie, po 18 nie tykam, bo jak z początku 2 mleczne kolacje to cukier na czczo 97 i 95. Na kolację jem 2 kanapeczki i nic więcej bo boję się już szaleć i popsuć wyniki.
Choć ostatnio na.kolację 2 przekroczenia i dzisiaj po szaleństwie
Muszę skończyć folgowanie, bo za dużo kg będzie do zrzucania po porodziezresztą po słodkim zaczynam mieć zgagę, więc gra niewarta świeczki.
-
nick nieaktualny
-
Agatia przepraszam ale znowu mam wrażenie ze próbujesz mi wmawiać coś czego nie ma. Zbytnio doszukujesz sie problemów. Nie jedz mleka na noc. Nie namawiam. Ja jem od 2 miesięcy. Owoce tez. W lutym pytałam czemu owoce po 16. Odpisałaś mi ze zamieniają się w tłuszcze o odkładają. Trochę trwało i zaryzykowalam
Zaraz mi powiesz ze po rosole z gołąbkami miałam dobry cukier bo dzień wcześniej o 22.30 wzięłam 3j insuliny. Az miewam wrażenie ze tobie się nie podoba ze mam dobre cukry. Ja się tym ciesze a ty zawsze mnie skomentujesz . Ja moge owoce o mleko na noc ale nie powiem ci ze ty możesz lub nie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Po wieczornym mleku mam mniej niż 100 wiec ja jeść mogę
Żabka trzymam kciuki choć zastanawiam się czy jadłaś kanapki z keczupem czy keczup z kanapakami
Hahahaha
Zjadłam pół na pół.
Mały mi szaleje czyli smakowało.
Matka coś dała nowego yeeeee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:W golabkach ilości ryżu nie za wielkie
ja jem biały ryż i biały makaron do zup i cukry ok. Z brązowym makaronem zupy nie zjem bleeee
a ryzue brązowego nie biorę do buzi, nie znoszę
Mówiłam ze znów mnie skomentujesz wiec ja to zostawiam bez komentarzawyżej napisalam