Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki co wy piszecie! U was nie ma jedna drugiej czego zazdroscic bo wszystkie macie piekne cukry
Ja wam moge zazdrościć i przyznam sie......robię toI wkurzaja mnie wasze piekne cukry i tego nie ukrywam
Ja tez maaarze o pasztecie choc cieniutkiej warstwie (nie bede lapczywa), o keczupie snie po nocyWczoraj moim chlopom remontowym zrobilam u tesciowej zapiekanki. Myslalam ze mi jezyk do dupy ucieknie ale nie od samej zapiekanki ale od zapachu keczupu
Marze o obiedzie bez zimiorow
Z golabkami jestem przykladem ze mimo malej ilosci ryzu czy kaszy moze wywalic i to powyzej 130. Golabki ide robic jutro z tesciowom wiec powtórzę test
Ale pochwale sie ze dzis zjadlam kawalek serniczka co brat przyniosl i cukier 106
Po wielkim udku z kurczaka z surowka i ziemniaczkiem rozgotowanym 99.
Normalnie to sa jaja ale wiecie ze zauwazylam ze jak tesciowa cos przyrządzi to mam lepsze cukry
Ja na ten tydzien mam w planie zrobic test: polowy tortilli kupnej, mleka z platkami pelnoziarnistymi (1/3 nieduzego kubka płatków), i knopersa powtorzyc:) Ale moze spróbuję jeszcze z keczupem (mam ze stewia i zwykly wiec beda 2 testy)
A za niedlugo bedziemy ogladac film i taaaaak mnie kusi lays zielona cebulkaJuz kilka miesiecy w ustach nie mialam. Co o tym myslicie? Paczka 165g. Zjadlabym 65 a reszta meza
Jeszcze walcze bo sie cykam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorinko to jest dziwne, że po serniczku ok, a po czymś teoretycznie dobrym za wysoki
acz gołąbki mnie dziwią, że podnoszą bo ilość ryżu nawet w przeliczeniu na WW jest śladowa i nie powinna wywalać. Ja jadłam 3 gołąbki kupne z sosem pomidorowym i cukier był ok, a były wielkie te gołębie. ilość WW nie przekroczyła 4WW, a podają, że obiaad powinien mieć 6-7WW. Dzień później jadłam 2 gołębie bez sosu, ziemniaki, surówka i cukier też ok.
Ja najbardziej tęsknię za pizza, chinszczyzna i hinduskim jedzeniem. Mniam mniam mniam. Brakuje mi tego bardzo, ale niestety większość potraw odpada z tego przedziałuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 19:55
-
Żabko no i super
lepszy taki jak żaden ;)ja jednak na kolację absolutnie nie zjem
ale na drugie śniadanko nadrabiam
dzisiaj na obiad najadlam się majonezu z sałatką jak głupia, jak bym go.pierwszy raz jadła. Może za dużo i podbiło tłuste po podwieczorku.
-
nick nieaktualny
-
W my szykujemy sie do filmu. Zjadlam kilka chipsow juz. Jak one smakuja
Zjem w czasie filmu jeszcze kilka chybaSama nie wiem czy sie po tym mierzyc ale pewnie z ciekawosci to zrobie
A myslicie zeby po chipsach jesc jeszcze posiłek przed snem?
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Dorinka
Sama nie raz przymierzalam się do chipsów ale w marketach standardowo są duże paczki a ja wolę nie ryzykować bo jak z kebabem zjem do końca. Musze upolować mała paczuszke. Osobiście się zmierze i to pewnie jeszcze później niż 1h ale wiesz ze do tego nigdy nie namawiam. A po kilku sztukach nie warto mierzyćDorinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Tak więc już wiem, że jutro będę miała synka przy sobie!
Rano dają mi oksy, jak nic nie ruszy to robią cięcie - będą czekać do 10-10.30,
Jak ruszy to pewnie będzie nieco później, Ale myślę że nawet sn uda się jutro do wieczora
Na razie Was nie doczytałam, może doczytam, Ale teraz myśli krążą zupełnie gdzie indziejkamciaelcia, Rudzina, żabka04, Dorinka, twardan lubią tę wiadomość