X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko wcześniej robiłam hummus sama, ale mam lenia i kupiłam gotowy ;) ostatnio kupuję same gotowce, bo nie chce mi się kombinować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze ja też ostatnio wygodna soe zrobiłam i idę na łatwiznę.

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, ale mnie ten mój leń wkurza, bo tak "śmieciowo" chyba nigdy nie jadłam ;) i muszę się ogarnąć. Zawsze robiłam jakieś wynalazki, pasty, sałatki, a teraz wszystko gotowe, zero warzyw ;) he he ostatni miesiąc porażka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie nie,warzywka to ty musisz jesc!

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko od warzywek to.mi się już cofa ;)jedynie do obiadu jem i do kanapek ogorkae i nic więcej. Bleee powoli wszystko mi brzydnie.

• Dorinka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki co wy piszecie! U was nie ma jedna drugiej czego zazdroscic bo wszystkie macie piekne cukry ;)
    Ja wam moge zazdrościć i przyznam sie......robię to ;) I wkurzaja mnie wasze piekne cukry i tego nie ukrywam ;) :P
    Ja tez maaarze o pasztecie choc cieniutkiej warstwie (nie bede lapczywa), o keczupie snie po nocy :) Wczoraj moim chlopom remontowym zrobilam u tesciowej zapiekanki. Myslalam ze mi jezyk do dupy ucieknie ale nie od samej zapiekanki ale od zapachu keczupu :) Marze o obiedzie bez zimiorow :) Z golabkami jestem przykladem ze mimo malej ilosci ryzu czy kaszy moze wywalic i to powyzej 130. Golabki ide robic jutro z tesciowom wiec powtórzę test :)
    Ale pochwale sie ze dzis zjadlam kawalek serniczka co brat przyniosl i cukier 106 :)
    Po wielkim udku z kurczaka z surowka i ziemniaczkiem rozgotowanym 99.
    Normalnie to sa jaja ale wiecie ze zauwazylam ze jak tesciowa cos przyrządzi to mam lepsze cukry ;)

Ja na ten tydzien mam w planie zrobic test: polowy tortilli kupnej, mleka z platkami pelnoziarnistymi (1/3 nieduzego kubka płatków), i knopersa powtorzyc:) Ale moze spróbuję jeszcze z keczupem (mam ze stewia i zwykly wiec beda 2 testy) :)

A za niedlugo bedziemy ogladac film i taaaaak mnie kusi lays zielona cebulka :) Juz kilka miesiecy w ustach nie mialam. Co o tym myslicie? Paczka 165g. Zjadlabym 65 a reszta meza :) Jeszcze walcze bo sie cykam :)

3i49o7esw7obg123.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj dorinka:-)

Dorinka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka a sprawdzałaś ketony w ciągu dnia?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    115:-)
    A więc mogę ketchup.
    Wolałabym inny ale dobry i taki

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinko to jest dziwne, że po serniczku ok, a po czymś teoretycznie dobrym za wysoki ;) acz gołąbki mnie dziwią, że podnoszą bo ilość ryżu nawet w przeliczeniu na WW jest śladowa i nie powinna wywalać. Ja jadłam 3 gołąbki kupne z sosem pomidorowym i cukier był ok, a były wielkie te gołębie. ilość WW nie przekroczyła 4WW, a podają, że obiaad powinien mieć 6-7WW. Dzień później jadłam 2 gołębie bez sosu, ziemniaki, surówka i cukier też ok.
    Ja najbardziej tęsknię za pizza, chinszczyzna i hinduskim jedzeniem. Mniam mniam mniam. Brakuje mi tego bardzo, ale niestety większość potraw odpada z tego przedziału :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 19:55

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko no i super :) lepszy taki jak żaden ;)ja jednak na kolację absolutnie nie zjem ;) ale na drugie śniadanko nadrabiam ;) dzisiaj na obiad najadlam się majonezu z sałatką jak głupia, jak bym go.pierwszy raz jadła. Może za dużo i podbiło tłuste po podwieczorku.

• Dorinka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niestety dzis nie bo podsunelas mi ten pomysl a ja bylam u tesciowej caly dzien. Jutro zamierzam na to poswiecic kilka paskow :)

3i49o7esw7obg123.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka bo może się okazać że w ciągu dnia jest dobrze a przerwa nocna nie służy. Albo chociaż uda się wyłapać kiedy się zmniejszają. Jednak najwięcej trzymam kciuki by jutro było zero ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dorinka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia i uwierz mi ze moje gołąbki naprawdę byly malutkie a zjadlam niecałe 2. Zobaczymy jak będzie jutro po golabkach tesciowej :)

3i49o7esw7obg123.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka ja po kotletach jajecznych i mielonych "teściowej" cukry mam lepsze niż po swoich ;) a buły tartej w nich od ciula, a u mnie zero ;) chyba podświadomość działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 20:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zgage od tego ketchupu:-(
    Mały wariuje odkąd zjadłam kolacje:-)
    A tu za raz będzie moja pora na drugą ostatnia kolacje :-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Na pewno się cieszy

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dorinka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W my szykujemy sie do filmu. Zjadlam kilka chipsow juz. Jak one smakuja :)
    Zjem w czasie filmu jeszcze kilka chyba :) Sama nie wiem czy sie po tym mierzyc ale pewnie z ciekawosci to zrobie :) A myslicie zeby po chipsach jesc jeszcze posiłek przed snem?

żabka04 lubi tę wiadomość

3i49o7esw7obg123.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka
    Sama nie raz przymierzalam się do chipsów ale w marketach standardowo są duże paczki a ja wolę nie ryzykować bo jak z kebabem zjem do końca. Musze upolować mała paczuszke. Osobiście się zmierze i to pewnie jeszcze później niż 1h ale wiesz ze do tego nigdy nie namawiam. A po kilku sztukach nie warto mierzyć ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Tak więc już wiem, że jutro będę miała synka przy sobie! :-)
    Rano dają mi oksy, jak nic nie ruszy to robią cięcie - będą czekać do 10-10.30,
    Jak ruszy to pewnie będzie nieco później, Ale myślę że nawet sn uda się jutro do wieczora :-)
    Na razie Was nie doczytałam, może doczytam, Ale teraz myśli krążą zupełnie gdzie indziej :-)

kamciaelcia, Rudzina, żabka04, Dorinka, twardan lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ