Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzina wrote:Ja jadłam normalnego Heiz'a wiec pewnie też dlatego, ale mówię - przeżyje. Wolę nie móc ketchupu niz majonezu
ja normalnie jadam kotlin bazylia z czosnkiem i nic sie nie działo
ale jednak keczup to niby pomidory oraz cukier, a w majo majo to cukry tyci, a duzo tłuszczu -
żabka04 wrote:kamcia bierz ta druga
Tez tak myslę
Pierwsza to jednak licytacja, na te chwilę koszt 52 zł + 10 zł wysyłka, nie wiadomo jednak, czy ją wygram i za ile
druga zaś stoi za 100 zł + 15 zł kurier, mama pisze, ze dziecko na tym rozmiarze juz nie spało i tylko kilka razy próbowała ja uzyć. Zważając na ceny tych poduszek to i 115 zł to nie duzo, a planuję już z góry kupić, bo wiem, jaki stres miałam i ile przeryczałam przez główke Emilki. Rozmiar M to od 5kg dziecka (główka 39cm). u nas problem był okolo 3 miesiaca -
nick nieaktualnyja używam programu snajper.
program licytuje za mnie 3 sek przed końcem aukcji.
ustawia się tylko kwotę jaka ty dajesz maksimum.
dziś przyjadą moje pampersy i termos do butelki:-)
kurier pisze ze wieczorem wrrrr
jestem inteligentnamozg mi ciąża wyżera
chciałam iść robić masę do ciasta a widełki od miksera włożyłam do zmywarki i ja włączyłam!!!!
Teraz muszę czekać aż się umyją
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:ja używam programu snajper.
program licytuje za mnie 3 sek przed końcem aukcji.
ustawia się tylko kwotę jaka ty dajesz maksimum.
dziś przyjadą moje pampersy i termos do butelki:-)
kurier pisze ze wieczorem wrrrr
jestem inteligentnamozg mi ciąża wyżera
chciałam iść robić masę do ciasta a widełki od miksera włożyłam do zmywarki i ja włączyłam!!!!
Teraz muszę czekać aż się umyją
nogdy nie robiłam tego z programem, ale pewnie dlatego , ze wolę i tak najtaniej
sa jeszcze poduszki MIMOS ale te to w ogole drogie...jedna stoi za 180zł (head care jednak za 100zł), mam dylemat , jednak nie mialam do czynienia z tymi poduszkami, bo główka Emilki sama sie naprostowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mały szaleje:-)
Słuchajcie kurier był
Przywiózł moje łowy.
Jestem zadowolona z udanych licytacji i zakupów.
Mam 2kartony po 70szt pampersow rozmiar 2 (jak zostanie to sprzedam) i termos na butelkę tommee.
Chociaż humor mi się poprawił
Zaraz fotkę dam:-)Rudzina lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie słodkie mamy!
Jestem totalną nowicjuszką jeśli chodzi o cukrzycę ciążową. Walczę z glukometrem, który działa na mnie wybitnie stresująco za każdym razem po posiłku i na czczo cóż nowego mi pokaże i panicznie boję się skoków cukru. Choć dietuję dopiero od 5 dni i nie przekraczam norm, to chyba za bardzo obcięłam kalorie, bo ketony witają mnie co rano mimo posiłku o 23 i picia wody z cytryną
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszystkie cenne rady, które w tym wątku się pojawiły, raz - nie czuję się sama, dwa - mnóstwo się dowiedziałam.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! -
nick nieaktualny
-
zabka, ja do piwnicy wyniosłam ponad 200szt pampersów i ponad 70 szt dada
ale rozmiar 4! ja się boję kupować na raz tyle pampersów, bo nie wiem, czy mały nie będzie miał jakiejs alergii. Na poczatek wezmę paczkę pampersów 1 i dada 1 (z Emilka dada wprowadzałam stopniowo np co 6 pieluszka to była dada ale na pampersy nie było alergii). Liczę , ze mały tez bedzie taki bezproblemowy. Choć ty to trafiłas okazję
-
nick nieaktualnyCzemu 1 chcesz kupić? Nie za mała?
Pampersy 2 mają od 3-6kg
Wzięłam 2 bo nie wierzę że mój syn będzie ważył mniej niż 3kg:-)
Córką miała 3650kg i 56dl:-)
Córka długo była na pampersami bo wszystkie pampersy inne ja uczulaly dopiero w 7mcu dada ja nie uczulala.
Dlatego tyle zakupiłam tych papmepersow chciałam 3 kartony ale przegrałam jedna aukcje tzn ustawiłam mniej kasy że dam bo stwierdziłam że dwa kartony mi styka potem przejdę na 3.
No ale zobaczymy też chcę sprawdzić dady szybciej i zobaczyć jak pupka zaaraguje
Ja licytowalam właśnie i ustawiłem snajpera dałam maksimum moje on licytowalam na ostatnią chwilę. To jest ta że ktoś dał np. 50zł a ty ustawiła np maks 60zł to snajper przebije tylko o grosz licyfujacego a ty wygrywasz.
Tak właśnie wygrałam te rzeczy.
Zawsze się bawię w licytowanie.
Do tej pory przegrałam 4 razy:-)