Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
midnight wrote:a jak coś to u mnie na rane i na pępek u malucha octenisept działał, i tego też w szpitalu używali
na pepuszek(u nas odpadł po 24 dniach, więc było co czyścić)najlepiej sprawdziły sie gaziki nasaczone, ale octenisept w uzyciu był i u mnie i u małej
razem ze mna miała cc dziewczyna, która szła jako druga, bo to jej drugie cięcie(i wtedy cesarka troche dłuzej trwa), mylę , ze ból po to juz indywidualna reakcja na leki, osobisty próg wytrzymałości. Bo mnie mniej bolalo, ale ona lepiej zniosła pionizacje. Nie da się przewidziec, jak teraz bedzie, ja nie zakładam , ze gorzej(jedynie ze dłużej na stole) -
Patrycja a makaron gotowalas świeży, czy z wczoraj? Bo sam rosół nie bardzo jak ma podnieść cukier, no chyba, że pływają w nim rozgotowance marchwiowe
mi diab mówiła, żeby rosołu unikać bo to sam tłuszcz bez większych wartości odżywczych. Ale czasem jem, nawet z białym makaronem i jest ok
.
Za to moja masala się nie sprawdza, bo na granicy i muszę odpuścić na czas ciąży, ale apetyt zaspokoiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:41
-
kamciaelcia wrote:spij spij, poki mozesz
a jak cukier u maluszka?
Mam nadzieję że wszystko dobrze i gdyby było coś nie tak, to by mi.powiedzieli...
Niestety leżę tu sama bez żadnych informacji
Dziś jeszcze pewnie trochę popisze, Ale od.jutra mogę zniknąć, bo.jak mi dają maluszka to już chyba cała reszta pójdzie w odstawkeRudzina, twardan lubią tę wiadomość
-
Świeżo gotowany
No nic poszłam na spacer i do 98 zleciało. Może to dlatego,że zjadłam zaraz po obudzeniu, bo przespałam się godzinkę.. Trudno, muszę się chyba więcej ruszać a nie leniuchować
Ciekawe co się zadzieje po WASIE bo sobie kupiłam po raz pierwszy... -
nick nieaktualny
-
Patrycja ja jem rosol z lyzka makaronu bo wiecej nie lubie. W niedziele jak gotuje mam cukry ok. 95 a na nastepny dzien mi wywala i mam prawie 120. Tak samo z zupa. Robiona z wody ok a z 1 dniowego rosolu ponad 120. Niby nie ma co w nim podniesc bo zaraz po ugotowaniu wyciagam z niego warzywa i miesa a jednak na drugi dzien mi nie sluzy
Po moim udku i surowce 88. No nie przeżyje tego wyniku po kapuscie dzisiaj.
Po niskim wyniku po obiedzie zjadlam knopersa. Za 30 min pomiar. Niech mnie jeszcze to wkurzy to bedzie masakra