Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:asioczek, ale jesli masz miec cc to lepiej, zeby się nie rozwijało
nie wiem co oznacza taki lekko podbarwiony sluz, bo to nie jest czop sluzowy, wody też mi nie odchodzą. nie chcę jeszcze jechać do szpitala, bo pewno by mnie do domu odesłali i powiedzieli, że panikuję. skurczy nie mam, silnych bóli też nie. mała się normalnie rusza, więc leże i staram się zachować spokójto moja pierwsza ciąża, nie znam się a w necie nic nie pisze o takim jasnym śluzie, więc info jak się zachować też nie mam.
zabuszka lubi tę wiadomość
-
Rudzina wrote:w mojej głowie to wygląda tak: brzuch nie rośnie=dziecko nie rośnie
chociaz w teorii wiem że może byc inaczej
Rudzina, moj brzuch bardzo slabo rosnie (od miesaica w obwodzie nic) a dzidzia jak juz pisalam za duza... I to wlasnie przez ostatni miesiac tak podskoczyla bo wczesniej bylo zupelnie w normie. Wiec wierze ze Twoj mlody tez nadrobil;)
-
Asioczek tylko pamiętaj obserwować, straszyć nie chcę ale po prostu obserwuj, jak krew to leć migiem do szpitala, ale może jednak czop zaczyna puszczać ? Udanego rozwiązania niebawemCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
asioczek86 wrote:nie wiem co oznacza taki lekko podbarwiony sluz, bo to nie jest czop sluzowy, wody też mi nie odchodzą. nie chcę jeszcze jechać do szpitala, bo pewno by mnie do domu odesłali i powiedzieli, że panikuję. skurczy nie mam, silnych bóli też nie. mała się normalnie rusza, więc leże i staram się zachować spokój
to moja pierwsza ciąża, nie znam się a w necie nic nie pisze o takim jasnym śluzie, więc info jak się zachować też nie mam.
też nie wiemistota planowanego cc polega na tym, ze powinno byc zanim jakieś skurcze się pojawia. Stad wczesniej sie planuje. U ciebie wyjatkowo to przedłuzaja.
-
Ja dzis tez zjadlam knopersa i po 1h 112
Dobrze ze nie spisalam go poki co na straty
Ale szczerze to takimi knopersami samymi moglabym sie caly dzien zywic
Co do jajek na miekko to przyznam sie ze mnie sie zdarza w ciazy zjesc. I sadzone tez
Byl u mnie dzis facet, wymierzyl meble do kuchni, szafe do zabudowy w przedpokoju i szafke do wc. Za wszystko krzyknal 8tysJeszcze na kuchenke do zabudowy kasa pojdzie i na drzwi zew i wew. Takze 3 pomieszczenia a kupa kasy do wydania. No ale jak to zrobie to mam nadzieje raz na dluzszy czas.
-
No poprostu niesamowite. Ja Dorinka.........wygrałam aukcje
Na allegro przez przez przypadek wsumie bo nie chcący kliknelam licytuj i przez to troche żałuje ale liczy się fakt
Kamcia ty jesteś znawca
http://allegro.pl/show_item.php?item=6133210495
Opłacało się chociaż? -
Dorinka wrote:No poprostu niesamowite. Ja Dorinka.........wygrałam aukcje
Na allegro przez przez przypadek wsumie bo nie chcący kliknelam licytuj i przez to troche żałuje ale liczy się fakt
Kamcia ty jesteś znawca
http://allegro.pl/show_item.php?item=6133210495
Opłacało się chociaż?
ty wiesz, ze się opłaca
(51+19 zł):39 = 1,80 zł za sztukę
ja sie cieszę jak mam 3 złDorinka lubi tę wiadomość
-
Jejku ja sie na tym wogóle nie znam
Po cholere ja tam wogóle wchodziłam. Tesciowa sie cos pytała i przez przypadek kliknełam w licytuj a pech chciał ze akurat sie aukcja skonczyła. Zeby to chociaz obejrzala czy mi sie podoba i jeszcze byl jakis rozmiar wiekszy bo ja na poczatek to juz wiekszosc mam skompletowanaNo jakiegos spiworka (paskudnego
), pajacykow i spodenek nie mam bo nie planowalam tak dziecka ubierac ale coż....beda to trzeba bedzie wykorzystac
Chlop mnie zabije
-
Dorinko pierwsze koty za płoty gratuluję wygranej aukcji
ja teochee zamówiłam, trochę dostałam, ale i tak kupuję pojedyncze sztuki, które mi wpadną w oko
Od jutra zaczyynam robić karuzele do łóżeczka z tiulu. Muszę coś jeszcze wymyślić na bezsenne noce -
Hej, wcZoraj mieliśmy kryzysowy dZień, mały cały czas strasznie mi płakał... nijak nie mogłam Go uspokoić. Mam nadzieję że już jutro wyjdziemy i wszystko będzie dobrze
Ja na czczo 83 mimo że w nocy zjadłam kilka biszkoptów więc mam nadzieję że cukrzyca poszła
Ale mam inny problem, może któraś po cesarce miała taki sam. Ja nie krwawie. ... wczoraj tylko na jednej wkladce miałam trochę i to tyle... przedtem zaraz po cesarce krwawilam kilka godzin, a później już nic, nawet jak jeszcze leżałam i położna te wkładki wymieniala.
Położna powiedziała że jak dziś znów nie będę krwawic to jutro zgłosić lekarzowi Ale ja nie zamierzam czekac, powiem dziś przy obchodzie niech zbada i zobaczy co jest bo.nie chce tu wieki siedzieć...
-
83 bez ketonów
Domi, zgłaszaj wszystko lekarzowi od razu jak się pojawi na obchodzie, bez sensu zwlekać a powinien i tak sam Cie o to zapytać.
U mnie pochmurny poranek i znowu deszcze a chciałam wyprać ciuszki do wyprawkiwyprawki żeby złapały troche słońca, wrrr. -
No też tak mysle, ze powinni no bo w sumie to skąd ja miałabym wiedzieć jak jest dobrze
Może jak dziś zacznę karmić to też krwawienie się pojawi, bo właśnie młody skończył a ja czułam czuje bóle jak na okres więc może ta macica została poruszona... pójdę za pół godziny do łazienki i zobaczę -
Hej. U nas dzis sloneczko i 86 bardzo wczesnie mierzone . zatoki france nie puszczaja jade na odstresowanie do mamy jej sie wyzale co ta tesciowa wyrabia. A i malym sie mi zajmie to bede miala luzik. Dobrze ze mieszka niedaleko. Wieczorem zjadlam na kolacje bule z ziarnami jakas z lewiatanuz szyna ogorkiem i ponidorem i 108 a jaka odmiana od chleba non stop ... Kniam dzis tez wstapue pi nia na 2 sniadanie