Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzina
Ja wtedy składam skargę
był czas że jedna firma kurierska tak oszukiwała. Wręcz moje duże przesyłki podrzucala do nieznanych mi sąsiadów, im wmawiali ze taka moja wola, a mi w ogóle nie dali znać. Ostatecznie wkur. ..sąsiad na domofon zadzwonił kiedy odbiorę przesyłkę - tym sposobem sama dźwigalam stół z 1 piętra na 3 moje -
Dzwoniłam właśnie to pani mi zaproponowała odbiór na jakiejs stacji benzynowej pod miastem bo kurier juz wyjechał do domu, chyba nie musze mówić jak mi tym dodatkowo podniosła cisnienie? Powiedziałam jej co o tym myślę, zgłosiłam oficjalną skargę i powiedziałam, że jutro do 12 chce mieć swoja przesyłkę bo zapłaciłam za to zeby mi ja przywieźli do domu, potrzeby wcześniejszego zakonczenia pracy przez kuriera mam niestety głęboko w dupie jeśli facet łże najzwyczajniej w świecie. Serio ja wszystko rozumiem, to moze być też często niewdzieczne zajęcie ale jak ktoś się nie umie przyzwoicie zachować to ja nie będę z siebie robić pajaca.Rudzina
-
nick nieaktualnyRudzina współczuję ale bardzo dobrze postawiłas gratki należało się.
Ja nie jadłam batatow nigdy i mam odruch niechęci do tego
Ja właśnie zrobiłam serniczka na zimno dla męża przy okazji i dla mnie na deser będzie.
Zrobiłam zakupy na Allegro kupiłam proszki,płyny do prania,smoczki,butelki, łańcuszki do smoczka itd wydałam ok 300zł.
Moja mama też dzwoniła kupiła materiał na podusie i kolderke uszyje mi dwa ładne komplety i kupiła nowa podusie i kolderke hahah
Super szkoda ze nie było w czym wybierać w sklepie z materiałami na te poszewki.
Pochwalę się jak wszystko mi dojdzie
W piątek od mamy zabiorę poszewki i resztę bo jadę do niej.Rudzina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izulla maz mowi zeby dodać czernego pigmentu. Farby z bekersa sa ok ale niestety do mojego malutkiego przedpokoju te szarości byly za ciemne. A ten na pomalowanym wzorniku byl idealny a takie cos wyszlo. Najwyżej za jakis czas specjalnie bede rysowac sciane wozkiem zeby mezu sam stwierdził ze trzeba odnowic :p
Izulla81 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Co sie dzieje z tym belly. Do dzisoaj wogole nie moglam wejsc na strone
Ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Cukry super. Oficjalnie przytylam 500gNo i.....zaczela mi sie skracac szyjka co podobno jest normalne gdy zbliza sie porod.
Wczoraj zjadlam loda z zielonej budki - muuucia czy cos takiego i po 1h - 90Na 100g - 10g wegli i 10g cukru.
Na wieczor zjadlam zalecana przez diab polowe kajzerki z serem ale bylam tak ciekawa ile moge po niej miec (ostatni raz robilam probe kolo 24 tyg) ze poczekalam i sie zmierzylam i po 1h - 87No to juz mnie troche zastanowiło. Mezu kupil mi dzisiaj kajzerke wiec przetestuje ja jeszcze w dzien.
-
Och myślałam że tylko u mnie nie działa!
Ja mam dzień bez pomiarów bo dzisiaj kończę 30 lat i postanowiłam że będzie to dzień bezbolesny i bezkrwawyoczywiscie nie szaleję z jedzeniem, ale nie sprawdzam cukrów.
Dorinka ja mam jaśniutki szary z Beckersa, ale wiem, że paleta zależy od sezonu a nawet od tego do którego sklepu trafiłaś, bo nam ten odcień udało się kupic w 1 tylko Leroy, w drugim juz nie było.
Kurier jeszcze nie dotarł, za to wczoraj przyjechał inny (o 21:30 czyli da się) a dziś paczka pocztą od rana; więc tylko tamten ma najwyraźniej jakis problem. Miał dotrzeć do 12 i cos go nie widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 12:48
Rudzina -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!
To prawda, czegoś brakowało rano do kawki
Ja miałam piękne cukry w weekend, nawet zjadłam tort urodzinowy (mama zrobiła), ograniczyłam biszkopt ale bitej śmietany z owocami zjadłam tony! Zużyłam chyba z 10 pasków bo sprawdzałam o różnych porach żeby jakis skok wyłapać bo tych pysznosciach i nic! Na koniec przed snem ta wata cukrowa (odrobinka) wiec kładłam się przygotowana na dramat na czczo a tam nic!Rudzina