Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jedyna para ze szkoły rodzenia z którą się tak mocniej zapoznalismy
Dziewczyny wstydziły się przychodzić z mężami a ja zawsze byłam wspólnie. I ona tez to podlapala i nasza 4 zawsze byłai tez miała cc przez ułożenie miednicowe
Przyjechała tez na pogrzeb
Choć nasze dzieci nigdy się nie poznały -
Dzien dobry! ZazdrOszcze wam tych kebabów - korzystajcie!!! mnie wywala po połowie pełnoziarnistej tortilli z warzywami wiec nie wiem co by było po takiej bułce:)
U mnie na czczo 76!!!! Po tygodniu przekroczeń! O 3 w nocy obudziłam sie było 60 wypiłam gorzkie kakao i taki wspaniały efekt. Wiem ze nie było 8h przerwy ale mam nadzieje ze to znak ze sie uspokaja. Jak myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Teraz ja mam kiepską passę poranną... znów powyżej 90 buuu
Chyba bułka z serem przestała działać. Dzisiaj spróbuję bez wieczornej przekąski, a z późniejszą kolacją. Wczoraj miałam na kolację 2 kanapki z sałatą, ogórkiem i łososiem wędzonym na gorąco i cukier 120... I przed spaniem jeszcze ta bułka chyba przegięłam... -
U mnie wyjątkowo 2 pomiary na czczo o 6 było 92 ale to wcześnie jak na mnie i poszłam dalej spać. O 7:30 juz 83. Zapisałam oba. Jestem po porannym KTG, wkurza mnie ze tak wcześnie robią bo jeszcze przed śniadaniem. Gdyby nie to ze sama zjadłam swoje wcześniej to młody na pewno ani by drgnal bo on się rozkreca po posiłkach. Czekam na ten po-śniadaniowy pomiar juz głodna...Rudzina
-
Izulla81 wrote:Aga, a twoja lekarka nie chce Cię skierować na wywołanie? Jak cukry takie różne, a ty już właściwie z donoszoną ciążą. Pytałaś ją o to? Sorki ale nie czytałam wszystkich wcześniejszych wpisów więc nie jestem w temacie.
Odkąd takie poplątane cukry to jeszcze z nia nie rozmawiałam... Zobaczę dzis i jutro rano i wtedy pojadę na kontrole najwyzej. Ale ogolnie moj szpital jest przeciwko wywołaniom jak dzidziuś dobrych rozmiarów wiec watpię... Poki co próbuje "naturalnych" sposobów wywołania:)Izulla81 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis na czczo 78 i brak ketonow. U mnie kajzerka na noc jak najbardziej sie sprawdzila
No piękne mialyscie wyniki po tych kebabach - tylko pozazdroscicTez bym ciciala miec takie mozliwosci cukrowe
Rudzina, kamciaelcia, Izulla81, żabka04, goodwill lubią tę wiadomość
-
Dorinka wrote:Ja dzis na czczo 78 i brak ketonow. U mnie kajzerka na noc jak najbardziej sie sprawdzila
No piękne mialyscie wyniki po tych kebabach - tylko pozazdroscicTez bym ciciala miec takie mozliwosci cukrowe
ale pół mozesz
aha, a zeby nie było...jak kebab to wtaki dzień u mnie odpada słodka przekąskaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:18