WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze chciał oszukać ze to nie teraz odkrył tę sól ;) przecież wiem kiedy ja wsypalam i jeszcze rano widziałam butelkę :) a jak spytałam czy do dna dopil to powiedział ze nic nie wypił bo sól gołym okiem widział
    Nawet jak to pisze to się smieje - sól widział :D
    Nie posmakowalo :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowie do niego idź se lyknij :D
    A ten ze ma to w dupie, że nie, ze przez alko nie będzie się ze mną klocil :)

Przyznał ze nalal do nakrętki bo mu coś nie pasowało ( ze za mało w butelce )i spróbował najpierw językiem :D
    Mój to wszystko mi powie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 15:49

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinko ja mam monitor angelcare, ale z dwiema płytkami. Jestem mega zadowolona i na pewno będę używała przy drugim dziecku. Bioree także jak jeździmy na działkę, jako nianię :) bo często siedzimy na dworku, a młody śpi w ostatnim pokoju. No i na działce też używałam monitora oddechu.

• Izulla81 Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, miałam krótką przerwę od komputera, ale za to przygotowałam już wszystkie ciuszki i sprzęty dla dzidziusia. Wszystko poorane, poprasowane, poskładane i z głowy. Korzystałam z kiepskiej pogody ;)

Dzisiaj też zaliczyłam wizytę u diablo, cukry jej się podobały z czego się cieszę, ale zwróciła uwagę na ktg. Kiedyś pisałam że mój mały szaleje na pomiarach aż mi słuchawki po brzuchu skaczą a razem z ruchami i tętno do 180 non stop przez pół godziny. Teraz nie wiem czy mam się martwić... Lekarka dziwiła się co takie wysokie to tętno... I tyle i tak mnie zostawiła z tym...
    Mam nadzieję, że to tylko wynik dużej aktywności dzidzi a nie powód do zmartwienia.

qb3c9vvjjupev46c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam loda sniezke w wafelku smietankowego i trzy kawałki babeczki cytrynowej po 1h 122:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Dorinka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ja mam ochote na loda rozka :) Alw wlasnie wafelka siw troche boje :)

Dzis przyjechal nasz zakupiony okap i zlew. Mieszkam na parterze a gosciu mi mówi ze mi nie wniesie bo tego nie ma w umowie. Trochę mnie nerwy szarply. Jeszcze nie moglam znalezc potwierdzenia zakupu (schowalam do teczki w szufladzie ale moj mąż oczywiście musial tam wsadzic nochal i przelozyl). Latalam za tym jak glupia. W międzyczasie przyjechala jeszcze paczka z becikiem, pieluchami itd. Normalnie sajgon. Siadlam sobie po wszystkim i zmierzylam sie po posilku. Po polowie pomidora z lyzeczka majonezu kieleckiego (1.9g cukru na 100g) i kanpapce chleba - 123 :/ No to mnie juz chu....strzelil. Poszlam umyc reke i zmierzylam jeszcze raz choć nigdy tego nie robis. 117. No i co mi tak wysadzilo. Zadnych nowości. Majonezem obzeram sie czesto i w wiekszych ilosciach. Chyba ze to zamieszanie tak wplynelo.

Agatia no ja wlasnie jak przyszedl to zauwazylam ze to jest zagraniczny a te maja 1 plytke. I nie wiem co robic z nim bo nie wiem czy to nie ma wplywu no na jego gorsze działanie. Na aukcji nic nie pisalo ze to towar zagraniczny (byly zdjecia ale akurat na pudelko nie zwrocilam uwagi).

3i49o7esw7obg123.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka
    Ewidentnie wywalilo ci przez nerwy na kuriera :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka spróbuj np. Pół wafelka:-)
    Ja nie lubię końcówek w rozkach a jeszcze jak czekolada wypełnione to wyrzucam:-(
    Też twierdzę że kurier ci ciśnienie podniósł z tad te cukry po niczym.

Ja mam burze w mózgu słuchajcie.
    Nie wiem nie mam pomysłu co zrobić.
    Kiedyś pisałam do osoby o wózek camarello sirion co negocjowania cenę 1250zl, potem znalazłam jeszcze jeden za 1000zł ale trzy kolorowy i brzydki(pisałam do tej osoby jaki kolor wózka bo zdjęcia bleee i nic nie wiem) i wczoraj znalazłam x Landera xa za 850zł pisałam do babki o zdjęcie rączki bo w tych wózkach to feler.
    Dziś wszyscy trzech mnie męczą czy jestem zainteresowana itd a ja biedna nie wiem co zrobić.

Ten za 1250zł (nr1) odpada, nr2 straszne kolory, nr3 nie wiem już sama hahahahaha a może kupić nowy siriona ale jak patrzę to nie wiem jaka spacerówka jest opinie nie ma :-( A w x Landerze bardzo chwała sobie spacerówki za to gondola mi się nie podoba.
    Wrrrrrrrr baba zmienna jest:-(((((

Domi czytasz???????
    Jak sprawuje się wózek??????
    Pewnie nie ma czasu :-(((((

Nie wiem co robić głowa mi pęka....

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Ja mam carere i mimo tyci wad uważam ze spacerówka jest świetna (a są podobne z sirionem )
    X landery w ogóle mi się nie podobają. Ale to kwestia gustu (wystarczy porównać mój wybór -różnice są )
    Musisz pomyśleć
    Ale wywal z głowy wersje kradzieży
    My chcieliśmy nowy aby posłużył. Potem wybraliśmy model
    Zacznij od tej decyzji

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kamcia.
    Kradzież no trudno jak będzie to nic nie zrobię to najmniej istotne.
    Dziś rano do męża mówiłam choć do sklepu zamówimy siriona to zwlekal aż się emaile posypały:-)
    W x Landerze właśnie gondola mi nie pasi brzydka wrr a tak na prawdę nam długo będzie służyć gondola chyba że dziecko będzie się sprzeciwiac.
    Za to w sirionie jakoś spacerówka nie robi wow na mnie.
    Mam mieszane uczucie do miejsca pod nogami taki napompowany wałek.
    Czy nie będzie wadzic pod nogami????

A wogole to dwie sasiadki kupiły dwie nowe spacerówki parasolki nie powiem że tanie były i jakoś jeszcze nikt nie ukradł.:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    My zdecydowaliśmy ze będzie nowy
    Zrobiliśmy jeden głupi wypad do sklepu (głupi bo dla orientacji o co chodzi )i wtedy wiedzieliśmy czy koła skrętne czy nie. Czy amortyzatory czy nie. ..po prostu pobawilismy się wózkami. Niektóre wyglądały jak wózki dla lalek. Potem poczytałam w necie. Pojechaliśmy do innego sklepu. Oglądaliśmy jeździliśmy ceny porownywalismy. Niektóre spacerówki były jakieś małe. Inne modele niby modne ale brzydkie takie kanciaste.
    Poczytałam net o co raz bardziej podobała się carera. Producent podał adres gdzie sprzedaje. Był nasz upatrzony kolor. Nie tylko go wybraliśmy ale od razu kupiliśmy (to był znak że był na stanie )
    Może jest inny model który Ci się spodoba

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A p co napompowanego ci chodzi w spacerowce? ?ja nic takiego nie widze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm to wam się udało:-)
    Właśnie gadam z mężem że może pojedziemy do miejscowości tam gdzie jeżdżę do diablo( wcześniej tam mieszkałam) mąż chce kupić coś tam a tu nie ma i Zajechalibysmy do sklepu z wózkami tam córce kupiliśmy.
    Ale chyba kupię nowy wózek najwyżej jak będzie nie halo to kupie potem spacerówke inna.
    Takie rozwiązanie będzie najlepsze.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    My zawsze powtarzamy ze można sprzedać i juz (ten tekst dotyczy wszystkiego nawet czy za dużo ubranek :D )

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale podkreślam że my ze spacerówki jesteśmy zadowoleni. Chcieliśmy dużą
    Ale popatrzcie sobie jeszcze raz. Trzeba się pobawić
    Mąż zawsze robi buju buju :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A p co napompowanego ci chodzi w spacerowce? ?ja nic takiego nie widze

To jest jakby koniec spacerówki.
    Zakończenie spacerówki.
    Pod łydkami starszego dziecka by się znajdowało pod warunkiem że stopy trzymało by na ramie wózka na podnozku.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może masz na mysli wkładkę do spacerówki?ona taka cienka, z gabki
    zaczyna sie na oparciu a konczy na podnózku taka rozcieta przez pałąk??

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz na zdjęcie.
    Jest ta gąbka czyt wkład do spacerówki i zaraz pod nią jest taki wałek nadmuchany on jest wykończeniem zakończenie spacerówki całej:-) :-) Potem niżej jest już rama a na niej plastikowy podnóżek.
    Mam nadzieję że Ci dobrze wytłumaczylam.

Zastanawiam się czy ten wałek ten kawałek spacerówki cofnie się i nie będzie już wadzic.

A jaka jest różnica w twoim modelu a sirionem.
    Patrzyłas może????

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka
    pokaze ci swoja

a podnóżek jest opuszczany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:16

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dostęp do kompa to wstawiam fotkę:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6652d1566dde.jpg

W twoim wózku też widzę to zakończenienie spacerówki .
    U ciebie jest płaskie a w sirionie taki rulon? hahahah

‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ