Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, zakończenie jest
na moich zdjeciach podnóżek jest podniesiony
specjalnie z małą pokazalam, by było widać ile zajmuje na długośc dziecko ok 77 cm (emilka była chuda i długa)
a najwiecej chodzi o to ze to z podnóżka sie ściąga np do prania
u nas to nie przeszkadzało bo łydki daleko -
nick nieaktualnyNo powiem ci że mnie przekonałaś właśnie widokiem dziecka w spacerówce
Dziękuje Kamciu za rady i fotki dużo pomogly i rozwiały wątpliwości na dobre.
Mam w planie zamówić wózek na dniach ewentualnie w przyszłym tygodniu bo jeszcze musze kolor wybrać i odszukac nazwę nosidełka co Domi pisała hihi
Spacerówka na prawde jest duża Emilka miała mnóstwo miejsca!
-
oj duza spacerówka
w sklepie niektóre były takie małe, a ta ma wysokie oparcie, głębokie siedzisko
niby minus ze ten pałąk nisko-ale nam to w ogóle nie przeszkadzalo, sama widziałaś na zdjeciach
jak zobaczysz wózek na zywo (gdziekolwiek) to porównaj wizualnie spacerówkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zabka
w tym kolorze byłam zakochana(i w rózowym)to było cudeńko w moich oczach i nigdy na zywo nie widziałam-ale ostatecznie poszlismy na kolor bezpieczny, spokojny
ale do czerwonego kolezanka mnie namawiała
gdyby u nas pierwszy był syn, wybrałabym czerwonyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:23
-
Żabka moja siostra miała x landera i jedyne z czego nie była do końca zadowolona to wielkość spacerówki i gondoli. Jej córcia była malutka a i tak w gondoli zimą za dużo miejsca nie miała, to samo spacerówka - nogi jej dyndały i generalnie ciasnawo. Poza tym wózki super, łatwa instalacja gondoli, w miarę lekki. Pozostałych wózków nie znam.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzulla81 wrote:Żabka moja siostra miała x landera i jedyne z czego nie była do końca zadowolona to wielkość spacerówki i gondoli. Jej córcia była malutka a i tak w gondoli zimą za dużo miejsca nie miała, to samo spacerówka - nogi jej dyndały i generalnie ciasnawo. Poza tym wózki super, łatwa instalacja gondoli, w miarę lekki. Pozostałych wózków nie znam.
Gondola mi się na dzień dobry nie podoba w x landerze jest straszna .
Po drugi emoje dziecko bedzie z września i trochę bedzie jeżdzić w gondoli.
Mi tylko spacerówka sie podoba bo osobiście trzymałam ją w ręku i prowadziłam dziecko koleżanki byłam bardzo zadowolona ale o były modele 2011 albo i starsze.
Doszłam do ładu że kupie camerello jak mi nie będzie halo o sprzedam i kupie spaerówke inna może i nawet nie koniecznie x landera .
Dzięki Izulla za info -
nick nieaktualny
-
Żabka
Każdy wózek będzie miał wady i zalety
Najłatwiej słuchać rad negatywnych -wydają mi się prawdziwe
Ja swojego wózka bym nie oddala bo byliśmy zadowoleni. No przecież czeka na juniora (a mogliśmy sprzedać i kupić nowy )
Gondola nam służyła 7 miesięcy. Jest duża głęboka
Spacerowkę pokazałam -
Żabka
Moim zdaniem warto na żywo zobaczyć nawet jak chcesz kupić używany
Myślę że spokojnie znajdziesz sklep -ja pisałam do producenta o adresy dostałam w ciągu 24h (adres -bo wózek był w 1 sklepie w Gorzowie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:39
-
nick nieaktualny