Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabko ja ci nie pomoge bo ja mialam od poczatku upatrzony i taki tez kupilam. Uzywek za bardzo nie bylo wiec nie mialam dylematu
Kamcia z tymi udkami to jakas masakra. Naprawde jadlabym codziennie. Kiedys tylko piersi a dzis na piersi nie moge patrzec za to udka to poezjaI zjadlam nawet dobrze wypieczone kawalki skóry
Właśnie pralam raz posciel od tesciowej dla dziecka i byla masakra stad tez swoja pralam wlasnie z funkcja latwego prasowania i 400 obrotow. Prasowalam na mokro s para na najwyzszej temp. a i tak efekt marny. PrzyjdOe maz to moze uzyje więcej sily i jemu sie uda -
Dorinka
Pościel oddaj teściowej z reklamacjaalbo skomentuj głośno
Jedz kochana udka jak tak smakują. Ja zjadłam tyle schabowych ze chyba przez 10 lat nie robiłam na obiad
Ale wiem co czujesz
Jak wstaje juz myślę że mam ochotę to na szparagi, to na wędzone, to na truskawki
Wręcz myśli obsesyjneAnuzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka jaki beznadziejny materiał tej pościeli!!!!!
A od udek nie przytyjesz
Wcinaj ze smakiem przecież to mięso gdzie tam tłuszcz? Chyba że skórki lubisz
Tak mam czas i bije się myślami.
Na dziś jestem znowu zmęczona tymi wózkami:-(
Ja najbardziej byłam napalona na siriona ale dopiero się pokazują używki
I dzięki Kamcia poznałam carere
Ludzie za te używki ceny mają z kosmosu i to mnie tak trzyma w niepewności.
A w skrzynce czekała na mnie paczuszka od hip:-)
Dostałam skromny upominek chusteczki i na szybę do przyklejania że dziecko jedzie.
Miło mi było:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:51
-
Żabka
Przemysl sobie na spokojnie
Ja pisałam ze miałam 3 poważne wypady do sklepu (a ty w sumie 2)
Przy ostatnim kupiliśmy wózek bo był na stanie szary
Ja jestem za nowym. ..ewentualnie ten na gwarancji
Bo siriony to chyba wszystkie z gwarancja. ..
Wybierz model
Zdecyduj czy nowy stary
KolorWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:52
-
Potwierdzam moja cukrowa nietolerancje mozzarelli! Dokaldnie to samo tylko zamienilam mozzarelle na ser zolty (podobna ilosc) i wczoraj po mozzarelli 121 a dzis 87...Ruchu tyle samo. Takze ciesz sie Kamcia mozzarella poki mozesz ja ja uwielbiam;(
Zabka nie pomoge z wozkami bo w Asutrii zupelnie inne firmy..ale tez strasznie dlugo sie zasatanwialam... W koncu wzielam nowy bo byl mocno przeceniony;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia gwarancja i cena a może jeszcze opuści coś to już wogole przemawia za mną ten carera.
Ładniejsze ma kolory niż sirion.
I szczerze nawet jak się później nie sprzeda to nie będę płakać że mi się nie zwróciło czy coś w tym stylu:-)
Ja nie jem mozzarella bo nie lubię do fety jakoś się przełamałam. -
Żabko szkoda, że nic nie wybralaś. Miałam nadzieję, że wrócisz z wozeczkiem
Ja też mam nadal dylemat, ale chyba kupię uzywkę mamas&papas i go zajezdzeza tydzień zobaczę w Wawie, jak się prezentuje na żywo. A jak nie to mam upatrzona gondolke xlandera czerwoną
-
nick nieaktualny
-
Żabka ja pierwszy wózek kupiłam nowy, sprzedałam za prawie tyle samo, bo dziewczyna.bardzo chciała mutsy, xlandera też kupiłam nowego ale sprzedam go już za grosze. a teraz wiem, że nie warto wydawać kasy na nowkę. Szkoda kasy, bo potem ciężko sprzedać. A używki są czasem w idealnym stanie, krótko używane bo komuś coś nie pasuje, w modelu, który mi odpowiada.
Ja wolę kupić dobry, atestowany fotelik, który przechodzi testy. To dla mnie ważniejsze.
Bo certyfikat mają niestety nawet styropianowe siedziska z KauflandaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 14:44
-
111/81, 116/84, 129/86, 118/88, 116/84, 133/90 to pomiary z dzis i wczoraj. Bede kontrolować dalej a jak 2 dni będzie się tak trzymac to zadzwonie do gina zapytac co dalej. Zazwyczaj mialam ok 110/70-80.
Oby to chwilowe bylo. A znacie jakies sposoby zeby naturalnymi metodami obnizyc cisnienie?