Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się na czczo 92:-(
Jestem już po śniadanku za godzinę pomiar.
Mąż męczy żeby jechać po wózek a ja nie wiem który granatowy na gwarancji do lutego 2017 czy turkusowy??
Córką krzyczy turkusowy ja granatowy:-)
Martta ja mam taki jak Kamcia:-)
Zabuszka o jakie słodkości
Buziaki od ciotki wirtualnej.
A ty jak się czujesz????
-
Ja to caly czas dobrze . normalnie funkcjonuje szybki porod mnie nie wymeczyl nic mi tam w kroku sie nie zrobilo to i nie boli. Macica jakos tez nawet daje zyc i nie obkurcza sie bardzo bolesnie. Pierwszy dzien maly jakos nie mial apetytu i wogole a dzis cyca zlapal to malo nie urwal. Nocka w miare spokojna tak co 3-4 godz pobudka czyli narazie cud miod . teraz czekam na coraz lepsze wiadomosci u was
żabka04 lubi tę wiadomość
-
zabuszka
tylko pozazdrościc
ty już naszych dobrych wieści się nie doczekasz, bo co bedzie cię łączyło z cukrzyca ciążowa we wrzesniu (jesli chodzi o mój przypadek)?
Zapominaj o tej cholerze i juz tu nigdy nie wracaj
maluszek tak słodki, że aż pranie chce mi sie robić
Pierwszy synuś też był tak kudłaty ? -
Zabuszka cud, miód
no słodziaczek kochany :-*
Witaj Marttaja miałam accu check performa nano - był do d...y, fałszowal wyniki pokazywał za dużo, za mało szkoda gadać. Teraz mam accu check performa i ten jest super.
Żabko 92 to jeszcze ok, do 95 luzik. Ja dzisiaj 82, więc wczoraj samopoczucie wpłynęło na moje cukry. Za to od 5 wc mnie witalo, po super kapuście. Ale mnie trzymało.martta lubi tę wiadomość
-
Zabuszka gratulacje, boski maluszek, do schrupania
Agatia no właśnie o tym performa czytałam ze dobry jest i chyba na niego sie zdecyduje, mam nadzieję że gdzieś w aptece go dostanę, bo juz bym chciała wiedzieć co tak sue dzieje z tym cukrem. Po śniadaniu jajko na twardo i dwie kanapki z sałatą i pomidorem... najgorzej ze cos dalej glodna jestem... -
nick nieaktualny
-
Żabka ja mam ba stronie po 11 przekroczen i nie mam insu
a jem już prawie normalnie, jak przed ciążą oprócz słodyczy.
Też ruszam na ryneczek po jakieś warzywa i owocechoć już mi się wszystko przejadło
Martta u mnie w aptece jak kupisz 2 opakowania pasków na 100% to dostajesz gluko. Ale pewnie w poradni dostaniesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 08:46
-
O ja cie! Ledwo wstaje rano oczy otwieram a tu takie rzeczy
Zabuszka sliczne dziecko i wloski
Uwielbiam dzieci z ciemnymi wloskami.
Powiem wam moje drogie ze mnie ogolnie sie takie noworodki nie podobaja. Ale zabuszkowe jest naprawde sliczne
Ja wczoraj mialam taka głupia mysl po spotkaniu z kolezanka ktora niedawno rodzila (wiem wiem ze to bluznierstwo). Marzy mi sie wlasnie chlopczyk z ciemnymi wloskami, podobny do meza (nie wagowo - 4900) tylko taki zgrabniutki. Jej córeczka niby waga 3400g ale taka pucata na twarzy. No nie przypadla mi do gustu. I tak sie zaczelam zastanawiac co zrobie jak sie okaze ze ja urodze takie brzydkie albo grube dziecko. Nie takie jakie sobie wyobrazalam. Maz mnie opierniczyl za takie myslenie. Stwierdzilam ze na koniec ciazy chyba mi sie cos z glowa dzieje ze takie mysli
Kamcia ja to mam pecha. Co wstawisz jakies zdjecie to zanim wejde juz go nie ma.
Zabka po 250g czeresni mialam 116 a po 250g. - 96.
Co do cukru rano to spróbuj moze zmienic pieczywo na noc lub na ta ostatnia kolacje spróbuj go zjesc mniej. Domi chyba tak miała ze bialy chleb bardzo dlugo jej trzymał cukier.