Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200g zwykły przecier z pudliszek.
Kurcze ale to i tak powinno z kiszona kapusta się zagryzc i być ok?!
Na drugiej ręce miałam 134.
Więc wzięłam pod uwagę ten niższy wynik 125 z drugiej ręki.
Umieram tam mnie brzuch boli.
A o burze to już się modlę!!!!! Takie niebo brzydkie i z daleka czuć taka wilgoć a tu burzy nie mam a łeb mi pęka:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmmmmmm
Ja chyba zrezygnuje jutro z tego bigosu bo mnie flaki skręca na maksa:-(
Mąż pewnie też zrezygnuje jak usłyszy więc to co odłożyłam na jutro pewnie zamroze
Jutro jajko sadzone
Albo mielone bo mam w zamrażarce.
A ja zjem sosik córki
Chyba tak zrobię.
U mnie kropi dzięki Bogu jest szansa że zaraz głowa mnie przestanie boleć
Dorinka może i mnie nie służy chociaż ostatnio surówke z młodej robiłam i było ok.
-
A ja kamcia zainspirowałam sie i wczoraj i dzis obiadek ze szparagami:))) pycha!! Nawet polałam je troszke oliwa i dodałam dwa ziemniaczki i wczoraj 85 dzis 112 - różnica dziwna ale przynajmniej w normie a było pyszne:)))
Co do pizzy- ja uwielbiam taka na cieniutkim cieście włoska - raz zjadłam z pizzerii 2 kawałki małe... 156 wiec nigdy więcej żadnej nie próbowałam szkoda nerwów...
-
aga
szparagi wciągaja
kocham je
dzis kolezanka z pracy oznajmiła ze jej tata nie rezygnuje i posadził nowe sadzonki a więc szparagi bez ograniczeń w przyszłym roku
ja szparagi jem z kannapka, dzis cukier 90
zabka
młoda kapuste jadłam, gołąbki jadłam, ale pomidorowa byla dla mnie jakaś podejrzana (WODA I PRZECIER TYLKO) i wg mnie to przecier...18 g weglo to dużo , bo w sloiku masz już 36...
usiadłam na chwile do kompa i nie mam sił wracac do deski -
Żabka zazdroszczę deszczyku, u nas posucha na maksa
i łącze się w kapuscianym flakowym bólu
Ja jutro idę poszukiwać kwadratowych ramek do zdjęć, bo zamierzam dzieciakom zrobić literki z imionami w ramkach. No i muszę załatwić pistolet do kleju na ciepło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam turkus na ścianie (paski )oraz zasłony
Nie pokaże bo jest tam taki bajzel ze wstyd - na środku stoją kartony, gooora kartonów do prania prasowania i układaniado turkusu bez i brąz
Chwile odpoczywam tzn przyszywam troczki które odpadły ponad rok temu -
nick nieaktualny
-
Żabka pochwalę się, jak będzie czym
Choć trochę mi zejdzie na wykonaniu, bo przy młodym, działce nie będę.miała czasujutro jadę po ramki, jak znajdę
a do tego muszę nakupic masę gadżetów, z których będę wyklejac
guziki, kredki, autka, klocki, kordonki. Na same zakupy kilka dni
Zobaczymy co, z tego wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 21:11
-
Hejka,
Znów trochę milczałem i pewnie sporo mnie ominęło. Zauważyłam, że Zębuszka rozpakowana gorąco gratuluję mamusi!!!
Nie wiem co z Rudzinką, odzywała się???
U mnie straszna nerwówka, w środę w nocy miałam takie skurcze przepowiadające, że masakra. Ból straszny, dopiero ciepła kąpiel pomogła, później znów złapało mnie nad ranem ale już słabiej. Teraz mi się wydaje że powoli odchodzi mi czop.
W czwartek wieczorem pojechaliśmy do szpitala bo mały wydawał mi się trochę mało ruchliwy. Okazało się, że wszystko poza ktg w porządku buuu. Podłączyli mnie na ponad 2 godziny, a młody odbił sobie cały dzień i szalał jak wariat. W końcu stwierdzili, że wypuszczają mnie do domu,ale w sobotę znów mam przyjechać na ktg, a w karcie wpisali tętno podstawowe około 145, ale też okresowa tachykardia bo wartości ponad 180 utrzymywały się dłużej niż normalnie, czyli cały czas jak się kręcił. Jestem przerażona tymi nowinami. Nawet na cukry już tak nie zwracam uwagi bo mam i tak dużo stresu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny