Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze to ja zawsze mialam problem zeby za 1x zjesc no ale takiego dziadowania jak teraz to nie bylo
Bez przesady zeby ledwo zaczac jesc a juz byc sytym
Dziwi mnie to bo ten obiad co wciagnelam w niedziele to byla mega porcja i dałam rade a taki kebabik mnie pokonal
Spodziewam sie przekroczenia bo bylam na zakupach i mialam dluga przerwe miedzy posilkami. Zaliczyłam chyba 3 na diecie mocny spadek cukru bo bardzo krecilo mi sie w glowie i bylo mi niedobrze. Teraz znow jestem senna i dziecko szaleje wiec raczej szalu nie bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 18:42
-
nick nieaktualny
-
Zaliczyłam pierwsze prasowanie
Dwa komplety do kołyski i cholerna przerwa na obiadokolacje
zjadłam co wczoraj I przedwczoraj a dokładnie aż 2 jajka sadzone (tak na marginesie można je przedawkowac? ???) I 400 g fasolki z bułka tartą
Bez ziemniaków! !ziemniaki są juz fuj. Lepsza większa porcja fasolki
Wracam do prasowania -
nick nieaktualny
-
Kamcia jak zyl moj tata to zawsze mowil zeby moj brat nie zarl tyle jajej bo mu torbę rozwali
Wiec myślę ze my nie mamy sie o co martwic
Lepszy cholesterol z jajek niz miesa podobno
Ta fasolką robisz smakaAle ja to bym zjadla samą z bulka tarta podsmażoną
Moze jak mi zrobia wreszcie kuchnie to przetestuje
Ile taka mrozona fasolka kosztuje?
-
No pamietam Kamcia jak zawsze o jajkach pisalas
Ja na poczatku diety to jeszcze jadłam a teraz to absolutnie nie mam ochoty na jaja
Dzieki kamcia za znalezienie cenyW poniedzialek zrobie jak gdzies dostane. A we wtorek moze kalafior
No chyba ze mnie mega smak na udka z rozna wezmie
Mam nadzieje ze maz na fasolke nie bedzie mial ochoty bo on by ze 2 paczki zjadl i mówił ze malo
Pomiar po kebabie zrobiony (wyobraźmy sobie ze leci muzyka potegujaca nasze oczekiwanie).................po 1h........... - 100Nie wiem czy to zasluga kebaba czy niskiego cukru wyjsciowego.
kamciaelcia, żabka04, twardan lubią tę wiadomość
-
No cos ty a u mnie kalafor w warzywniakach max 4.00zl. A porcja spora. Ale maz zaczal jeczec ze on by zjadl ale takiego panierowanego i smazonego w bulce tartej wiec zrezygnowałam. Ale w przyszłym tyg nie to nie
Jak nie będzie chcial gotowanego to nie będzie jadł
Wogole to ostatnio ograniczylam węgle. Kiedys 7 kanapek to bylo minimum zeby nie miec acetonu. A ostatnio jem 3-4 po max 30g i pol kajzerki na noc i nawet sladowego acetonu nie mamdzięki temu moge sobie pozwolic na obiad bez wegli i owoca w ciagu dnia
Chociaż tyle na koniec ciąży dobrego
-
Dorinka
Twój organizm wpadł w rytm stąd brak acetonu
Zauważ że ja od początku jem mniej weglo a ketonow niemal brak
Mój organizm potrzebował regularnie jeść
dziś po obiadku (ale i prasowaniu )cukier 90
Wole duuzo fasolki nawet z bułka tartą niż ziemniaki
A co do bułki - zauważyłam że mam lepsze cukry po bulce z piekarni (nawet w marketach sprzedawanej ), w papierowych torebkach
Np z biedronki bułka tarta była dla mnie gorsza -
Twardan ja też kebaba nie jadłam i nie zjem bo nie lubię. Kiedyse były dobre kebaby na starówce, ale już ich nie ma, a inne mi nie smakują. Pizze zawsze jadłam tylko domową z full opcją składników. Także mało co z fast foodow mnie korci, bo średnio lubię.
Za to tęsknię za sushi i będzie to pierwsze, co zrobię po ccmniam mniam mniam
uwielbiam, ale też robione w domciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 19:40
twardan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny