Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCoś wisi w powietrzu:-(
Kamcia ale znowu przez co wysoki na czczo????
Nie mam wysokich co dziennie ale siedzę myślę dlaczego?
Wszystko robię tak jak do tej pory.
No może przez wczorajsze rozmowy z teściowa trochę ciśnienie miałam:-(
A w doopie z tymi cukrami.
Ja walczę dalej z wózkiem.
Doszły kolory niebieski(turkusowy) i czarno żółty oprócz tego granatowego.
Są blisko więc mogę podjechać i obejrzeć.
A ponieważ chciałabym pojechać do Wrocławia jutro kupić córce buty (dostała od teściów 200zł) to bym podjechała obejrzeć ten granatowy na gwarancji.
Wczoraj jak jechaliśmy do teściowej to mijaliśmy kobietę z takim wózkiem piękny był
Znalazłam czerwony używany 4 mce ale jakoś mi się nie podoba na zdjęciach w realu.
Mąż uparł się na używke ahhhhhh
Kamcia już wróciłaś z zakładu pracy?
Ja we wtorek męża wyślę z moim l4 (mam wizytę u gina) bo nie chce mi się patrzyć na te mordy.
-
nick nieaktualny
-
zabka
ja jeszcze nie ruszyłam do zakładu pracy
u mnie to nie takie hop siup
kawka była, teraz jem, pranie się robi (bo słonko się przebija a ochraniacze długo schną), włosy umyć...
kolezanka ma na 14 do pracy (a na miejscu da mi ciuszki tzn musze je przejrzeć na miejscu), dyrektorka o 14 idzie do domu (byłoby miło sie minąć), a biuro do 15 pracuje (chyba że maja długi weekend) -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:z tym wysokim na czczo mam na myśli kwestię cukru przed posiłkiem
tzn jak na czczo miałaś wyższy i zaraz po tym jadłaś to urosło o tyle samo jednostek ale od innego poziomu startowego
np +30 od 77 da inny wynik jak od 104 (wszystko hipotetycznie)
Kamciu ja jak mierze na czczo to przy okazji biorę hormony na tarczyce więc muszę do posiłku odczekać jeszcze pół godziny.
I pilnuje tego czasu koniecznie.
Pewnie masz rację.
Pewnie mało spadło w te 30min. -
Żabko ja po śniadaniu w normie mimo zupy mlecznej
więc coś sie na czczo pomerdało
póki nie ma 100 się nie martwię
choc dzisiaj granica cienka
Czarno-zolty wózek musi być bardzo ładnylubię czarne wózki
Pojezdzij poogladaj i wybierz taki, który Tobie się podoba
Gdzieś w necie mignął mi anex skórzany (chyba) rudy z wstawką szarą ślicznymodel nie w moim guście, ale kolory super
-
Hej dziewczyny
Zabuszka mowilam ze jeszcze jest nadziejaGratulacje
Zabka moze na twoje cukry mialo wplyw wczorajsze dosyc pozne przekroczenie. Albo po prostu twoj gluko nawala bo takie rozbieznosci jak ty na nim masz to masakra.
Ja ja czczo 89. Norma jest wiec nie chce mi sie myslec dlaczego tak wysoko znow mam od tygodnia.
U mnie piękna pogoda. Mam wielka ochote jechac na zakupy ciuchowe ale niestety nie mam dzis czasu a wsumie to kupowanie tez jest juz bez sensu bo nieduzo zostalo a nie wiem co mi na dupsko wejdzie po porodzie
U nas wczoraj popoludniu wyszlo slonko i tak grzaloMaz zabral mnie na wycieczke do miejscowosci gdzie jezdzimy w lato zawsze nad wode. Ludzi bylo sporo, siedzieli i grillowali
Bylo mi tak goraco a na polu dopiero ok 20stopni. Zaczelam sie zastanawiac jak ja przezyje lato i upaly be wyjazdu nad wodeI juz mi sie kombinator zalaczyl ze moze jakbym mupila dziecku pozadna oslone przed sloncem a sobie jakis wyszczuplajacy kostium jednoczesciowy.....
-
nick nieaktualnyTen czarno żółty jest ładny ale na gondoli (dół) materiał jest zmarszczony a nie sztywny jak w nowym.
Więc coś nie tak z gondola.
Ten akurat jest daleko.
Anex jest super ale jednak chyba nie warto dać tyle pieniędzy za nowy model i nie wiadomo jak się sprawdzi.
Ogólnie dałabym kupiłabym ten wózek ale rezygnuje.
Ogólnie camarello ma więcej materiałów do wyboru.
To tylko wózek którym nie wiadomo ile będziemy jeździć bo jak się wkurze na niego to kupie inna spacerówke
-
Żabko taka prawda, że głównie używa się gondoli, trochę spacerówki, a i tak człowiek koło roku kupuje parasolke bo jest mniejsza, lżejsza
Ja muszę zmienić parasolke, choć nie wiem czy warto bo Młody jeździ sporadycznie, teraz go czasem proszę, żeby wlazł w wózek jak lecimy szybko coś załatwićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:58
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Aga teraz twoja kolej co????
Zabuszka gratulacje!!!!!
-
Aga przyjdzie i czas na Ciebie
może to cisza przed burzą?
A już za całkiem niedługo Twardan, potem Goodwill
I tak powoli się rozpakujecie, to i u nas już będzie bliżej niż dalej
Od środy będę liczyć, aby jeszcze 9 tyg dotrwaćtwardan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyposzłam po zakupy na ciasto Agatia i co ledwo zrobiłam te zakupy a nie wspomnę ze ledwo doszłam do domu.
Kupiłam kapustę kiszona i koncentrat zrobię sobie kwasny bigosik.
Az ślinka mi cieknie
mąz zszedł po zakupy tyle dobrego a ja się wczołgałam tak mi duszno i słabo.
Córka tez jakaś nie znośna. udaje głucha wszystko za nią zrób
-
Żabka
Ta pogoda nam nie służy
Trzeba się oszczędzać - powoli i powolutku wszystko robić
tez mam gorsze dni a w lepsze staram się ciut działać. Dziś kolejne 2 prania zrobiłam (juz cała pościel ) może wieczorem poprasuje bo nie wiadomo co będzie jutro -
O Żabko bigosik mniam mniam
ja miałam robić młodą kapustkę, ale wczoraj zjadłam sałatkę z kapustą i coś mi żołądek wysiadł
Dla tego dzisiaj paluszki rybne, fasolka i może kasza lub makaron, sama nie wiem. Ziemniaki mi się przejadły
Co do córki to współczuję. Mój Borek wczoraj miał mega ciężki dzień, ale tłumaczę sobie, że tak jak i mi, tak i jemu pogoda nie służyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 12:47
-
nick nieaktualnyKamcia tłumacze gadam prosze i jak do ściany!!!!
Na męża też tak reaguje.
Dopiero jak warkniemy to słyszy albo bierzemy ja na stracha jak nie chce sprzatać że wyrzucimy do śmieci wtedy wszystko robi.
W przedszkolu z nią nie ma problemów a w domu szopka.
Ja się zaraz wkurzam spinam i brzuch mnie boli
Jak mam się nie denerwować ? staram się olewać pewne rzeczy ale to na chwile i zaraz ja jobla dostaje:-(
na 7.06 zapisałam córke do laryngologa bo czesto mówi ze uszy jej sie zatykaja moze dlatego jakas głucha?????
Zjadłam obiadek i tak jak wczoraj 94
Więc zgapiłam i w nagrode sobie zjadłam knopersa hihi
ciast sie juz piecze zrobiłam dwie blaszki hahaha
jak dla wojska ale zapachy mniammmmmmm
za 15 min powinno byc dobre:-)
bigosik juz wstawiłam bedzie kwasny bo nawet nie wypłukałam kapusty
kamcia zazdraszczam ze wziełas sie do roboty ja nie mam weny na sprzatanie za to w garach mi sie zachciało pichcic hihi