Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku u mnie nie ma czym oddychać na dworze jest 27stopni:-(
Doczolgalam się do domu i leżę a córka wózkiem się bawi i zaciesza.
Ubolewam że nie kupiliśmy wózka nowki ale cóż lepiej nie kusić losu w tej pie....nej klatce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 17:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie my w koncu xlandera odkupilismy. Tu Kamcia zdecydowanie będzie bardziej pomocna
ale większość gondol tak ma ze odpinane wszystko. Lez i odpoczywaj, jeszcze zdążysz obczaic wszystko potem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 17:59
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabka u mnie tez się wszystko sciaga do prania. Ale ja pralam tylko cala wysciolke gondoli i wkladki
Kurcze ostatnio cos ci sie gorzej z cukrami powodziAle z 2 strony po rownej 1h moglo byc juz mniej niz więcej
Zabka a ty w tym dzienniczkutok każde przekroczenie zapisujesz czy tylko te po głównych posilkach?
Ja przez miesiac 5 przekroczen na szczęście do 140 -
nick nieaktualnyDorinka zapisuje po głównym posiłku w dzienniczku.
Najlepsze jest to że diablo jak i w klinice diablo nie kazali mi mierzyć cukru po drugim śniadaniu i deserkach!!!!
Nie jest źle bywało gorzej u mnie z cukrami.
Zobaczymy co diablo powie na wizycie ale pewnie usłyszę że ładnie się prowadzę hahahhah -
No ja wlasnie zapisuje tylko pomiary po 6 posilkach ale kazde przekroczenie z dodatkowego pomiaru albo zapisuje jako posilek albo jako ten dodatkowy. Ale kazde przkeroczenie mam uwzglednione bo gdybym zapisywala tylko po podstawowych posilkach to malo co mialabym przelroczen.
-
nick nieaktualny