Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
wynik masz w normie, to najważniejsze. A chłopem się nie przejmuj, my wszystkie mamy z nimi pod górkę
Mój lekarz nawet żartował z moim mężem, że to on właściwie ma najbardziej przerąbane na diecie cukrzycowej....ha ha ha. Może Cię pocieszy, że ja od początku ciąży na diecie i daję radę.
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Podziwiam Was naprawdę, ja tez wiem, ze sie z tym ogarne wszystkim tylko chyba potrzebuje chwilki. Szkoda że chłop tego nie rozumie i słucham ze mam muchy w nosie i fochy i znowu zly humor. Zero zrozumienia i pomyslunku ze to tez przez jego zachowanie, no ale cóż
-
nick nieaktualny
-
Martta bo chłop to tylko chłop
Mój na przykład to już od paru dni jest tak przejęty zbliżającym się porodem, że codziennie głowa go boli z nerwów. I co mu zrobisz? Również Twój w końcu zrozumie przecież że robisz to wszystko dla dobra i zdrowia waszego dziecka, a nie że sobie wymyślasz. Szkoda tylko, że jeszcze dodatkowo przysparza Tobie nerwów, mój też tak ma.
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
No właśnie, nas to dotyczy najbardziej, a oni jeszcze dokładają swoje. Ehhh, silna płeć, hehe. Byśmy wymarli jakby to oni mieli chodzić w ciąży i rodzić dzieci. Tu katar jest tragedią zawsze...
Nie wiem narazie sie nawet Kamcia nie zainteresowal tematem, chyba naprawdę uważa sobie wymyśliłam i przesadzam. Zawsze doczytywal jak cos dotyczylo ciąży albo dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 16:30
-
A ja dziewczyny wlasnie wszamalam piers z grilla z salatka i mnóstwem sosu czosnkowego. Informuje ze po 9 miesiącach poleglam i.......napilam sie pepsi light. Wypilam kilka lykow i....jest niedobra
Slodka taka i mdlaca ze masakra. Oddalam puszke mężowi. Jezeli ja czlowiek wypijajacy conajmniej 2 butle 2.25l przed ciaza nie dalam rady nawet polowie puszki to jest juz zle
Ale naprawde musialam ja zapic woda a i tak siedze teraz i mnie mdli od tego ulepa.
Martta moze zaciagnij chłopa do kompa i niech poczyta troche o tym co moze dla dziecka spowodowac nieuregulowana cukrzyca. Chyba ze sam zobaczy kilka twoich przekroczen (ktorych nie zycze) i pójdzie po rozum do glowy ze to jednak nie takie proste jak mu się wydaje.
Na mojego pod tym wzgledem nie moge narzekać bo dzielnie wspiera mnie od samego poczatku diety. Sam zaproponował ze bedzie jadl to co ja i dzieki temu zrzucił juz 10kg (ale jemu akurat sie przydalo bo sam chcial troche zrzucic). W domu czy gościach tez solidarnie ze mna nie skusil się na nic slodkiego wiec nie robil mi nigdy smakaZa to zjadl a mnie tone chleba zanim znalazlam odpowiedni dla siebie
-
Martta olej chłopa
facet to tylko facet, a jak za bardzo rozumie kobietę to gej
albo pantofel, który słucha dla swietego spokoju
ja mojemu nie gotuję, jak jestem na diecie. Bozia rączki dała. A gderania nie słucham, bo glupie teksty umiem skutecznie ignorować
Wynik masz super. Moja diab kazała mi jeść i do 130 się nie martwić, bo takie cukry dziecku nie szkodza.
Dołóż więcej warzyw do obiadu, najlepiej surowych: jakaś mizeria, sałata, surówka jablko-marchew i cukry powinny być jeszcze nizszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 16:43
martta lubi tę wiadomość
-
Szkoda gadać z nim dzisiaj, nawet juz mi sie nie chce po tym po usłyszałam jeszcze przed chwilą... ehhh, Dorinka to pozazdrościć, mój na pewno nie będzie sobie niczego odmawial, ja przecież "dorosla jestem i rozumiem dlaczego i czego nie mogę". Dzięki dziewczyny, kochane jesteście