Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Ja wozeczek mylam po swoim dziecku. ..Gondola ideał i tu nic nie piore. Wyściółke się odpinana. Daszek nie. Materiał łatwo z wierzchu przemyć
U nas spacerówka wymagała myciadużo chlebka i działki latem
spacerowkę rozłożyłam na części pierwsze(fotelik tez a mam od kompletu )
Musisz wózek obejrzeć jak głęboko wymaga mycia i prania
torbę odpinasz - ja wypralam w pralce
Ogarnelam wszystkie ciuszki tzn większe (74,80,86)zapakowalam w kolorowe kartony i poczekają na swój moment (w sumie 4 kartony )
Mniejsze wyrzuciłam do łazienki
jest wielka góra prania. Wielka! !!!!!!!!!!!!!!!!
Jakby 3-4 pełne moje kosze do prania upchane jeszcze noga
Plecy mi odpadają
A dokładnie między łopatkami - tak samo miałam w ciąży z Emilka -
ja mierzę po głównych posiłkach, tylko czasami po przekąskach, jak nie jestem czegoś pewna.
Kamcia masz jeszcze dużo czasu na prasowanie, weź lepiej odpocznij kobieto. Prasowanie nie zająctwardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyKamcia nie przeginaj odpocznij mamuska zdążysz
I tak dużo zrobiłaś
A powiedz mi Kamcia.
Czym z zewnątrz ten materiał wyczyścić????
Bije się uszkodzić materiał.
Fotelik rozłożyłam na części pierwszei co w rękach to prac czy do pralki na jakiś program.
Mam pytanie marzy mi się wkładka do spacerówki Minky jak to kupić bo widziałam różne rozmiary. -
Kamcia współczuję ci tego prasowania. Ja juz na szczescie mam to za sobą
Ja mierze po posilkach glownych a juz zawsze po czyms nowym i slodkim. Ale czy to posiłek główny czy pomiar dodatkowy to uwzgledniam w dzienniczku KAŻDE przekroczenie. Dlatego mnie zaczelo zastanawiac czy Żabka wszystko notuje bo ostatnio ma jakis gorszy okres cukrow a wczoraj chyba pisala ze ma tylko 3 przekroczenia
Kamcia ja dzis na grillu. Fasolka będzie na poniedzialekDzis cukry po grillu 92 i 90
-
kamciaelcia wrote:Goodwill
I jak teraz cukry ?
Kamcia, no zdaje mi się, że lepiej. Miło mi, że pytasz.
Na czczo ok. 83-85, więc super. A po posiłkach... no cóż różnie
Ale ostatnio mam taki apetyt na węgle, że ledwo sobie daję rade. I to nie na słodkie, ale na pieczywo... Ojeju jeju...
A dziś cały dzień zachwycam się dzieckiem Zabuszki i przeżywam, bo pierwsza lipcówka się zupełnie znienacka rozpakowała!!! Szoook.
A ja nie spakowana do szpitala i w ogóle góra prania leży i kwitnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 19:04
-
Żabka
Ja wszystko pralam w pralce
Z wierzchu normalnie mydłem i gąbka
A wkładki nie planuje do spacerówki. Będzie wiosna /lato wiec po co grzać? Ale pasy mają regulowana wysokość wiec może mierzy się po prostu długość siedziska? ?szczerze nie wiem tego bo nie potrzebowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 19:09
-
Goodwill
Zapewne masz zachcianki na to co dzidzia potrzebujemoja warzyw typu fasolka szparagowa, jajka (znów dziś jadłam )i szparagi
Teraz staram sie wcześniej prac i prasować bo po pierwsze znam ten ból i po drugie nie widzę tego latem
Ale póki co mam bałagan, zawalona łazienkę i brak mocy -
Agatia wozek poki co u tesciow stoi i czeka, ale jak bede to pstrykne i Ci prześle
a widzicie to ja sie zapomniałam, bo teraz dopiero po kolacji zmierze. Muszę tez rzeczywiście po wszystkich mierzyc zeby zobaczyć co i jak.
Kamcia to zdecydowanie juz wystarczy na dzisiaj. Ja mam trochę ciuchów, ale jakos z reszta rzeczy sie ociagam no nie mam tego gdzie chowac narazie. Czekam az szafki kupimy jeszcze w czerwcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 19:15
-
nick nieaktualnyDorinka bo ja mam notowac po posiłku i na czczo.
Jeżeli przekrocze na drugie śniadanie lub deserek to mam dać insuline.
Choć diablo nie każe mi mierzyć....
Nie jest tak źle u mnie uwierz mi.
Na początku maja było kiepsko ale mówiłam diablo mojemu i w klinice powiedzieli ze to przez nie świadomy stres przed usg.
Kamcia nic się nie stało w pralce??
Od fotelika ten materiał podszyte jest gąbka nie zniszczyła się???? -
Martta będę wdzięczna
bo zabieram się za zamawianie gondoli i coś mi nie idzie. Jedną zamówiłam, ale kolor był zupełnie inny, więc odesłałam
w pn miałam jechać obejrzeć wózek, ale chyba nie będę robiła szopek i kupię gondole do x i młodemu dostawkę stojącą.
-
Goodwill no ładnie, jak już lipcowka dzidziê powitała
Dla tego ja do 30 tc muszę mieć torbę spakowaną, mam nadzieję nie z uwagi na wcześniejszy poród (tfu tfu), ale z synkiem w 31tc już miałam wczasy na patologiidziecka rzeczy to mój ogarnie, ale moich nie za bardzo
-
nick nieaktualny