Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem mega SZCZĘŚLIWA !!!!!!!!!
Dzisiaj byłam na USG....na szczescie ostatnie
Nie zapisali mnie już na wiecej itp ponieważ łożysko uniosło się odpowiednio i bede miała poród naturalny...
Mało tego poznałam wagenawet na wydruku który otrzymałam była wpisana i nasza kruszynka waży 2607
Myśle że waga jest normalna jak na ten etap ciąży [ chyba nie za duża ??? ] Przypominam ze mam cukrzyce ciążową. Wszystkie inne pomiary są dobre bynajmniej położna cukrzycowa która na nie zerkneła powiedziała że są bardzo dobre
A teraz najważniejsze !
Nasza mała kinder niespodzianka w końcu się ujawniła !
Będziemy mieli Córeczkę
Mój imie wybrał i będzie VICTORIA MAYA
Ile ważą wasze maleństwa????
Bo się zastanawiam czy waga jest ok czy przypadkiem nie jest za duża.Dorinka, kamciaelcia, twardan, martta lubią tę wiadomość
-
Katsuyoshi super:) moja córcia w 33 tygodniu ważyła 2400 i lekarz mówił że w normie
Takze 2600 na 35 tydzień to fajna waga
teraz wizyta w piątek nie mogę się już doczekać jak tam mała. Ciekawe czy coś się ruszylo i wyjdzie niedługo:) Też będzie Wiktoria;)
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Dziękuje Dorinka
Na czczo 83:-) po kajzerce
Albo cukry wróciły do normy po wczorajszej wizycie u gina?
Nie ważne! Ważne że ok.
Katsu super gratuluję córeczki;-)
Mój waży 662g ale gdzie mój tc do twojego
Ja już po śniadanku.
Zjadłam kromala z sałata i szynka ukradlam mężowi łyżkę jajecznicy:-)
Bo mężowi smażylam.
Miłego dnia ja lecę zaprowadzić córkę do przedszkola i z mężem na zakupy szybkie bo on do pracy po 10 wychodzi.
Do potem:-)agatia, Dorinka, martta lubią tę wiadomość
-
Ja juz w busie siedze
Ostatnia wizyta, ciekawe co diab mi powie i jakie bede miec u niej cisnienie. W domu specjalnie mierzylam i 106/76.
Zabko no nie chwali sie dnia przed zachodem ale moze u ciebie zla passa na czczo sie skończyłaOby
Agatia powodzenia na wizycie -
Witam, ja dziś 87, ale musiałam bardzo wcześnie wstać, bo zaprowadzałam bratanicę do przedszkola, a od 4 już nie spałam, więc pewnie dlatego cukier wyższy. Dorinka, Agatia powodzenia na wizytach. Żabka brawo za dobry cukier!
agatia, Dorinka, żabka04 lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Zabka no i super
oby tak dalej!
Dziewczyny powodzenia na wizytach, trzymam kciuki!
ja dzisiaj na czczo 86, a po śniadaniu 116.
Ale co gorsza dwa dni temu skończyłam globulki na grzybka, a tu dzisiaj rano znowu mnie powitały brązowawe upławy. Jak nie urok to ....
bardzo bym chciała żeby już był wrzesień i mały razem ze mną cały i zdrowy bo coś przestaje mi się ta ciąża podobać....agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Kamcia na szczęście to jednorazowa akcja, że tak wcześnie musiałam wstać, normalnie wstaję jak się wyśpię, bez budzika
jak chodziłam do pracy, to szczerze wolałam nocki, niż wstawanie na dniówki o 6:00.
twardan
Piotruś jest już z nami
-
twardan
ja niestety wstaje z budzikiem ale dla kawuni...bo jakby budzik nie dzwonił, to kawa by była, ale nie wiem o której zaczęłabym pierwsze sniadanie
w nocy uwielbialam pracowac, w końcu mialam tak 5 lat
ale najgorzej było 6-14, po takiej zmianie zawsze odsypiałam w domu
teraz super w nocy spie
ale spojrzałam w karte pierwszej ciązy i dopiero później pojawila sie u mnie bezsenność -
Ja juz w kolejce do rejestracji czekam.
Ide sobie z busa do diab. Mija mnie masa osób. Większość popiernicza z lodziorem a ja sobie z buteleczka wody. Niby 18 stopni alw tak mi cieplo. Posluchalam sie meza ze chlodno zebym sie ubrala o normalnie zdycham. Ubralam krótki rekawek bialy i czarne spodnie lniane.
Ja przez 8 miesięcy ciazy mialam problem ze snem. Moglam spac to sie noe dalo a teraz jak pasowaloby sie już trochę odzwyczajac to ja do 9 noe moge się obudzić. -
ja nigdy wcześniej nie miałam problemu ze spaniem, a w ciąży coś się popsuło. W nocy się obudzę i nie mogę znaleźć miejsca, a w dzień chodzę jak lunatyk i popołudniu robię drzemkę. U nas też chłodno, w nocy padało.twardan
Piotruś jest już z nami