Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia ja nawet na kebabie testowalam
Po połowie i 1h leżenia 100, po połowie i spacerze na dzialke oraz szorowaniu łóżeczka - 103.
Co do czereśni to ja lubię duze, twarde i fakt słodkie ale z umiaremTe dzisiejsze ro taki ulep zw masakra
A ze zjadam ich caaale 250g to mam w d....robaki
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja tez zawsze zagladalam Kamcia ale zjadlam calymi woreczkami
A ze teraz moge sobie duzo mniej pozwolic to zamierzam sie nimi delektować i nie przejmować robalami. Normalnie czekam w kolejce do gina i nie zdaze soe po nich zmierzyć jak mnie zaraz wywolaja.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja siedzę na dworze na ławce.
Byłam z córką zobaczyć buty i kupiłam jej dwie pary sandałkow jedne piankowe na plażę i do piachu i kapcie do przedszkola.
Wydałam 200Zł ale mam z głowy bo ciężko na nią buty znaleźć.
Namachalam się, nazginalam aż małemu się to nie podobało
Córką wcina loda a ja chwilą oddechu.
Mały kopie jak szalony.
-
nick nieaktualnyMówisz????
A matka cierpi hahahhaha tak mnie brzuch rozbolal że ledwo siedzę na tej ławce.
Mam nadzieję że tym zginaniem, kucaniem mu tam nic nie zrobiłam
A ze siedzę na ławce Pożarlam córce Grześka bez czekolady w ramach podwieczorka.
Ale chmury szare nadchodzą.
Jak tam byłaś u adwokata???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o zelki !!!! albo skittles
jestem na chwile
zjadłam wielka potrójna porcje sałatki z pekińskiej a cukier 76...nie wiedziałam, czy do domu wracać, czy sklepu szukać, ale odpuscilam...teraz było 85, wiec zamieniłam kolejnośc, teraz mleczna kanapka , prawnik, fasolka -
A ja juz w domu. Nerwy mam. Okazalo sie ze poszlam do gina tylko po to zeby sie dowiedziec ze o tej godzinie ksero maja juz nieczynne a ona mi oryginalu nie moze wydac. Wiec mam przyjsc jutro o 8 i mi polozna zrobi kopie wtedy. Wazne ze gin z nfz wezmie kase za wizyte.
Dodatkowo zaczyna mnie martwic moje ciśnienie. W domu na pomiarach ok 110/75 a dzis u diab 124/90 a u gina przed wizyta ...120/100W domu po powrocie już 114/84. I czym sie tu sugerowac?
Kamcia super wynikiJa zjadlam udko z surowka i gnie mnie teraz zeby sobie drzemnac no ale o tej godzinie to juz bez sensu.
Przypomnialo mi sie jak bylam dzis to diab zapytala sie co zamierzam pierwsze zjesc po porodzie. Skomentowala ze pewnie jakies ciasto czekoladowe ale zaskoczylam ja mowiac ze duzego obwarzanka z mnostwem pasztetu z kogutkiem i ketchupemkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
dorinka
polubiłam za ostatni akapit
wynikiem po sałatce najpierw sie zmartwiłam, ale hipoglikemia mi niegroźna, samo urosło
a wręcz obżarłam sie sałatką
teraz lece do radcy
a z lekarzami tak bywa...
cisnienie u lekarzy moje nie jest miarodajne-juz pisAŁAM, W DOMU PO ODPOCZYNKU SIE LICZYWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 18:18
-
ja zamówiłam sobie u męża bułkę białą z masłem z naszej okolicznej piekarni, chrupka, pyszna.Ma czekać w dniu wyjścia w domu
Dziś pierwsze przekroczenie po obiedzie-126. Ale byłam taka śpiąca, że nie dałam rady i poległam....trudno, raz nie zawsze.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Goodwill
Przeżyj poród a cukrami się nie martw bo nam się należy słodycz bez względu na ich poziom. Dzidzi juz wtedy nie zaszkodzimy
A ja na liście do szpitala mam już słoik dżemu i naleśnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 19:31
goodwill, twardan lubią tę wiadomość
-
goodwill wrote:Jak przeżyję poród i będą dobre cukry, to poprosiłam o croissanta z konfiturą pomarańczową. A po powrocie do domu - lazania...
chyba, że masz na myśli, jakiegoś innego
Ja po ciąży mam ochotę na tradycyjny torcik wedlowski i białą czekoladę carmelova z orzechami ziemnymiale z synkiem też snulam takie plany, a zaraz po cc o tym zapomniałam
teraz pewnie będzie podobnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny