Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale on cudny
na pierwszym zdjęciu taki poważny
i w ogóle nie widać ze ma taki apetycik
nie śmiałam cie prosić o zdjęcia ale teraz gęba sama się smieje
jaką fajna szczecinke ma na głowie. Zapomniałam ze to może być takie maleństwo!
domi05 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Domi
U nas z mm było skromniej. Tyle to piła jak miała pół roku. Ale nie martw się już tym karmieniem. Szkoda tych cudownych chwil na troski. Małemu jest dobrze (bo brzuszek minie )i po prostu cieszcie się sobą. Macie cudna pogodę
aż pozazdrościć. Mam nadzieje ze ty tez juz dobrze się czujesz
A niech je i rośnie na zdrowie
Ja całkiem dobrze czułam się już 5 dni po cesarce: biegałam po schodach i nie czułam że miałam cesarkę -
kamciaelcia wrote:Ale on cudny
na pierwszym zdjęciu taki poważny
i w ogóle nie widać ze ma taki apetycik
nie śmiałam cie prosić o zdjęcia ale teraz gęba sama się smieje
jaką fajna szczecinke ma na głowie. Zapomniałam ze to może być takie maleństwo!
Idziemy kąpaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kochane moje, jest to cudowny czas
nie mam czasu wyspać się, najeść die, posprzątać... Wziąć spokojny prysznic, mąż się śmieje że nauczyłam się robić sniadanie i brać prysznic w 5 min.
Zosia jest cudna ma już prawie 3,5 miechy więc i swój charakterem pokazuje. Pięknie się rozwija, łapie w lapki wszystko co jej wpadnie, śpiewa że mną piosenki, ostatnio nawet pełniła na macie jak gasienniczka.
Pupka w gore głową się podcieralam i przeszła tak że 20-30 cm do zabawek.
Uwielbiam każda chwilę z nią, bawiąc się, oglądając czy śpiewając.
Karmimy się piersią a mały pulpecik rośnie jak na mlekuma już ponad 6500 i zaczęliśmy właśnie nosić ubranka 68;)
A ponieważ każda chwila jest z nią to dom leży odlogiem i czasu na nic nie mamna forum też.
Co do cukrów to robilam 7 tyg po porodzie i wyników takich to ja chyba jeszcze nie miałam.
0-74
60- 99
120-89
Biorąc pod uwagę że regularnie to ja nie jem uważam że cukrzyca poszła w cholere
U was też już kochane już bliżej niż dalej, na pewno wasze dzidziusie pięknie się rozwijają i tylko to co dobre dostają dzięki waszym dietom.
Jesteście bardzo dzielne!
A co do wagi - jestem 16 kg w dół, i osiągnęłam w końcu wagę z czasów studiów także dieto cukrzycowa dziękuję jesteś lepsza niż jakąkolwiek inna.
Buziaczki moje kochane cukiereczki jeszcze chwila i wy będziecie tulily malenstwa w ramionach i zapomnicie o trudach tej ciąży.
kamciaelcia, żabka04, goodwill, twardan, Dorinka lubią tę wiadomość
-
Domi Ważne ze zdrowo rośnie. Co najcenniejszego to ściągnął z twojego pokarmu. Dzieci butelkowe nie różnią się od kp.
U nas kupka była początkowo 2 razy dziennie m później juz 1 i to o stałej godzinie. Niby najtrudniejsze 3 miesiące. Wszystko wróci do normy w tym brzuszek
I super ze ty sama dobrze czułam się po cc. Ja na 6 dzień byłam na wyjeździe z mala a na 13 aż w Poznaniu. Czyli śmigalam -
nick nieaktualnyDomi cóż za skarbu masz.
Piękny synus ohbhhhhhhh wycalowalabym
Ważne że je i rośnie. A z kupek się ciesz bo moja córka tygodniami nie robiła bo nie miała z czego ulepic.
Obserwuj aby nie było biegunkę.
Może taka jego uroda potrzebuje zjeść szybko trawi i efekt kubek jest a że często no cóż
Ksanka super ciężkie ale najwspanialsze chwile
Kamcia wysłać ekipę która cie do pionu ustawi???
Tak bardzo chcesz mieć taką przyjaciółkę????? Lepiej poszukaj innej!!!!
ksanka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Kamcia ty to chcesz chyba w pięty dostać bo w dupsko dopiero we wrześniu
Teraz na spacerach spotykam dziewczynę która też była na insulinie i cukrzyca poszła jej precz, więc Kamcia cycki w gore i pozytywnie afirmuj.
Cycusna świetne!
Dzięki Kamcia ja jestem w niej nieprzytomnie zakochana.
A jak sie urodziła to mi się kojarzyła że smerfetka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:35
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Widząc swoją krzywa z 9 tc aż trudno mi wierzyć że mogłaby być taka piękna jak ksanki
Oj tam oj tam to tylko badanie
Będzie dobrze zobaczysz pójdzie w pizdu jak każdej z nas:-)
Ksanka dobrze piszesz w pięty powinna dostać.
ksanka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ty masz 3j i tak mało.
Przecież wiesz że to dla waszego dobra przecież nigdy nic nie wiadomo ważne że jest i pomaga.
Ja rozmawiałem z dziewczyną po pierwszej wizycie u diablo miała rodzic za 5mcy a miała wtedy już 30j.
Więc.........
Ciesz się że to ten etap ciąży i są 3j. Tylko:-)
Spadam bo mąż warczy
Jutro jak wrócę to się odezwę co ta moja diablo wymyśliła
Życzę super wizyt dziewczyny:-)
Dobranoc