Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na pewno będę do was zaglądać bo fajne z was babki, buziaki i powodzenia ma badaniach
Ja jestem brunetka mąż ciemny blondynem.po urodzeniu malutka była podobna do męża a teraz robi się coraz podobniejsza do mnie
Agatia w końcu my też jesteśmy słodkie więc nie może być imaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:56
-
oj widzę, że dzisiaj sporo odwiedzin
Super macie dzieciaczki, śliczne. Pozdrowienia dziewczyny!
U mnie na wizycie wszystko w porządku, młody waży już 3kg, rozwarcie na 1,5 cm, łożysko dobre, ilość płynu w normie, pan doktor nie wie, kiedy urodzęW 40 tc zapisuje mnie do szpitala jakby co, więc najpóźniej za 2 tygodnie będziemy rozpakowani
martta, kamciaelcia, żabka04, ksanka lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Cześć dziewczyny, oczywiście jak jestem sama w domu to takie rzeczy mi sie snia w nocy, ze strach, koszmarna noc za mną, co chwila sue przez to budzilam, czuje sie kijowo na maxa, a dzisiaj dzien od rana w terenie. Najważniejsze narazie wizyta na 10, malemu sie chyba udziela bo kopie od 6 jak szalony, jeszcze chwile poleze i wstaje sie mierzyc i działać, ehhh
Sliczne maluszki tutaj pokazujecie swoje, wszystkiego dobrego dla wszystkich mamusiek i dzieciaczkow! -
nick nieaktualnyChciałam się pochwalić.
Na czczo 81spr druga rękę 89
hihi
Na ostatnią kolacje zjadłam najmniejszą kromkę z masłem i serem żółtymbo na kakao jakoś nie miałam ochoty.
Wstałam o 6 poleżałam do 6:30 może to leżenie dało taki efekt???
Nic zbieram córkę z łóżka i jedziemy:-)
Do potem...
Martta dobrze że to tylko sen mi sie jakieś puste półki śniły potem mieszkanie brata jakieś duże i mało mebli jak na takie mieszkanie...... -
Żabko mi się śniło m.in. ze w nocy ktoś siedział w sypialni na podłodze, jak się obudziłam to nie wiedziałam czy to prawda czy nie, tak się sfilmowałam po ciemku że szok
i tak co chwila dzisiaj, ale było minęło, chociaż dzisiaj na pewno drzemka w ciągu dnia mnie czeka...
ja na czczo 80 dzisiaj -
a ja znowu spałam jak zabita z jedną przerwą na siusiu
cukier 87, ketonów brak
zabko , a moze spytaj, z której tylko reki masz mierzyć?skoro zawsze są rozbieżności, to niech moze diab ci wyznaczy TYLKO prawą lub TYLKO lewa rekeżabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabko dobry wynik
jednak chlebus z serem rządzi
ja dzisiaj 82 tylko dojadlam jeszcze sledzie
Za to po śniadaniu 120 bo wypilam do kanapeczek kawę z mlekiem i cukrem. Ale cisnienier miałam 90/44, więc nie dojechalabym do diablo
Siedzę już w poczekalni do diablicy. Młodego udało się zostawić z teściową, bo jeszcze spał, a wczoraj zasnął o 17ma melodię do spania. Może dla tego, że deszczowo-burzowo.
Martta sny potrafią popaprac całą noc
Powodzenia martta i żabko na.wizytach.żabka04 lubi tę wiadomość