Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJejku ogarnęłam ale odkurzanie zostawiam mężowi bo mnie brzuch zaczął boleć junior domagał się leżenia
Prania nie robię może później:-)
Więc zjadłam obiad i leżę przy wiatraku się chłodze:-)
Junior szaleje!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:43
-
Dorinko super waga
ha ha ha prawie 10 kg
Co do diety mi położna kazała nie stosować żadnej diety, jadłam wszystko łącznie ze sledziami, cytrusami, orzechami.
Goodwill dobrze prawisz, co do szpitala. U nas jest II stopień referencyjnosci, dobry oddział neonatologiczny, też robią echo i usg przez ciemiączko. Na szczęście mogę rodzić u siebie. Ja już mam wpiete zaswiadczenie od gina z certyfikatem od echo, żeby po porodzie zrobić to badanie.goodwill, Dorinka lubią tę wiadomość
-
Dorinka - jeju, jak się cieszę!!! Dużo zdrowia dla Was! Ależ laseczka z Ciebie! A jak, że tak zapytam niedyskretnie - "podwozie"?
Co do karmienia piersią to ostatnio odchodzi się od tej makabrycznej diety eliminacyjnej, bo są DOBRE badania na to, że nie daje korzyści dla noworodka, a matkę można zagłodzić i zamęczyć.
Ja myślę, że wszystko jest dla ludzi, wiadomo, nowe pokarmy wprowadzamy po trochu i obserwujemy. Podobno wysypki wywala często po truskawkach/malinach.
Ja zamierzam jeść wszystko, z umiarem oczywiście, grilla też
Bardzo u nas gorąco... chodzę cały dzień goła.
Dziś BBF mówi - CIĄŻA DONOSZONA!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 13:34
kamciaelcia, żabka04, martta, twardan, Dorinka lubią tę wiadomość
-
Jezu, wróciliśmy do domu, Boże nie da sie w taką pogodę, teraz obiad, mąż mecz, a ja najchętniej poszlabym spać...
Dorinko fantastyczne wiadomość, wszystkiego dobrego dla Was
Goodwill gratulacje, juz za chwilę i będzie po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 14:28
-
Super wieści Dorinko
Jak ja Wam zazdroszczę, że już jesteście po, ja cały czas w pełnej gotowości. Masz rację, te parę miesięcy trochę nas zbliżyły, dobrze mieć takie wsparcie
A waga- rewelacja!
Dużo zdrówka dla synusia i powodzenia
Dorinka lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Dzięki dziewczyny
Goodwill ze strachu narobilam takiego rabanu w szpitalu ze cos jest nie tak itd ze 1 dnia mialam 3 konsultacje z 3 lekarzami w sprawie szycia i krocza
Wszystko podobno ok, piekne szycie i dobrze sie na goi. To szwy mnoe tak ciagna. Wczoraj odwazylam sie spojrzeć i nie wygląda tak zle jak to czuc pod palcami i jak sobie wyobrazalam. Rozmawiałam z kilkoma dziewczynami po szyciu i podobno po pologu nie ma specjalnie roznicy w porównaniu sprzed ciazy a w sprawie seksu wszystko jest do rozciagniecia. Troche mnie to uspokoilo choc nke calkowiciekamciaelcia, żabka04, twardan, goodwill lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabko chwilę popadalo, jest chłodniej, ale bez szału
Ja zjadłam podróbke bounty z chlebemzrobilam sobie z niego coś ala krem na kanapki
Siedzę i dumam nad sałatką na kolację, ale już mi się wszystko przejadło. Zero pomysłu. Dzisiaj zjadłam tortille z resztą wczorajszej sałatki, a dziś pucha w głowie i na nic ochoty. -
nick nieaktualnyMi się marzy sałatka jarzynowa ale ta z ziemniakami ale nie chce mi się zrobić.
Byłam w sklepie i miałam sobie kupić ale zawiesiłam się nad koreczki sledziowymi:-)
Po kawałku serniczka 136:-(
Insuliny nie wzięłam poczekam chwilę jak nie spadnie to wezmę.
Tak to jest jak się mieli jadaczka co chwila:-(
Dostałam chcice na laysy stoją i się patrzą na mnie wrrrrr