Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszcze Wam, ze jestescie juz blizej konca niz poczatku. Ja aktualnie jestem w 13 tygodniu, od ponad 7 tygodni leze bo 3 razy zdarzyly sie juz plamienia. Dzisiaj w nocy obudzil mnie krwotok. Leci ze mnie ciurkiem, serduszko kolo 4 bilo, kolejne usg dopiero jutro. Lekarze wgl nie wiedza jaka jest przyczyna bo wszystko wyglada dobrze.
-
ania1802, wszystko będzie dobrze! Widać, że maluszek jest silny i nie da się wykurzyć ❤ może to jakiś krwiaczek był. Ja w 9 tc też plamiłam. Moja gin stwierdziła, że to z przemęczenia i z szyjki. Bierzesz oczywiście jakieś leki nie? Czekam na wieści z jutrzejszego USG i mocno was ściskam
-
Ticia chcialabym zeby wazyla juz z 1kg byla bym spokojniejsza
Mialas moze uczucie kłócia szyjki? mnie ono wczoraj doskwieralo, malo przyjemne :p
Ania nie zazdroszcze ale mysle ze jest szansa na w miare normalne funkcjonowanie jak sie wszystko uspokoi i przestaniesz krwawic.
Trzymam kciuki :* -
ania1802, trzymam kciuki żeby krwiak się wchłonął i mogła normalnie funkcjonować!
wisienka1212, ja to miałam różnie z tym kłuciem. Gdy szyjka się nie skracała to miałam takie kłucia, a znowu jak się skróciła to nic nie czułam. Ostatnio też mnie właśnie trochę kłuło ale mam nadzieję, że to nic złego
-
We wtorek trafilam do szpitala. Na wizycie lekarz stwierdzil ze szyjka sie skrocila i rozwarla na opuszek palca ( to duzo czy nie ?) w srode zrobili mi usg i moja szyjka ma 19 mm. To dopiero 20tc i do tego blizniaczej. Bardzo sie obawiam o tą szyjke. Myslicie ze uda sie donosic ciaze ? Jestem zalamana
Dodam jeszcze ze dostaje dopochwiowo luteine 2x2 czy ona pomoze ? I musze duzo lezec i odpoczywac.
Nawet jakbym miala lezec do konca ciazy to nie bedzie to dla mnie wiekszy problem tylko zeby to lezenie pomoglo -
A lekarz nic nie wspominal o pessarze? Twoja szyjka juz sie do tego zalicza.
Twardnieje Ci brzuch albo masz skurcze? Jesli nie to mysle ze spokojnie dolezysz do terminu nie martw sie bedzie dobrze
My wszystkie lezymy z podobnych przyczyn i mamy sie dobrze
Trzymam kciuki