X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mamy leżące
Odpowiedz

Mamy leżące

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 27 maja, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmolada1990 wrote:
    Dziękuję za odpowiedź, już sama nie wiem co robić. Jakoś nikt nie chce mi tego właśnie dołożyć. Chodzę do przychodni przyszpitalnej, tam prowadzę ciążę. Czy Tobie zalecił to po prostu Twój lekarz, sama poprosiłaś o to ? W szpitalu też musiałaś poleżeć trochę?
    Ja zostałam odesłana po echo serca dziecka przez lekarza do szpitala - skontaktowałam się z prowadzącym i powiedział że skoro nie mogę od ręki kupić pessara żeby on mi założył (nie było go dostępnego w mieście od ręki) - to mam się kłaść do szpitala
    Tam leżałam tydzień, czekając na posiewy, zanim mi założyli.
    Na mnie trochę w szpitalu chuchają przez to że to ciąża z in vitro. Od początku jestem w grupie podwyższonego ryzyka i właśnie w szpitalu dało sie to odczuć

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
‹‹ 192 193 194 195 196
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ