Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
Hajkonk wrote:Miałam wczoraj dopiero pierwsze badanie szyjki, na prenatalnych w innym gabinecie Wgl przez innego lekarza i na połówkowych miałam badanie tylko i wyłącznie przez brzuch a moja doktor prowadząca usg dopochwowo robiła mi w 8 i 11 tc później miałam wizytę w 16tc już usg przez brzuch i wczoraj samo badanie szyjki przez usg dopochwowe. Tak samo obserwacja i za tydzień kolejna wizyta. W nocy zaczęło pobolewać mnie podbrzusze ale nie wiem czy to nie ból taki ze świadomości.. na razie leżę i ograniczam ruszanie do do minimum 🙄
Doczytałam Twoja historie z wrześniowej, przy szyjce 16mm i skurczach, plus tak na prawdę masz znikome ilości progesteron udałabym się na sor. Nie ma na co czekać, już na pograniczu jesteś gdzie zaklada się ten szew, więc powinni w szpitalu zareagować.
Jak twardnienie brzucha jest częste to też zrobią Ci wlew z magnezu.
Lepiej pojechać na sor i żeby okazało sie, ze szyjka dalej jest niż dopuścić do momentu gdy już jej praktycznie nie będzie.
Mnie mój doktor wysłał od razu na sor przy szyjce 2 cm, dziwne że Twój lekarz nie reaguje...Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:59
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -