Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Dopisuję się z łożyskiem przodujacym, od dzisiaj ze szpitala. Zaczęły się plamienia, dostaję sterydy na płuca dla małej, prawdopodobnie cc będzie sporo przed wyznaczonym na 18 lipca tp. Wcześniej bez objawów z nakazem obijania i nie przemęczenia się w domu. Teraz mogę iść tylko na siku
Felice, współczuję. Też wyznaczono mi cesarkę, ale tylko cztery dni przed terminem. Czuję się zawiedziona, strasznie chciałam rodzić naturalnie, ale cóż...
A Ty się nie przejmuj, siusiaj na zdrowie W taką pogodę to tylko leżeć. Już do terminu masz leżeć w szpitalu?
Amelia, oczywiście, że dotrwasz do 22 czerwca. A potem będziesz płakać, czemu jeszcze nie wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:27
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
No to poleżymy razem
Wczoraj dowiedziałam się, że jestem największą bombą zegarowa w tym szpitalu i mam leżeć do końca (czyli według nich do 37 tc) a jestem dopiero w 33 tc Mam jednak nadzieję, że puszczą mnie chociaż na tydzień. Jutro konsylium, to dopytam. Na razie w ramach rozrywki złapałam zapalenie gardła
Gdzie leżycie dziewczyny? Czy któraś z Was jest może na Inflanckiej w Warszawie?http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyFeliceGatto wrote:No to poleżymy razem
Wczoraj dowiedziałam się, że jestem największą bombą zegarowa w tym szpitalu i mam leżeć do końca (czyli według nich do 37 tc) a jestem dopiero w 33 tc Mam jednak nadzieję, że puszczą mnie chociaż na tydzień. Jutro konsylium, to dopytam. Na razie w ramach rozrywki złapałam zapalenie gardła
Gdzie leżycie dziewczyny? Czy któraś z Was jest może na Inflanckiej w Warszawie?
Wlasnie miala pytac w ktorym szpitalu lezysz ja lada dzien(mam nadzieje)bede rodzila i najprawodpodobniej na Inflanckiej,takze jesli tam lezysz to pewnie do zobaczyska
-
NataliaK wrote:Wlasnie miala pytac w ktorym szpitalu lezysz ja lada dzien(mam nadzieje)bede rodzila i najprawodpodobniej na Inflanckiej,takze jesli tam lezysz to pewnie do zobaczyska
Natka, to zajrzyj do sali 232 na patologii ciąży. Będzie super Cię zobaczyć Mnie tam do Was na porodówkę nie puszcząWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 16:14
NataliaK lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Dopisuje sie i ja. ?.szyjka w ciagu 10 dni z 25mm na 15mm, rozpulchniona, piza tym Maly baaardzo nisko ulizony i glowka uciska szyjke.leze w szpitalu na terapi sterydowej aby plucka wyksztalcic.twardnienie brzuszka tez mam eh.smieszne ze przez dobre 10 dni kuedy to szyjka jyz 36 na 25mm skrocila sie, to lezalam no bardziej polsiedzaco na lozku i oszczedzalam sie a tu niespodzianka, minus 10mm eh.
-
Cześć widzę że większość z Was jest już na finiszu ja dopiero sam początek i leże już ze 3 tygodnie.. Niestety ale najprawdopodobniej będę leżeć do samego końca i nie wiem jak to wytrzymam.. Dla dzieciaczka jestem w stanie leżeć i wszystko zniosę ale już bywa ciężko więc boję się co będzie dalej.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Mam podwójną macicę a przy tej przypadłości mówi się że organizm odrzuca ciąże bo jedna z macic jest pusta i świruje. Są kobiety którym udaje się za pierwszym razem i nawet żyją aktywnie ale niestety przeważnie największe szanse są przy kolejnych podejściach. U mnie chodzenie, nawet spokojne po mieszkaniu, bez szaleństw i sprzątania kończy się krwotokiem i szpitalem.. Niestety leże więc plackiem i wstaje tylko do toalety
29+1, 44 cm, 1430 g