Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI ja dołączam się do leżących mam. 26 maja miałam silny krwotok (przyczyna nieznana). Do dzisiaj mam plamienia, jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji to leżeć. Mieszkam w UK, a tutaj z tego co widzę bardzo "naturalnie" podchodzą do ciąży (zero leków, zero badań, tylko wymaz i 3-min usg).
Trzymajcie się dziewczyny, wszystkim Wam życzę zdrówka i ślicznych, zdrowych bobasków. -
ja też momentami szaleje ale tak długo chciałam dziecka,że teraz zrobię wszystko żeby je urodzić i jak będzie trzeba to będę leżeć ale nie powiem bo bywa ciężko. Najgorsze jest to że z braku zajęcia człowiek tylko leży i myśli i głupoty chodzą po głowie niestety
Pria przykro mi bo wiem jak to jest z tymi krwotokami, strach i stres straszny.. niestety ale w UK nawet luteiny nie dostaniesz więc pod tym względem w PL jest lepiej..
29+1, 44 cm, 1430 g -
Dziewczyny Drogie, trzymam za Was kciuki...zycze Wam,aby czas szybko mijal i abyscie szczesliwie donosily swoje upragnione Malenstwa.
Niech Wasz milosc do Nich Was wspiera i motywuje bo na pewno warto.
Powodzeniaaaa Kochanekasjja lubi tę wiadomość
-
Ja mam leżeć na boku, najlepiej lewym, nogi jak chcę. Ale leżą ze mną na patologii dziewczyny ze skracającą się szyjką i obrzękami i one mają mieć pupę i nogi wyżej. Ale nie głowa w dół, tylko tak jakby sam krzyż i plecy są w dole. Tutaj nawet łóżka mają takie specjalne ustawieniehttp://szogunowmatka.blogspot.com/
-
Jak leżałam to lekarz zawsze powtarzał, że jak najwięcej na lewym boku - mówił, że to tak jakby dzieciaczek dostawał jeden posiłek więcej
Ordynatorka zawsze się darła na te, które siedziały z nogami skrzyżowanymi na łóżku, albo zamiast leżenia bardzo wysoko podkładały sobie poduszki pod plecy.
-
misia_k1 wrote:Felice to dlaczego masz lezec?? Skoro szyjka taaka dluga
Bo mam łożysko centralnie przodujące i ono podkrwawia od każdego dłuższego stania, siedzenia, nawet od większej kupy Zwykłe skurcze braxtona mogą doprowadzić do jego odklejenia, a to oznacza natychmiastowe cięcie, a poza szpitalem wysoką śmiertelność matki i dzieckahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Bo mam łożysko centralnie przodujące i ono podkrwawia od każdego dłuższego stania, siedzenia, nawet od większej kupy Zwykłe skurcze braxtona mogą doprowadzić do jego odklejenia, a to oznacza natychmiastowe cięcie, a poza szpitalem wysoką śmiertelność matki i dziecka
Ahle widze na suwaczku,ze jeszcze kilka dni i ciaza donoszona:) masz juz term cesarki.?