Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lattelatte1 wrote:Dołączam do grona mam leżących. Od kilku dni jestem posiadaczka pessara, 22 tydzien, szyjka 2,5. Przyznam szczerze, ze jestem przerażona. Ciagle skurcze, twardnienia brzucha mimo No spy 4 razy dzisnnie. Zaczynam szaleć... leze i rozmyślam.
Dasz radę i bądź dobrej myśli.
Pij melise jeśli na Ciebie działa. -
Mysiak92 wrote:To znów ja z głupim pytaniem.. Bylam na wizycie w srode i pessar trzyma. Dzis i wczoraj wieczorem mialam moment ze myslalam ze zaraz nozki wyjda dolem, takie drgania w pochwie.. Nie wiem juz czy mam sie wszystkiego bac czy jak
I nie denerwuj na zapas
Drgania w brzuchu są normalne A tan niżej to nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLovilovi wrote:Dziewczyny spóźnione.. Wesołych Świąt
Już jutro przywitam się ze swoją gwiazdka
Trzymam kciuki ! jak już będziesz miała czas to powiedz jak poszło
Dziewczyny czy też miałyście uczucie kłucia w okolicach szyjki / pochwy przy jej skracaniu ? -
KasiaMarysiaaa wrote:Trzymam kciuki ! jak już będziesz miała czas to powiedz jak poszło
Dziewczyny czy też miałyście uczucie kłucia w okolicach szyjki / pochwy przy jej skracaniu ?
Jak się skracala nie miałam żadnych objawówKasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Ja miałam takie uczucie często i wtedy szyjka się nie skracala nigdy.
Jak się skracala nie miałam żadnych objawów
Dziękuję pocieszyłaś mnie
Dziewczyny a pozycja pół leżąca pół siedząca jest ok ? od leżenia na płasko bolą mnie biodra, nie mogę w sumie nic robić bo jest nie wygodnie. -
nick nieaktualny
-
A miałyście jakieś symptomy skracania się szyjki? Mnie od kilku dni kłuje i pobolewa jakby wewnątrz pochwy, małe rozpycha się niesamowicie, a ostatnio na badaniu szyjka była długa ale miękka. I martwię się czy tam wszystko ok. Miałyście podobnie06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny