Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynt juz kiedys pisalam tutaj i dawalyscie mi porady. W 31tc zalozyli mi pessar a jutro mam wizyte kontrolna u swojego gina. Robilam sobie dzienna drzemke i nagle poczulam mega kopniecie w szyjke. Tak ze mnie obudzilo. A po chwili poczulam jak ze mnie leci. Poczulam tak 2x. Biegiem do toalety. Oczywiscie wkladka nie wytrzymala i spodenki cale mokre. To nie. Cos bezzapachowego. Czy to wody plodowe? Nie powtorzylo sie to wiecej razy. Nie wiem co myslec. Czopu wczesniej zadnego nie zauwazylam. Czy to normalne przy pessarze?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Hej. Jestem w 22tyg obecnie. W 20 zalozyli mi pessar na 25mm szyjke niby zapobiegawczo bo mam w domu wczesniaka juz. Chciałam tylko spytac czy to jest mozliwe zeby przy aplikacji globulek byl opor przez niego a kilka dni pozniej nie? Boje sie ze go gdzies "zgubilam". Glupio to brzmi wiem ale męczy mnie to od wczoraj.. Jutro mam wizyte rano u swojego lekarza i boje sie ze usłyszę ze pessara nie ma
-
nick nieaktualny
-
Mysiak92 wrote:Hej. Jestem w 22tyg obecnie. W 20 zalozyli mi pessar na 25mm szyjke niby zapobiegawczo bo mam w domu wczesniaka juz. Chciałam tylko spytac czy to jest mozliwe zeby przy aplikacji globulek byl opor przez niego a kilka dni pozniej nie? Boje sie ze go gdzies "zgubilam". Glupio to brzmi wiem ale męczy mnie to od wczoraj.. Jutro mam wizyte rano u swojego lekarza i boje sie ze usłyszę ze pessara nie ma
-
KasiaMarysiaaa wrote:Leżę dzielnie. Ciekawe co wyjdzie 02 stycznia i dlaczego lekarz tak się opiera pessarowi
A tak naprawdę decyzje podejmuje każdy lekarz indywidualnie i po prostu zapytaj swojego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 19:45
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaMarysiaaa wrote:Czy któraś z Was brała codziennie po 2 nospy ? Takie mam zalecenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 15:59
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny