Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęskniąca, absolutnie nie znam się na ktg, więc pozostaje mi trzymanie kciuków za Was
Już nie mogę się doczekać, żebyście się tu pochwaliły potrzebujemy szczesliwych zakończeń
JS a ja się czasem zastanawiam czy nie zwariowaliśmy tylko jakbyś miała budować dom, to nie planuj wykończenia na czas ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 19:40
-
Wowka no cisza wlasnie. Nawet sie ciut lepiej poczulam na te wiosne, moze sie dotlenilam czy cos bo wczoraj sporo pochodzilam, dzis tez, pogoda cudna, zyc sie chce. Nie da sie ukryc, ze chodze bardzo powoli, brzuch mega ciezki, spojenie boli, ludzie sie patrza na brzuch ;p Zastanawiam sie wlasnie czy taki wielki, czy ja taka mala a brzuch wielki ;p czy gruba ;p czy ladnie czy brzydko ;p Tez tak macie?
Ktg mam jutro, jestem ciekawa jak bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 19:38
-
Edwarda, ja się nasłuchałam komplementów w święta i wczoraj na ktg od znajomej położnej i dzisiaj akurat się dobrze czuję w swoim ciele. Jakoś ludzie nie widzą moich kg oprocz brzucha, albo są bardzo mili
Z Twoim mikrospijnym przyrostem wagi na pewno wyglądasz bardzo dobrze
Zazdro pochodzenia, moje rozrywki dzisiaj to tylko drzemka na balkonie -
Wowka wrote:Edwarda, ja się nasłuchałam komplementów w święta i wczoraj na ktg od znajomej położnej i dzisiaj akurat się dobrze czuję w swoim ciele. Jakoś ludzie nie widzą moich kg oprocz brzucha, albo są bardzo mili
Z Twoim mikrospijnym przyrostem wagi na pewno wyglądasz bardzo dobrze
Zazdro pochodzenia, moje rozrywki dzisiaj to tylko drzemka na balkonie
Wlazlo tylko w brzuch, ale jest taki wielki wywalony do przodu. Tez mi sie wydaje, ze zle nie jest, znajomi chwala (ale to znajomi ;p), nie wiem tylko czemu ludzie na ulicy sie gapia. Ja sie nigdy na kobitki w ciazy nie patrzylam ;p
-
Wowka, mysle ze do budowy domu to jeszcze kilka lat na pewno, 4 lata temu kupilismy mieszkanie i mieszkamy w kamienicy, mamy ogrodek od razu jak sie schodzi na dol, generalnie nie narzekamy, ale wiadomo fajnie byloby miec dom. Mi sie to marzy z takim nieduzym ogrodkiem, ladnie przystrzyzona trawka i ja lezaca na lezaczku, palacy sie grill... miodzio
Tez wydaje mi sie ze ludzie zwracaja uwage na brzuch, ja czuje spojrzenia na sobie
Tez mam jutro ktg, ostatnio bylo idealne i nawet ani jednego skurczu, ciekawe jak jutro -
Powiem ci szczerze, ze wczesniej mieszkalismy w bloku i dla mnie to byla masakra, zdecydowanie kamienice maja swoj urok a my mamy cale polpietro dla siebie, bo nie mamy sasiadow z boku tylko dopiero pod nami, takze nikt nikomu w droge nie wchodzi i jest przyjemna atmosfera
Dokladnie, chociaz tyle ze mamy ogrodek, jest gdzie posiedziec, pogrillowac, generalnie cala wiosne tam spedzamy i lato, ale wiadomo dom to dom, nie ma porownania -
Dziewczyny szybka akcja wczoraj po powtórce ktg. Skurcz za skurczem, których nie czułam i decyzja o cc.Borysek urodził się 54 cm długi,waga 2990, 10 pkt.
vanilia120, Wowka, Ove lubią tę wiadomość
-
J.S tak zaczęliśmy hodować z mężem pszczoły. Na razie nie mamy dużo uli bo tyko 8, ale chcemy mieć więcej. Mamy sad z morelami i wiśniami, dlatego pomysł na pszczoły. Drzewka nie mały wystarczającego zapylacza i słabo owocowały, a wiadomo, że jak będzie więcej owadów na drzewach to szybciej się zapylą no i zbiór będzie zadowalający Hodujemy również króliki i maż jeździ z nimi po wystawach, bo to takie wystawowe rasy Ogólnie mieszkamy na wsi, pod Wrocławiem. Mieszkamy z mojego męża rodzicami bo on jest jedynakiem ( teściowa poroniła z 5 razy - maaasakra), ale odpukać mieszkam tam 4 lata i dobrze się dogadujemy. Nie wiem co będzie, jak przyjdzie nasz Jasiu na świat, czas pokaże. Tak jak Ty nie lubię owadów, szczególnie szerszeni i pająków brrr, ale żeby iść do pszczół i żeby grzebać w ulu to nie mam z tym problemów. Jara mnie to hehe.
Czuje, że im bardziej będzie ciepło, tym większy dołek mnie chyba będzie łapać. Maż coś wspominał o zakupie leżaka, więc jak go sobie będę rozkładać na dworze i leżeć na pół siedząco to chyba się nic nie stanie ? Bo w łóżku na płasko też ciągle nie leże. -
Vanilka, o wow Niezla hodowla i w sumie racja co do tego zapylania.
Mam krolika mini karzelek teddy, a wy jakie hodujecie? Ja mam wlasnie kupionego z Wrocka, specjalnie po niego jechalismy
Ja mysle ze na takim lezaku smialo mozna lezec, ale moze niech sie wypowiedza dziewczyny, ktore siedza w tym dluzej i wiedza wiecej