Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ticia9 wrote:Nadzieja, wygląda na bardzo ładny i czysty posiew 😉
Mamatrojeczki, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści 🥰
Ja w końcu uporałam się z prasowaniem! 😁 -
Nadzieja, zawsze są jakieś bakterie. Chodzi o to, żeby nie było za dużo jednego rodzaju, co by oznaczało jakąś infekcję. Po za tym, w pochwie muszą być te dobre bakterie, żeby zwalczały złe. Tak jak w przewodzie pokarmowym. Masz dobry posiew, to najważniejsze.
Mamatrojeczki, kciuki za wizytę 🙂 daj znać co u Ciebie po kontroli 🙂Nadzieja90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co zrobilybyscie na moim miejscu? Od piątku jakoś pewnie mam infekcje, bo swędzi w pochwie, brałam nystatyne co 3 dni, a i tak się coś przyplątało. Moja gin napisała mi w sobotę żebym teraz brała nystatyne codziennie przez 10 dni. Jest lepiej, ale czasem jeszcze swędzi i mam inną wydzieline. Mam możliwość pojechać dzisiaj na wizytę za siostrę, jechać czy poczekać i do końca wybrać nystatyne?
-
Ticia, kurczę. Skoro jest lepiej, to chyba bym wybrała cały cykl nystatyny i dopiero wybrała się na kontrolę.
Chyba że wydzielina wygląda na infekcję bakteryjną i cały czas swędzi. To bym skorzystała z okazji i pojechała dziś, bo może nystatyna nie pomoże i trzeba wziąć coś innego. -
Hejka Dziewczyny. U mnie po wizycie ok
szew trzyma, szyjka ok, około 2,5cm. Mały rośnie. Twardnienie takie pojedyncze mogą się pojawiać, bo macica ćwiczy. A czasem są tez powodowane przez dziecko, bo Mały jest bardzo ruchliwy i fika niezle koziołki.
Dzięki za trzymanie kciukówPhoebe_8, ticia9, Nadzieja90, Trine91, Wowka, Mildred lubią tę wiadomość
MamaTrojeczki -
Mamatrojeczki wrote:Hejka Dziewczyny. U mnie po wizycie ok
szew trzyma, szyjka ok, około 2,5cm. Mały rośnie. Twardnienie takie pojedyncze mogą się pojawiać, bo macica ćwiczy. A czasem są tez powodowane przez dziecko, bo Mały jest bardzo ruchliwy i fika niezle koziołki.
Dzięki za trzymanie kciuków
O to w końcu miałaś zmierzoną szyjkę? Super, wiadomości 🥰