Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdula wrote:Karola, Pysiaczek - a ściąganie szwów to już chyba można na wizycie w gabinecie zrobić? Czy trzeba znowu do szpitala?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Normalnie w gabinecie ale ja nie wiem czy wytrzymam bo dzisiaj zobaczylam kawalek czopa na papierze wiec mysle ze wszystko mize rozegrac sie na dniach.
-
Magdula
Moja ginka powiedziała ze można w gabinecie, ale da mi skierowanie do szpitala, bo czesto po ściągnięciu zaczyna sie akcja porodowa. Ale w gabinecie tez ponoc można.
Kaarolaa
To czop moze odchodzić przez ten nasz szew? kurde dzisiaj brzuch mnie boli na dole i juz sie stresuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 11:09
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyOla31 wrote:a jak wygląda ten czop? bo u mnie też dziś coś gęstego wyleciało rano...ale czasem chyba dziewczynom wypadł czop i jeszcze z miesiąc nie rodziły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:No właśnie taki lekko zolty ale bardziej bezbarwny kawalem gluta. Nie wiem jak to opisać. Zosral mi rano na papierze. Ten czop moze odchodzi 2-3 tyg podobno poki jest czysty ok, porod zaczyna sie jak odchodzi juz podbarwiony krwia.
Dzięki za odpowiedz:)u mnie się pojawiła taka mleczna wydzielina taka bardziej spójna tak trochę na majtkach było trochę zaczynam panikować ale mam nadzieję, że to normalna wydzielina -
nick nieaktualnyOla31 wrote:Dzięki za odpowiedz:)u mnie się pojawiła taka mleczna wydzielina taka bardziej spójna tak trochę na majtkach było trochę zaczynam panikować ale mam nadzieję, że to normalna wydzielina
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Przez to, ze Mala w koncowce 29tc wazy 1700 to coraz bardziej naciska glowka na szyjke. Szyjka miekka, ale trzyma ja pessar. Nie badala dlugosci. Dostałam dodatkowo nitrendypine, która brałam w szpitalu na twardnienie brzucha. Martwi mnie bardzo ta miękka szyjka
-
ttuska wrote:Dziewczyny ja już po wizycie. Przez to, ze Mala w koncowce 29tc wazy 1700 to coraz bardziej naciska glowka na szyjke. Szyjka miekka, ale trzyma ja pessar. Nie badala dlugosci. Dostałam dodatkowo nitrendypine, która brałam w szpitalu na twardnienie brzucha. Martwi mnie bardzo ta miękka szyjkaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Moj glowa w dol jest od 20 tyg i im ciezszy tym bardziej napiera a szyjka super sie trzyma na szwie. Moze byc miekka wazne zeby sie nie skracala.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Moja Mała też od dawna jest głową w dół i napiera i też podobno szew tylko trzyma. Jak to doktorek powiedział: gdyby nie szew to tej ciąży dawno by nie było. Ale ja jakoś jestem dobrej myśli... Mam dobre przeczucie
No i ciekawa jestem co powie pani doktor "na zastępstwie". Zawsze to opinia innego lekarza
Jezu, a z innej beczki to ja dzisiaj montuje klimatyzację. Mam nadzieję, że nie będę miała armagedonu w domu -
nick nieaktualnyczyli u Was Dziewczyny dzieciaczki są już główkami w dół, u mnie tydzień temu ciągle ułożenie miednicowe, 27 lipca mam konsultację u neurologa zobaczymy co z porodem chyba nie urodzę do tego czasu bo ostatnio brzuch ciągle twardy jak skała a dziś dodatkowo jakieś kłucia. Jutro chyba się wybiorę po zwolnienie do ginekologa ( bo do tej pory pracowałam jedynie to teraz byłam na urlopie)może sprawdzi szyjkę.
Magdula przynajmniej będzie chłodno w domku ale super:) -
nick nieaktualnyJa mam jutro wizyte u innego gina tez na zastepstwie i zobacze co on mi powie. Kawalek czopa wczoraj odpadł i narazie spokoj, ale wspomne o tym lekarzowi i sie dopytam jak to jest z tym czopem majac szew. Juz sie tej wizyty doczekac nie moge chociaz 6 mialam wizyte.
-
nick nieaktualny