Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwaona będę trzymać mocno kciuki;) a i meliska myśle wskazana. Lubieswieczki - zrób jak czujesz, jak będziesz spokojniejsza to może lepiej poczekać niż pozniej denerwować się czy nie za szybko? Onana ja byłam dokładnie po 4 tygodniach (tak miałam napisane w wypisie) a po wyniki hist/pat pojechałam 2 dni przed wizyta i już były, było to jeszcze przed 1@ ale lekarz zrobił usg i na podstawie tego badania juz zezwolił na ponowne starania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 14:06
-
Mam tak samo, stresuję się, jakbym to ja miała iść na badania
Lubieswieczki, ja też bym zaczekała jeszcze jeden cykl.
Ja jak dostałam zielone światło zaraz po 1 @ to się później stresowałam czy aby to nie za szybko, bo inny lekarz sugerował zaczekać 3 miesiące. Także dla świętego spokoju lepiej zaczekać. Zleci jak z bicza strzelił a w tym czasie winko, słonko i cieszyć się spokojem, bo później nas same stresy czekają przez kolejnych 9 miesięcy
Mysiulka, jeszcze godzinka i odetchniesz
NiecierpliwaOna, już tylko dzień i będzie po strachu! Czuję to
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Mnie martwi właśnie to moje endometrium dlatego zaczekam
Kat może faktycznie trzeba troszkę zaczekać skoro od 1@nie udaje się Ci zafasolkowac, może po prostu Twój organizm się jeszcze regeneruje. Skoro minęło już tyle czasu to pewnie niedługo się uda:)
Kuciuki zaciśnięte! -
Kochane jest dzidzia i jest serduszko:) :*. **Jestem bardzo szczesliwa:) :*
Dziekuje Wam za wsparcie:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 17:39
NiecierpliwaOna, Nynka86, Kat_, Onana36, SiSi111, kropka123, Daniela, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Jestem po. Na 80% dziewczynki. Zdrowe. Martwi mnie tylko to,ze są jednokosmówkowe,czyli mają jedno łożysko. Z tego wzgl od 16 tc USG co 2 tyg.,bo istnieje ryzyko "syndromu podkradania" i wad serca. Termin porodu wg USG 04.02,ale poród będzie przez cesarkę między 34 a 36 tc,zatem koncem stycznia-w rocznicę śmierci Bogusi. Poród w Opolu,bo to jedyny szpital na opolszczyźnie,który jest przygotowany na zakończenie ciąży jednokosmówkowejWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019