Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Serena to naprawdę super wiadomość niech maluszek nadal zdrowo rośnie;*
A co do starań na razie się negatywnie nie nastawiam. Przede mną urlop za tydzień od środy, a później jak dobrze pójdzie nowa praca. Przełożyli mi rozmowę z dziś na czwartek, ale myślę że się uda. Będzie mniej stresu, praca za biurkiem a nie fizyczna jak w żłobku w większości. Odpocznę na pewno, dźwigać nie będę przede wszystkim z dala od wirusów i bakterii. Zawsze to lepsze warunki dla ciąży;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex trzymam kciuki, żeby wszystko ułozyło sie po Twojej myśli
serena super, że z Maluszkiem wszystko w porządku, oby to się już do końca nie zmieniło
SiSi jak tam, brzusio się zaokrąglił?
dziewczyny czekające na @ jak tam? dajecie radę
starczki kiedy ktoś testuje?
kto jeszcze czeka na zielone światło?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Serena gratulacje Bardzo się ciesze że wszystko ok z maluszkiem;)
Alex daj znać po rozmowie jak poszło jak masz dobre przeczucia to super!! Na pewno się teraz uda
Niecierpliwa mi został jeszcze jeden cykl także od początku września zaczynam działać a jak Ty się czujesz? -
ogólnie dobrze. mdłości ustapiły, zmęczenie pozostało brzusio moim zdaniem całkiem spory mój pierworodny wymyslił imiona dla dziewczynek - Ala i Ola dla mnie odpada. Wystarczy, ze będą wyglądac identycznie, niech chociaż imionami sie różnią
Staram się być optymistka, chociaż wczoraj niepotrzebnie poczytałam o ciążąch 1k2o (jednokosmówkowe, dwuowodniowe) i oczywiście przeryczałam cały wieczór mając w głowie same czarne wizje Dzisiaj jest lepiejWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Dzisiaj czekam na wyniki ft3 i ft4, bo zrobiłam badania (jutro mam wizyte u gin) i TSH mam 0,009 uIU/mL, więc poszłam dzisiaj na ft3 i ft4, zeby mieć pełen obraz jak pojawię sie u gin.Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Oj niecierpliwa rozumiem ze sie martwisz i niestety tak bedzie do rozwiazania ale staraj sie myslec o tym co jest a jest ok, maluchy rosna. Nie czytaj wiecej bo maluchy juz poznaja nasze emocje wiec odlacz internet w takie wieczory skup sie na kolejnych wizytach i tym co mowi gin. Jutro znowu zobaczysz maleństwa? Ja dopiero 23. Tez mam brzuszek, jak bedzie rosl w takim tepie to bedzie wygladal jak z blizniakami, i mam problem z sukienka na wesele w sobote, nie chce go jeszcze podkreslac. Trzymam kciuki za wizyte!
-
Hej, melduję się na szybko po polowkowych. Wszystko ok, dziecię zdrowe, waży około pół kilograma, łożysko na ścianie przedniej, przepływy ok.
Nadrobię Was, gdy wrócę ze szpitala, bo jestem z synem na badaniach, mamy wyjść jutro. Dziś wyrwalam się tylko na USG. Padam na twarz i ten szpital skutecznie psuje mi nastrój
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.SiSi111, NiecierpliwaOna, kropka123 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela gratulacje. Super, ze wszystko jst ok
odebrałam wyniki:
ft3 - 5,1 pg/ml norma dla I trymestru do 3,89 a dla drugiego do 3,55,
ft4 - 1,91 ng/dl norma dla I trymestru do 1,52 a dla drugiego do 1,32Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Daniela super:) Zobaczysz że teraz jeszcze szybciej będzie leciał ten czas:) co u Was więcej dziewczyny?? :*
U mnie dobrze. Mdłości małe ale za to ból głowy niesamowity:/chyba przez te upały.. Nie mogę doczekać się soboty jak ma już troszkę się schłodzić..
Mam nadzieję że z moją dzidzia również jest wszystko dobrze:* -
Niecierpliwaona u mnie 7+4. Jak ja bym chciała już być tak daleko jak Ty:*
Trochę się martwię bo wczoraj i dzisiaj już 2 razy poleciała mi krew z nosa:/nie wiem czy to nie przez ten upał.. Na słońce w ogóle nie wychodze. Tylko w cieniu przebywam.. A może to przez brak jakiś witamin boz jedzeniem u mnie kiepsko..nie mam apetytu. Jem chleb z pomidorem plus jabłka.do tego wypije z 200ml soku pomarańczowego..
Niecierpliwaona powodzenia na wizycie:** -
Może to rzeczywiście upał. Ogólnie wydaje mi sie,że krew z nosa to objaw zmęczenia i osłabienia.
Strasznie licze na to, że mja gin. powie mi dzisiaj, że ciąża jednokosmówkowa wcale nie jest taka groźna i że w zasadzie to dzieciaczkom nic nie grozi I że wcale nie musze iśc do szpitala już w 34 tc, bo przecież to poród jak każdy inny, jak każde inne planowe cc i że ta moja nadczynnośc tarczycy, to żadna nadczynność - minie sama za 2 tygodnie a dzieciaczkom nie szkodziWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Daniela super że z maleństwem ok☺ niecierpliwa trzymam kciuki
dziewczyny u mnie taka dziwna styuacja krwawienia/ plamienia od zabiegu u mnie nie ustały 27-29.07 miałam okres tak mi się wydaje bo przez te 3 dni zużyłam 3 paczki dużych podpasek plamienie i ból brzucha dalej są. Dziś zrobiłam test o czułości 25 taki miałam w domu i wyszła bardzo jasna kreska wątpię żeby to była ciąża bo kochaliśmy się tylko dzień po okresie potem bałam się przez plamienia. Kilka dni przed okresem robiłam betę i wyniosła 5 a dziś test o czułości 25... może wtedy był błąd w labolatorium? Ale wtedy chyba nie dostałabym okresu...