Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Serena to naprawdę super wiadomość
niech maluszek nadal zdrowo rośnie;*
A co do starań na razie się negatywnie nie nastawiam. Przede mną urlop za tydzień od środy, a później jak dobrze pójdzie nowa praca. Przełożyli mi rozmowę z dziś na czwartek, ale myślę że się uda. Będzie mniej stresu, praca za biurkiem a nie fizyczna jak w żłobku w większości. Odpocznę na pewno, dźwigać nie będę przede wszystkim z dala od wirusów i bakterii. Zawsze to lepsze warunki dla ciąży;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex trzymam kciuki, żeby wszystko ułozyło sie po Twojej myśli
serena super, że z Maluszkiem wszystko w porządku, oby to się już do końca nie zmieniło
SiSi jak tam, brzusio się zaokrąglił?
dziewczyny czekające na @ jak tam? dajecie radę
starczki kiedy ktoś testuje?
kto jeszcze czeka na zielone światło?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Serena gratulacje
Bardzo się ciesze że wszystko ok z maluszkiem;)
Alex daj znać po rozmowie jak poszłojak masz dobre przeczucia to super!! Na pewno się teraz uda
Niecierpliwa mi został jeszcze jeden cykl także od początku września zaczynam działaća jak Ty się czujesz?
-
ogólnie dobrze. mdłości ustapiły, zmęczenie pozostało
brzusio moim zdaniem całkiem spory
mój pierworodny wymyslił imiona dla dziewczynek - Ala i Ola
dla mnie odpada. Wystarczy, ze będą wyglądac identycznie, niech chociaż imionami sie różnią
Staram się być optymistka, chociaż wczoraj niepotrzebnie poczytałam o ciążąch 1k2o (jednokosmówkowe, dwuowodniowe) i oczywiście przeryczałam cały wieczór mając w głowie same czarne wizjeDzisiaj jest lepiej
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
Dzisiaj czekam na wyniki ft3 i ft4, bo zrobiłam badania (jutro mam wizyte u gin) i TSH mam 0,009 uIU/mL, więc poszłam dzisiaj na ft3 i ft4, zeby mieć pełen obraz jak pojawię sie u gin.Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
Oj niecierpliwa rozumiem ze sie martwisz i niestety tak bedzie do rozwiazania ale staraj sie myslec o tym co jest a jest ok, maluchy rosna. Nie czytaj wiecej bo maluchy juz poznaja nasze emocje wiec odlacz internet w takie wieczory skup sie na kolejnych wizytach i tym co mowi gin. Jutro znowu zobaczysz maleństwa?
Ja dopiero 23. Tez mam brzuszek, jak bedzie rosl w takim tepie to bedzie wygladal jak z blizniakami, i mam problem z sukienka na wesele w sobote, nie chce go jeszcze podkreslac. Trzymam kciuki za wizyte!
-
Hej, melduję się na szybko po polowkowych. Wszystko ok, dziecię zdrowe, waży około pół kilograma, łożysko na ścianie przedniej, przepływy ok.
Nadrobię Was, gdy wrócę ze szpitala, bo jestem z synem na badaniach, mamy wyjść jutro. Dziś wyrwalam się tylko na USG. Padam na twarz i ten szpital skutecznie psuje mi nastrój
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.SiSi111, NiecierpliwaOna, kropka123 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela gratulacje. Super, ze wszystko jst ok
odebrałam wyniki:
ft3 - 5,1 pg/ml norma dla I trymestru do 3,89 a dla drugiego do 3,55,
ft4 - 1,91 ng/dl norma dla I trymestru do 1,52 a dla drugiego do 1,32Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
Daniela super:) Zobaczysz że teraz jeszcze szybciej będzie leciał ten czas:) co u Was więcej dziewczyny?? :*
U mnie dobrze. Mdłości małe ale za to ból głowy niesamowity:/chyba przez te upały.. Nie mogę doczekać się soboty jak ma już troszkę się schłodzić..
Mam nadzieję że z moją dzidzia również jest wszystko dobrze:* -
Niecierpliwaona u mnie 7+4. Jak ja bym chciała już być tak daleko jak Ty:*
Trochę się martwię bo wczoraj i dzisiaj już 2 razy poleciała mi krew z nosa:/nie wiem czy to nie przez ten upał.. Na słońce w ogóle nie wychodze. Tylko w cieniu przebywam.. A może to przez brak jakiś witamin boz jedzeniem u mnie kiepsko..nie mam apetytu. Jem chleb z pomidorem plus jabłka.do tego wypije z 200ml soku pomarańczowego..
Niecierpliwaona powodzenia na wizycie:** -
Może to rzeczywiście upał. Ogólnie wydaje mi sie,że krew z nosa to objaw zmęczenia i osłabienia.
Strasznie licze na to, że mja gin. powie mi dzisiaj, że ciąża jednokosmówkowa wcale nie jest taka groźna i że w zasadzie to dzieciaczkom nic nie groziI że wcale nie musze iśc do szpitala już w 34 tc, bo przecież to poród jak każdy inny, jak każde inne planowe cc
i że ta moja nadczynnośc tarczycy, to żadna nadczynność - minie sama za 2 tygodnie a dzieciaczkom nie szkodzi
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
Daniela super że z maleństwem ok☺ niecierpliwa trzymam kciuki
dziewczyny u mnie taka dziwna styuacja krwawienia/ plamienia od zabiegu u mnie nie ustały 27-29.07 miałam okres tak mi się wydaje bo przez te 3 dni zużyłam 3 paczki dużych podpasek plamienie i ból brzucha dalej są. Dziś zrobiłam test o czułości 25 taki miałam w domu i wyszła bardzo jasna kreska wątpię żeby to była ciąża bo kochaliśmy się tylko dzień po okresie potem bałam się przez plamienia. Kilka dni przed okresem robiłam betę i wyniosła 5 a dziś test o czułości 25... może wtedy był błąd w labolatorium? Ale wtedy chyba nie dostałabym okresu...