Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat super że jest serduszko a jak o pęcherzyk chodzi to pewnie za tydzień usłyszysz że to nic złego no i musisz dla dobra maleństwa, które mieszka w tobie, być spokojna
Kat_ lubi tę wiadomość
-
Alex, super wiesci, Kat, z całego serca gratuluje rozumiem Twój niepokój ale tak jak Sisi napisała każda ciąża jest inna i nie zawsze zgodna z normami, nie chce pisać ile razy ja się już zamartwialam po usg ze coś jest nie tak bo np któryś z wymiarów nie odpowiadał tygodniowi ciąży itp a na kolejnychokazywało się ze wszystko idealnie Nynka, Lubieswieczki- trzymam kciuki, sobota to prawie już a 30 to już nie tak wcale daleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 14:29
Kat_ lubi tę wiadomość
-
Kat super wieści;) tak jak dziewczyny piszą, bez stresu proszę ja też włączyłam od początku pozytywne myślenie, wierzę w to dziecko że jest silne i da radę. A ja muszę być silna Dla niego;) idę zaraz do gina po receptę na heparynę. Nawet mi to kłucie dobrze idzie. Tylko nie wiem gdzie wyrzucać zużyte strzykawki ;p
Kat_, kropka123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Kat super wieści;) tak jak dziewczyny piszą, bez stresu proszę ja też włączyłam od początku pozytywne myślenie, wierzę w to dziecko że jest silne i da radę. A ja muszę być silna Dla niego;) idę zaraz do gina po receptę na heparynę. Nawet mi to kłucie dobrze idzie. Tylko nie wiem gdzie wyrzucać zużyte strzykawki ;p💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kat..bardzo się cieszę i gratuluję
Alex...pięknie beta rośnie...będzie dobrze...Doczekałyście się w końcu...
Nynka czekam na super wieści,że i tobie się udało...
Ściskam wszystkie mamusie
Pozdrawiam
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018Kat_, Kat_ lubią tę wiadomość
eva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
Magda - mbc, widzę że masz dodatnie Ana. Co będziesz na nie brała? Heparynę i steryd czy sama heparyna?
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
ALEX ja naraazie zbieram zastrzyki i jest ich juz chyba ze 150, na koniec zrobie zdjecie na pamiatke zeby pokazac Malej jak zacznie sie pierwsze pyskowanie ile Matka sie na kula zeby ona na swiat przyszła:) a pozniej to do apteki zaniose wszykie i tam utylizuja jak leki, bo podobno do kosza nie wolno.
-
Nynka86 wrote:Aleks super, czyli ciąża dobrze się rozwija
NiecierpliwaOna spore już te twoje dziewczynki a przejść z ZUS-em nie zazdroszczę i mam nadzieję że wszystko rozstrzygnie się na twoją korzyść.
U mnie w sobotę powinna przyjść @,zobaczymy co będzieNynka86 lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:ALEX ja naraazie zbieram zastrzyki i jest ich juz chyba ze 150, na koniec zrobie zdjecie na pamiatke zeby pokazac Malej jak zacznie sie pierwsze pyskowanie ile Matka sie na kula zeby ona na swiat przyszła:) a pozniej to do apteki zaniose wszykie i tam utylizuja jak leki, bo podobno do kosza nie wolno.
Byłam u gina, mam wizytę z USG 31.10 Bo dzisiaj nawet nie było sensu sprawdzać, za wcześnieSiSi111 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Widze ze teraz szczescia na forum sa falami, ostatnio bylam ja, Niecierpliwaona i zaraz Kropka teraz Alex i Kat. Wiec do reszty naszych staraczek: wierze, ze kolejne miesiace beda wasze. Wiem ze informacje o udanych ciazach ciesza a jednoczesnie bola , takie dziwne uczucie z ktorym czlowiek sie zle czuje, ale my po stratach was tu rozumiemy bo kazda zna to podle uczucie wiec za nic sie nie wincie tylko do przodu. A jesli ktoras jest wierzaca to mi bardzo pomogla modlitwa Jezu Ty Sie Tym Zajmij.
Panna_Justyna, Kat_, ewa22062005, Violet Flower, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość
-
No to czekamy... nie czuję się ciążowo ani żeby zbliżała się @ a ze względu na moje ostatnie przeżycia jestem pesymistką ale mam nadzieję że tobie się uda ☺
-
Nynka86 wrote:No to czekamy... nie czuję się ciążowo ani żeby zbliżała się @ a ze względu na moje ostatnie przeżycia jestem pesymistką ale mam nadzieję że tobie się uda ☺
Ale za Ciebie trzymam kciukiNynka86 lubi tę wiadomość
-
Alex mój Paweł ma 10 lat i potrafi dokuczyć, czasami do łez mnie doprowadza, ale jak później przyjdzie i mówi "mamuś przepraszam kocham cię" i się przytula, to juz po moim gniewie. Taka już jest ta matczyna miłość, nieważne co dziecko zrobi nie będziesz umiała się na nie długo złościć.
Kat_ lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:ALEX ja naraazie zbieram zastrzyki i jest ich juz chyba ze 150, na koniec zrobie zdjecie na pamiatke zeby pokazac Malej jak zacznie sie pierwsze pyskowanie ile Matka sie na kula zeby ona na swiat przyszła:) a pozniej to do apteki zaniose wszykie i tam utylizuja jak leki, bo podobno do kosza nie wolno.
Haha, Sisi, plan idealny
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Dziewczynki mam pytanie z innej beczki...
Po łyżeczkowaniu w 9,10 i 11 dniu miałam taki śluz jak owu....
czy możliwe,że owu właśnie miałam,mam??? Było też lekkie kłucie jajnika krótko raz lewy a następnego dnia prawy...
Jak myślicie???
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018eva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
ewa22062005 wrote:Dziewczynki mam pytanie z innej beczki...
Po łyżeczkowaniu w 9,10 i 11 dniu miałam taki śluz jak owu....
czy możliwe,że owu właśnie miałam,mam??? Było też lekkie kłucie jajnika krótko raz lewy a następnego dnia prawy...
Jak myślicie???
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 19:36