Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi kawa też przyspiesza błyskawicznie pracę jelit
Ale teraz jakoś boję się pić
Kat ze zdjęciem to najprościej żeby wrzucić na stronę zapodaj.net czy jakoś tak. A potem jak już wrzucisz tam foto to generuje Ci różne linki. Wklejasz tutaj ten co na forum i widzimy zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 21:12
-
Tak zrobiłam, ale to wklejone zdjecie jakieś gigantyczne wyszło i widac bylo tylko 1/4 lewego boku
Co do kawki to ja piłam jedną dziennie rozpuszczalną (taka z ekspresu swieżo zmielona nigdy mi nie wchodziła), ale też już się staram odstawiać mimo, że głowa trochę pobolewa jak się nie napiję. Ale w sumie ciągle mnie muli więc nie mam zbytnio smaka. Organizm wie co odrzucać
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Kat_ wrote:Tak zrobiłam, ale to wklejone zdjecie jakieś gigantyczne wyszło i widac bylo tylko 1/4 lewego boku
Co do kawki to ja piłam jedną dziennie rozpuszczalną (taka z ekspresu swieżo zmielona nigdy mi nie wchodziła), ale też już się staram odstawiać mimo, że głowa trochę pobolewa jak się nie napiję. Ale w sumie ciągle mnie muli więc nie mam zbytnio smaka. Organizm wie co odrzucaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 21:53
-
Ja się dziewczyny zastanawiam czy ten mój progesteron nie jest za wysoki...w nocy nie miałam spania i się naczytałam, że wysoki progesteron może świadczyć o ciąży mnogiej, złej pracy nadnerczy lub o zaśniadzie groniastym. Tydzień temu we czwartek przy pierwszej becie 143,10 mIU/ml miałam progesteron aż 53,5 ng/ml (wg norm to wyniki jak w 2 trymestrze)...w ostatniej ciąży zaśniadowej miałam podobny poziom progesteronu na początku. Boję się że znów mnie to dopadło
Niby lekarze nie kazali dłużej czekać z zajściem w ciążę, zaszłam już 4 miesiące po zabiegu i teraz boję się że za szybko. Że może się to znów nawróciło.
Leira, co myślisz o tym moim progesteronie? Nie jest za wysoki? Bliźniąt się raczej nie spodziewam, owulacja była na 100%z jednego jajnika, pękł jeden pęcherzyk.
Miałam już nie robić badań, ale z tego wszystkiego powtórzyłam dziś rano ten progesteron i betę, by mieć świeże wyniki na poniedziałkową wizytę u gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 09:27
-
Ja nadal czekam na wynik. USG też mam mieć na izbie. Już nie plamię, ale mam takie mdłości ze stresu że masakra. Staram się być spokojna, nawet planuję co będziemy robić po południu jak wrócimy do domu. Ale torbę prowizorycznie biorę ze sobą.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex będzie dobrze! Koniecznie dawaj znać!
Violet bliźnięta mogą być z jednego jajnika,jednego pęcherzyka ja mam tylko jeden jajnik i na dodatek obrośnięty Potworniakiem i da się
Jestem pewna,że wszystko w porządku i nie masz się czym martwić. SpokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 09:38
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Alex strasznie mi przykro....nawet nie wiem co napisać. Po prostu się poryczałam, byłam pewna że wszystko będzie dziś u Ciebie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 10:11
-
Alex trzymaj sie mocno :*
Nynka86 lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Boże Alex, tak mi przykro. Wiem, że teraz nic Cię nie pocieszy, ale miej świadomość że jesteśmy z Tobą myślami. Przytulam Cię do serca i bardzo współczuje. Dużo sił dla Ciebie i Męża
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny