Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Był jeden pęcherzyk 4 mm dzisiaj. Nie był zauważalny bo już zszedł do szyjki macicy.
Jakoś się trzymam dziewczyny. Tłumaczę to sobie późną owulacją. I może naturalny pęcherzyk był za slaby żeby się utrzymać. Zadziwiająco dobrze się trzymam. Mąż przy mnie jest. Smutek i ból w sercu jest od razu ale lepiej teraz niż za 2 tygodnie po serduszku. Mam nadzieję że wrócimy szybko do starań. Jutro od rana w szpitalu będzie mój ginekolog to z nim porozmawiam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, wiadomo, że to kolejny cios, ale też uważam, że łatwiej jest poukładac sobie w głowie wczesną utratę ciąży bez zarodka i serduszka. Dobrze, że tak to sobie tłumaczysz :* Mam nadzieję, że od razu dostaniesz zielone światło i będziesz mogła skupić się na staraniach
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Obyscie dostali zielone światło odrazu.. Przykro mi że tak się stało, ale to prawda że im wcześniej tym troszkę inaczej się podchodzi do takiej straty.. Mimo wszystko kibicuje Wam dalej. Trzymaj się mocno :* Oby ten dzień na tabelach szybko się skończył...
-
Alex, nie piszę często z braku czasu, ale teraz muszę Ci powiedzieć, żebyś wierzyła, że następnym razem się uda. U mnie też poronienie było po późnej owulce. Ja mam raczej regularne cykle, więc to było wszystko inne niż powinno. Półtora roku później urodziłam zdrową córkę. Trzymaj się i nie poddawaj. Ściskam mocno.
-
Jestem w szpitalu, dostałam dzisiaj cytotec drugi raz bo słabo się oczyszczam i chyba szyjka mi się ściska trochę... rozmawiałam z ginem, będziemy rozmawiać o staraniach później jak najpierw to ogarniemy. Chcemy uniknąć zabiegu. I nie wiem co dalej. Już chciałabym iść do domuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dlatego teraz chce isc do domu jak najszybciej i od poniedzialku do pracy wrocic. Dopiero ją zaczelam i na l4 bedą lrzywo patrzec. A ja chce jak najszybciej wrocic do starań. Jest ciężko ale nieco lepiej to przechodzę niż ostatnio. Wtedy już widziałam serduszko i dłużej cieszyłam się ciążąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵