Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa faktycznie piątka na piątkę gratuluję
Mnie męczą dzisiaj mdłości i nawet praca w domu mi nie idzie. Więcej odpoczywam niż robię. Do tego idzie mi ósemka i padam z bólu a pani w aptece nic mi nie mogła na to dać, dentysta kazał plukac rozcieńczoną wodą utlenioną ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niecierpliwa śliczne masz dzieciaczki podzieiam że wytrzymałaś z gośćmi...
Alex mi przy 8 chwilową ulgę przynosiła smarowanie żelem na ząbkowanie dla niemowląt -
Niecierpliwa piękna gromadka
Alex faktycznie, może maść dla niemowląt pomoże? poczytaj czy można.
Ja też pracuję z domu, a raczej leżę przed tv i czasem odpisze na maila. Wczoraj miałam epideum mdłości, zwróciłam prawie swój mózg:D a dzisiaj narazie lepiej, nawet pierogi zjadłam Ale wieczory najgorsze więc wszystko przede mną
Musiałam przerzucić się na leginsy bo spodnie mi mega przeszkadzały i było mi jeszcze bardziej niedobrze. Ale ogólnie ostatnio brzuch mnie nie boli i trochę się martwię. Pójdę chyba w poniedziałek na wizytę i przy okazji wezmę l4. -
Lubięswieczki lepiej poniżej 1 tsh w ciazy więc idealnie
No właśnie żelu dla niemowląt nie można bo jest z lidokainą a ona nie jest dobra na początku ciąży. Pozostaje mi cierpienie i nadzieja że przejdzie.
Ja nie wymiotuję ale mdlosci mam caly dzien. Pilam herbate z imbirem i migdały chrupię, ale to na nic. Trochę mnie jelita bolą po tej porannej biegunce. Może od sterydu?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niecierpliwaona gratuluje ci tej gromadki:) a Zosia i Ola sa slodkie:) historia z goscmi na weekend nie miesci mi sie w glowie, cierpliwa z Ciebie kobieta:)
Ja dzis na ktg bylam ale Mala jednak sie rozmyslila i nararazie cisza, tylko sie rozbija bardzo po brzuchu mamy, a ja tylko podskakuje:)
A nasze ciezarne swiezynki niech mdli, bardzo mnie to cieszy:)Leira lubi tę wiadomość
-
Alex może i tak, ale to chyba nasz żołądek tak reaguje na niektóre jedzenie bo ja też w sumie miałam z 2-3 razy tak. Ale czasem tak mi się zdarza więc jakoś się nie przejęłam.
Sisi ja też mimo wszystko cieszę się z mdłości i jak na chwilę ustępują to od razu panikuje ale wtedy szybko o sobie przypomną... Fajnie ze mała tak fika w brzuszku:) Już niedługo z niego wyjdzie -
Słuchajcie w ogóle to się mega uśmiałam dzisiaj bo w poprzedniej ciąży mój lekarz powiedział jak już nic na mdłości nie pomagało, że mam wysłać faceta gdzieś na weekend. Bo on czytał kiedyś że udowodniono że na niektóre kobiety właśnie tak działa w ciąży ich facet od tych hormonów/feromonów itd że wymiotuje. I pamiętam że się wtedy z tego smialismy. A dzisiaj jak stary wrócił z pracy a ja po drzemce i krociotkim spacerze nawet taka zadowolona i pełna życia czekałam na niego. I on się tak ucieszył że w końcu może że mną pogadać, a posiedzial że mną godzinę i znów zaczęłam wymiotowac i mówi do mnie ze to może naprawdę przez niego bo jak wrócił to byłam całkiem innym człowiekiem niż teraz i się przejął i pojechał na zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:54
Leira, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Lubieswieczki, a ja się ostatnio dowiedziałam od położnej dlaczego młode ciężarne tak ciągnie do McDonalds i że lepiej się po nim czują. Podobno w ich produktach znajdują się środki przeciwwymiotne ;pMagdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Devilla, już nigdy tego do ust nie wezmę Dobrze, że jestem na diecie bezglutenowej to nawet o tym nie myślę
Ja mam dzisiaj całodzienne mdłości, czy mąż jest czy nie Biegunka się nie powtórzyła, więc może to kwestia moich wczorajszych zapiekanek z pieczarkami, które sobie zrobiłam z bułek bezglutenowych. Może za ciężkie na wieczór?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja wczoraj pierogi z kapustą i grzybami na obiad a później te zapiekanki. Pewnie za dużo albo dziecku nie podeszło;) tak naprawdę ja mam mega problem z tym co jeść. Na nic teraz nie mam ochoty. Wcześniej buraki i kiszonki mogłam jeść na kilogramy a teraz nic.
Zdrzemnęłam się 1.5 od 16, teraz kąpiel i nadal mnie mdli. Nie wiem co zjem na kolację, może coś mnie natchnie później.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ja na razie dochodzę do siebie. dziś dzień w ruchu i bez tabletek przeciwbólowych. w koncu i krwawienie mniejsze.
no i to tyle. w koncu tez bede musiała wrocic do pracy. moj wziął kilka dni wolnego i spędzamy ten czas wspólnie. jemy czytamy leżymy i alkoholizujemy sie lekko winkiem.Leira lubi tę wiadomość
ono (*) - 05.2011
ono (*) - 01.2019 -
Anka, super, że masz wsparcie to mega ważne, ja miałam na szczęście podobnie. Jak wiedziałam już, że w poniedziałek idę do szpitala, to w sobotę o 19 mój mi oznajmił, że jedziemy na kolację do Łodzi (a jesteśmy z Warszawy), byle bym tylko nie myślała.
U mnie już w zasadzie brak krwawienia i plamienia. Bardzo szybko. Oby tylko było dobrze i oby za miesiąc można było się starać.Leira lubi tę wiadomość
-
I jak tu nie kochać mężczyzn
Będzie dobrze,dziewczyny. Po każdej burzy przychodzi Słońce. Niektóre dziewczyny tutaj nie jedną burzę musiały przejść,ale dały rDladę,nie poddały się i doczekały się swojego słońca i tęczowego dzieciątka Wy też się doczekacie. Bardzo w to wierzęIrvine90 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Równo rok temu o tej porze nie mogłam zasnąć,bo byłam w szpitalu po kolejnej dawce cytoteku. Modliłam się,żeby zrobili mi zabieg i żebym mogła wrócić do domu i w spokoju przeżywać stratę. Dzisiaj-rok później znowu nie mogę spać,bo dwa rozdarciuchy wolą tryb nocnego czuwania niż spania
Wszystko jest możliwe dziewczyny. WszystkoLeira, Violet Flower, Irvine90, alex0806, SiSi111 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Hej dziewczyny. Jak tam samopoczucie? Ja jakieś schizy łapię po czytaniu wątku wrześniowek więc nawet tam nie wchodzę. Od wczoraj nie bolą mnie piersi i się strasznie martwię. Jak scisnę mocno to costam czuję ale nie bolą tak same z siebie jak wcześniej. Miał a tak któraś i wszystko jest ok?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex raz mogą boleć, innym razem nie. Ja też się martwiłam na początku ciąży, że przestały boleć, ale wszystko jest ok.
Najlepiej piersi zostaw w spokoju, zbyt mocne drażnienie podobno może wywoływać skurcze, ale jak tu się powstrzymaćMagdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r.