Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak, Kat dokładnie się zgadzam, ja też nie znam się na fotkach z usg i o ile patrzyłam na zwykłe to nie widziałam nic i podświadomie czułam dziewczynkę tak teraz na tych od razu pomyślałam no chłopak A jesCze ostatnio mi się śniło że mieliśmy chłopca więc już w ogóle Oczywiście najważniejsze żeby było wszystko dobrze i było zdrowe ale mi marzyła się dziewczynka
Kropka przykro mi że miałaś ciężki poród, mam nadzieję że ból szybko minie i będziesz mogła cieszyć się macierzynstwem w pełni Imię piękne Mały Krzysiu A z pokarmem na pewno sobie poradzisz to tylko kwestia czasu
Sisi, ja się w cale nie dziwie, każdemu by serce pękalo jak słyszy że jego dziecko płacze więc to całkiem zrozumiałe. Teraz uczycie się dopiero siebie więc za jakiś czas na pewno już trochę wyluzujesz Nie przejmuj się, dajcie sobie czas a później z zamkniętymi oczami będziesz wiedziała co się dzieje -
kropka123 wrote:Dziewczyny, dziękujemy za wsparcie. Syn otrzymal imię Krzysztof. Poród ciężki- odeszły mi wody ale nie pojawily się skurcze wiec po kilku godzinach podali nam oksytocynę, od tego momentu musiałam leżeć (non stop pod ktg), skończyło się ma kilkunastu szwach zarówno w środku jak i na zewnątrz, boli okrutnie. Pokarmu nie mam co dodatkowo mnie stresuje bo muszę karmić mm ale trafiłam na super położna i mam nadzieje ze przy jej, laktatora i femaltikera pomocy wkrótce się pojawi. Synek jest cudowny, w każdym najdrobniejszym elemencie Lubieswieczki, gratuluje, możesz odetchnąć i cieszyć sie ciąża i przygotowaniami
Współczuję leżenia pod KTG - też tego doświadczyłam i uważam, że to barbarzyństwo - nie ma gorszej pozycji niż leżenie, ale Ty się męcz bo procedury, bo lekarzowi tak wygodniej - dramat.
Pokarmem się nie martw - femaltiker czyni cuda, a niedługo zaleje Cię fala mleka, dziecku póki co siara starczy
Buziaczki i dużo siły, ból wkrótce miniekropka123 lubi tę wiadomość
-
Lubieświeczki ale super zdjęcie Piękny mały człowiek Co by nie było, chłopiec czy dziewczynka, najważniejsze żeby zdrowo rosło Ty czujesz chłopca, a ja właśnie dziewczynkę Śni mi się mała Laura, karmię piersią, poród też mi się śnił i pamiętam że wtedy moim największym szczęściem było to, że nie popękałam Normalnie sny level master. Jak nie seks to poród
Kropka dojdziesz do siebie i będzie dobrze A mały Krzysio da ci największe szczęście
Ja dzisiaj byłam na pappie, w poniedziałek mam USG. Już zaczynam się stresować, ale obiecałam sobie że ten dzień będzie tylko dla maluszka. Wzięłam urlop w pracy (ale możliwe że we wtorek wezmę już L4 od rodzinnej). I po prenatalnych (wierzę że będzie dobrze), pójdę coś dla malucha zakupić Tyle kobiet było w przychodni akurat na pappę, że we wrześniu na porodówce będzie zatrzęsienie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Moja córcia płacze jak jest głodna a w ostatnich dniach jest caly czas glodna, potrafi 1,5 godziny ssac:)
Kropka jakbym o sobie czytala w pierwszych dniach, tez brak pokarmu w szpitalu ryczalam bo karmilam mm, wciaz pobudzalam piersi laktatorem metoda 7-5-3 bo MAŁA nie chciala ssać co dolowalo mnie jeszcze bardziej. Wszyscy mowili ze wroce dodomu i mleko będzie i faktycznie w dniu powrotu do domu wieczorem popłynelo mleczko ze az sie stan zapalny zrobil i kolejny problem bo gorączka:)polecam w domu miec kapuste na wszelki wypadek. Bedzie dobrze Kropka!
Pamietam jak wczoraj gdy zylam od usg do usg a teraz od kupy do karmienia:) Was tez to czeka, korzystajcie z urokow ciazy i spokoju:) ciesze sie ze kolejne wasze wizyty ok:)Lubieswieczki, Leira, kropka123, Kat_ lubią tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:Moja córcia płacze jak jest głodna a w ostatnich dniach jest caly czas glodna, potrafi 1,5 godziny ssac:)
Kropka jakbym o sobie czytala w pierwszych dniach, tez brak pokarmu w szpitalu ryczalam bo karmilam mm, wciaz pobudzalam piersi laktatorem metoda 7-5-3 bo MAŁA nie chciala ssać co dolowalo mnie jeszcze bardziej. Wszyscy mowili ze wroce dodomu i mleko będzie i faktycznie w dniu powrotu do domu wieczorem popłynelo mleczko ze az sie stan zapalny zrobil i kolejny problem bo gorączka:)polecam w domu miec kapuste na wszelki wypadek. Bedzie dobrze Kropka!
Pamietam jak wczoraj gdy zylam od usg do usg a teraz od kupy do karmienia:) Was tez to czeka, korzystajcie z urokow ciazy i spokoju:) ciesze sie ze kolejne wasze wizyty ok:)
Rozumiem stres związany z karmieniem (ja do dziś przeżywam brak pokarmu), a minęło już 9 miesięcy.. Ale cieszę się, że u Ciebie się rozkręciło! Dużo zdrowia dla Was obu!SiSi111 lubi tę wiadomość
-
Kropka gratuluję oby ból szybko minął byś mogła w pełni cieszyć się macierzyństwem.
Dziś dostałam SMS że według pappa nie ma zwiększonego ryzyka trisomiiSiSi111, Leira, Pismak, Lubieswieczki, Daniela, kropka123, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Kropka, serdecznie gratuluję Widok Krzysia z pewnością pomoże Ci szybko zapomnieć o trudach porodu Wszystkiego dobrego dla Was
Lubieświeczki, piękne zdjęcia maluszka - dla mnie to ciałko małego mężczyzny, ciekawe, jaka jest prawda
I jestem przekonana, że wszystko jest ok, dziewczyny już wszystko napisały na ten temat, podniebienie nie musi być jeszcze widoczne - jest ok
Nynka, Kochana, gratuluję dobrych wyników pappy Pamiętaj, że przesyłamy Ci cały czas dobra energię.Lubieswieczki, kropka123, Kat_ lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020