Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nynka wyrazy współczucia20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny ja potrzebuję kopa dzisiaj i to ogromnego. Wiem, że wy to zrozumiecie, jak nikt inny.
Mam dzisiaj same czarne myśli w zeszłym tygodniu wyskoczył mi brzuch tak jakby opona a w tym wydaje mi się, że jest mniejsza i oczywiście schiz szczególnie że poprzednia ciąża się zatrzymała na 8/9tyg., Wiec podobny czas, jak teraz. Zapisałam się na dodatkowe usg na poniedziałek, bo do 19 marca bym pewnie nie wytrzymała i tak. Nie mogę dobrze spać przez ten stres.
Dodatkowo w tym tygodniu zero mdłości, jak ręką odjął.
Jeszcze dzisiaj dzwoniła do mnie koleżanka ze studiów, strasznie dawno z nią nie gadałam. Powiedziała, że jest w 8.miesiacu ciąży i nie wiem czemu też jej powiedziałam, że jestem na zwolnieniu, bo w ciąży nikomu o tym nie mówię, a prawie obcej osobie powiedziałam tak mnie zaskoczył jej telefon i informacja o ciąży (starali się 5 lat). I po prostu sama jestem zła, że po co jej to mówiłam, że zapeszę i w poniedziałek się okaże jeszcze, że jest dokładnie to samo, co poprzednio i ech
Obstawiałabym, że zmiana wielkości brzucha to raczej kwestia zatrzymywania wody, na początku, przy takiej burzy hormonalnej to może się zdarzać, zresztą po porodzie będziesz mieć to samo. Mi na drugi dzień po porodzie się "dziury" w ciele robiły, bo też przed porodem mnie podpompowało, a potem ta woda tak schodziła dziwnie, że dziury zostawały, jakby mi ktoś kawałek ciała wyciął, ale wróciło do normy. Na początku ciąży też mi od razu brzuch wywaliło, a potem zeszło i znów wywaliło, a pod koniec ciąży to już był dramat - jak balonik
A przyznanie się do ciąży potraktowałabym jako dobry znak -
Sunshine na pewno będzie wszystko dobrze a ty sobie złego nie wkrecaj ja też świrowałam a bo to cycki mniej bolą, a bo mdłości przeszły. Na 2 dni. A teraz znowu mnie mdli. W poniedziałek wizyta to się pochwalę kolosem:) jakos uwierzyłam że będzie dobrze ty też uwierz w swoje dzieckoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Sunshine luzujemy gacie!! Ja dwa dni temu takie ładne fotki wrzucalam a dzisiaj mimo że rano wymiotowalam to nic mnie br z uch nie bolał i co? I od razu panika:/ Tak więc wszystkie musimy się uspokoić i zacząć wierzyc że będzie dobrze. Bo będzie!
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Nynka86 bardzo mi przykro:(
Mnie dopadło wstrętne przeziębienie, gorączka, katar, kaszel, ból gardła... A w, weekend 3 egzaminy na uczelni:/
Leżę w łóżku i z powodu tego że tak slabo sie czuję nawet zasnąć nie mogę...
Obym się rano obudziła, bo nie pamiętam kiedy ostatnio tak źle się czułam -
Nynka86, strasznie mi przykro (((
Violet flover, jak się czujesz? Mam nadzieje , ze już masz poprawę i jakoś dajesz radę na uczelni ;*
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Violet, współczuję przeziębienia... dobrze kojarzę, że oprocz szkoły jeszcze pracujesz? Kiedy wybierasz się na odpoczynek? Przyda Ci się na pewno! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
nick nieaktualny
-
Ja też już po prenatalnych maluszek zdrowy, na 80% dziewczynka wszystko idealnie, nawet wg wymiarów 1 dzień do przodu ma prawie 6 cm jestem tak szczęśliwa!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/416e584eb995.jpgsunshine03, Lubieswieczki, Pismak, Onana36, Panna_Justyna, Mosieczka, Kat_, SiSi111, Leira lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sunshine, Alex - jakie super wieści, cieszę się razem z Wami
Alex, śliczna dziewczynka i jak ładnie nosek widać 😍
teraz już musi być wszystko dobrze ❤️❤️alex0806, sunshine03 lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
alex0806 wrote:Ja też już po prenatalnych maluszek zdrowy, na 80% dziewczynka wszystko idealnie, nawet wg wymiarów 1 dzień do przodu ma prawie 6 cm jestem tak szczęśliwa!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/416e584eb995.jpg
GRATULACJE
ja miałam 2 tyg temu takie badanie:)
i też mi ułożyło, u mnie najprawdopodobniej chlopiec
I zdjęcie mam nie mal identyczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 15:33
Panna_Justyna, SiSi111 lubią tę wiadomość