Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, robiłam betę wczoraj (23 dc, 13 dpo) i… 43,62! Tak więc już chyba oficjalnie mogę - jestem w ciąży Przy okazji zrobiłam też TSH i ładnie mi spadło z 2,7 na 1,5 Jutro będę powtarzać betę i jeszcze zrobię sobie progesteron. Naprawdę jestem zaszokowana tym cyklem, owu w 10 dc to jakiś ewenement, gdzie ja zwykle miałam późną owu 15-18 dc… i w ogóle, że beta wyszła tak wysoka w 23 dc i 13 dpo… moje pierwsze bety w poprzednich ciążach to było 14-20 dużo później i nie kończyły się dobrze… może to jakiś znak? Że tym razem już będzie ok? Podrzucam Wam mój wykres ciążowy. Wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży...
bondzik007, SiSi111, NiecierpliwaOna, nien lubią tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna ogromne gratulacje Kochana!!! Bardzo się cieszę I podobnie jak dziewczyny myślę, że to Twój aniołek wrócił Wielka radość :*
-
NiecierpliwaOna, co za wspaniała wiadomość! Dwa serduszka Teraz już wszystko musi być dobrze trzymam mocno kciuki
Serena, oficjalnie gratuluję! Rośnijcie zdrowo
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
No to się sprężamy Dziewczyny!
Mysiulka, ja też mam wątpliwości co do owulki. Dziś jest 11 dc (jesteś 1 dzień przede mną ) a szusza straszna, 2 dni temu miałam rozciągliwy śluz i od tego czasu cisza. Przed poronieniem był dość obfity, a teraz taki skąpy. Nie wiem co o tym myśleć... No ale i tak jedyne co teraz możemy zrobić to się przytulać więc myślenie na bok i działamy
Serena, gratulacje serdeczne!!!
NiecierpliwaOna, ale czad!!! Dwa maluszki Gratuluję
A ja czuję się cały czas bardzo źle. Cały czas mam mdłości i wymioty, w żadnej ciąży tak długo nie czułam się tak fatalnie. Nie mam siły na nic.
Dobrego dnia, Kochaneserena1989 lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela, trzymaj się Kochana, mdłości wkrótce odpuszczą i będziesz się w końcu cieszyć tym cudownym stanem trzymam mocno kciuki!
Przy okazji prześlij nam troszeczkę wirusków
Miłego dnia!
Lubieswieczki, spójrz jak ten czas leci.. już prawie lipiec! Minie Ci szybciutko czas oczekiwania, choć domyślam się, że momentami wydaje się, że się wszystko tak strasznie dłuży...
ja staram się być optymistką, ale nie opuszcza mnie przeczucie, że i w tym cyklu mi się nie uda zafasolkować. Nie wiem czy się to bierze ze strachu przed rozczarowaniem czy bardziej ze strachu przed ciążą... W każdym razie jest nas jeszcze sporo, tych już się starających i tych okczekujących na zielone światło. Więc nie będziesz sama
Rany Dziewczyny wielkie gratulacje dla Was! Serena, Niecierpliwa
Szczęście wróciło !! Wszystkiego dobrego Kochane!! -
Serena a jak to u Ciebie wygląda formalnie? Jeszcze jesteś w starej firmie, czy już w nowej? Uda Ci się pójśc na L4 a potem macierzyńskie?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Serena gratulacje ogromne
Ale chciałabym do Was już dołączyć ze staraniami... Ja wciąż czekam na mój pierwszy okres po zabiegu i pędzę od razu do gin na kontrolę już po. Może też pozwoli się starać przynajmniej już w sierpniu... -
NiecierpliwaOna,Serena gratuluję Wam z całego serca! ;* piękny czas przed Wami. Nie zaglądalam tutaj przez jakiś czas i tyle wspaniałych wieści. Naprawdę jestem wzruszona, zwłaszcza tym podwójnym szczęściem Nieciwrpliwej Dajecie nam staraczkom wiarę że los się uśmiechnie do każdej z nas
Anet, kropeczka a Wy jak się czujecie?
starania od 2016r.