1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
dziwnie wyglada u mnie ten cykl ;/
Endo zaledwie 7,5 mm, lekarka nie umiała stwierdzić czy owy była- nnie było płynu w zatoce Douglasa, jajnik wyglądał dziwnie ani jak na pęcherzyk, ani jak na pęknięty pęcherzyk.
W każdym bądź razie jutro lecimy na tydzień do Londynu i mam zamiar niczym się nie przejmować bo podejżewam, że i tak nie będzie czym
Buziaki dla wszystkich i udanego weekendu.
Odezwę się po świętach, Mam nadzieję, że wy będziecie miały dobre wiadomości.Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Chodziłam na monitoring i wszystko w idealnym porządku. Owu jest, wtedy co przypuszczam, czyli w 12-13 dc, endometrium było idealne, zostaje badanie nasienia. Teraz próbuję podzialac ze sluzem, bo nie wiem czy tutaj nie jest pies pogrzebany.
-
Ja prawie nie miałam śluzu i się udało, w ostatnim cyklu w ogóle nie zaobserwowałam płodnego, ale możesz spróbować z żelem conceive, podobno daje przyjemne doznania jeżeli zazwyczaj ma się dość sucho
Trzymaj się Izolec i nie poddawaj! Udanego urlopiki i wesołych świąt Wracaj wypoczęta i pełna nowych nadziei -
Izoleccc miłego wypoczynku
Monita a czy Twój stosuje jakieś preparaty na poprawę nasienia?
Ja mojego faszerowalam (co wyda się śmieszne) "oeparolem skóra, włosy i paznokcie", skład tego preparatu o dziwo zawiera to co potrzebne na polepszenie nasienia. wyjęłam tylko z opakowania blistry żeby mąż nie marudzil ze babskie tabletki. Ja też stosowałam wiesiołek do owulacji (na śluz) i prawie od początku cyklu inofolic. -
Hehehe, Nuffeq ja też tak miałam ostatnio i skapnęłam się na drugi dzień, że napisałam Monita zamiast Matleena Widać zresztą, że poprawiałam
Ja swojemu mężowi dawałam Vitotal dla mężczyzn, zresztą do tej pory łyka bo się przyzwyczaił Też brałam wiesiołka kilka cykli, ale w ostatnim (w związku z tym, że miał być bezowulacyjny) nie przestałam brać po owulacji, tylko brałam prawie do samego zrobienia testu i jakoś to nie przeszkodziło w zagnieżdżeniu jak co niektórzy twierdząNuffeq lubi tę wiadomość
-
Ma Salfazin ale w sumie teraz dopiero zaczął zażywać, bo ostatnio tyle na głowie było, że nawet ja prawie nie brałam kwasu foliowego. zaczęłam brać wiesiołka i mam tak mokro jak nigdy, a tu jeszcze owu nie było. Nie wiedziałam, że to aż tak działa.
-
Chciał mi dać, ale później stwierdził, że jak nie mam plamien lepiej nie leżeć plackiem tylko po prostu nie forsować się. W sumie w aptece nie mam dużego wysiłku,obecnie nie przychodzi aż tylu pacjentów. Powiedział, że jak będę się trochę ruszać to będzie lepsze ukrwienie macicy. Oczywiście jak będzie gorzej to da mi zwolnienie. Sama też nie chciałam teraz zwolnienia, bo jeszcze nie chce informować szefostwa. Heh
A jak tam Twoja wizyta Agniesja?