1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlka_29 wrote:Nooo i cudownie:-D w takim monencie uśmiech sam pojawia się na buzi:-D to na kiedy termin:-)?
Wstępnie na 15 marca ( mój tata ma urodziny 13 marca:) )
Olka - ja też byłam pewna, że nic z tego - nawet 2 dni przed pozytywnym testem ostro imprezowałam
Lula- witaj -
Whisky z colą... Mniam! Ale tak poważnie to najbardziej mam ochotę na kawę. Nie piłam od marca. Od 9 marca
Izolecc gratuluję jeszcze raz!
Coś ostatnio tu ucichło. Sama wchodzę codziennie i patrze co nowego a pisze rzadko. Codziennie obiadki mnie już dobijają a raczej sprzątanie po nich. Bardzo lubię gotować, ale tak codziennie to już dla mnie za dużo
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ola pij ile możesz i póki możesz Ja kawę piję tylko słabą i ograniczyłam do jednej dziennie. Lekarz nie widzi przeciwwskazań, bo trochę kofeiny można. Za to strasznie ale to strasznie chce mi się palić
I jestem super genialna, bo w sobotę mam wesele a dzisiaj obtarły mnie buty, które miały być na przebranie. I to w dwóch miejscach. Znacie coś na ekspresowe gojenie ran? -
Nie sądzę Ola, bo przy moim nadciśnieniu jestem niestety w grupie ryzyka przedwczesnego porodu, oby tylko nie był zbyt wczesny... Ale już chyba mały obniżył się, bo jeszcze 2 dni temu ruchy czułam przy żebrach a dzisiaj już na wysokości pępka.
Ja kawę też popijam, ale przeważnie tą z cykorią, albo bezkofeinową
Współczuję Matleena, że masz jeszcze pociągi do fajek, bo ja odkąd pożegnałam się z tym wstrętnym nałogiem, najchętniej nawróciłabym na dobrą drogę resztę świata, albo chociaż znajomych
Izolec gratuluję i baaaardzo się cieszę! Rośnijcie zdrowo :*
Ola nie miej wyrzutów, bo ja jeszcze chwilę przed zrobieniem testu (święcie przekonana, że wyjdzie negatywny) wypiłam desperadosa i już miałam otwarty kolejny -
A ja miałam wypić winko, zrobiłam test i wieczorem przypomniałam sobie, że dzień wczesniej wieczorem miałam sie napić tego wina i nie mogłam przeżałować, że o tym zapomniałam, bo uświadomiłam sobie, że jeszcze długo nie napiję się. Wiecie jak mi smutno jak czuję jak mężuś ma raz na jakiś czas wieczorkiem whiskey z colą w szklaneczce i jeszcze bezczelnie daje mi powąchać?
A z fajkami mam różne naloty. Czasem jest taki dzień, że jak czuję jak ktoś pali to mam mu ochotę wziąć papierosa i dokończyć go osobiście, a innym znowu razem tak mnie odrzuca zapach, że wytrzymac nie mogę jak poczuję.
Pochwalę się Wam sukienką na wesele bo odebrałam:
U krawcowej była wersja bez wstążeczki, ale trochę mi odstaje pod biustem i mnie to strasznie denerwowało, więc dokupiłam wstążkę i będzie przewiązana w miejscu odcięcia, żeby była bardziej dopasowana. dół jest wyrównany tak, że jak mam tą sukienkę ubraną, to nie skraca się z przodu przez to, że podnosi się na brzuszku tylko jest równa. Na biuście jest zapas jak będzie sobie rósł jeszcze, a po ciąży jade ją przerobić i będę mogła nadal w niej chodzićIzoleccc lubi tę wiadomość
-
Spoko, jak ubiorę się na wesele, to pstryknę jakąś fotę i wrzucę Wam najpóźniej w przyszłym tygodniu
Ale za to są plusy, bo ja np cieszę się od dłuższego czasu, że od dawna już nie pamiętam co to znaczy umierać na kacu po imprezie -
Olka_29 wrote:Kieca super ,widać że krawcowa dobra:-D jest warka cytrynowa 0.00 alkoholu na upalne dnia dla ciężarówek chyba może być.
Faktycznie jest ta warka, ostatnio mój mąż kupił sobie na imprezę, a że zapomniał kupic żonie soczek to mu podpijałam, ale ma ona tyle wspólnego z piwem co Picolo z szampanem -
Hejka :)u nas spokojnie były dni ma początku ze pomylił noc z dniem i tak 4 dni. 3 w szpitalu i 1 noc w domku były takie. We wtorek odciagnelam pokarm i M. Się nom zajmował wymecxyl go podał butlę i zasnął i potem ja chyba dopiero o 3 wstał no ale się wyspalam i mały teraz wstaje koło 12 potem koło 4 i później 6-7
Agnesja u nas lipcatka długo się trzymały więc nie przemeczaj się trzymaj nóżki razem i wytrwasz u mnie też miał być szybciej poród i co Cc miałam w 40TYG :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 04:27
Matleena lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Izolec gratuluję rosnijcie zdrowo
Ola teraz twoja kolej
Matleena sukienka śliczna mój ulubiony kolor a co do otarc to są slikonowe nakładki lub plastry ze srebrem szybko się rana goi
Anastazja a jak u Ciebie? W końcu imię jestCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
U mnie chyba nic z tego pojawił się brązowy śluz... a prosiłam żeby dali mi luteine to nie spróbujemy bez.... a od dawna im mówie że podejrzewam niski poziom progesteronu to nikt mnie nie słucha ahhh zdenerwowałam sie tylko z rana. Mimo to wszystkim miłego weekendu oraz moc buziaków dla Roberta naszego pierwszwgo rozpakowanego bąbelka żeby dawał Wam odpocząć.
-
Olka spróbuj może na własną rękę zbadać progesteron. Tylko trzeba się w strzelić w odpowiedni dc. Kolejny cykl będzie Twój :*
Monta mamy kilka imion, ale nic jeszcze sprecyzowane. I dodatkowo chciałabym żeby mały na drugie miał imię po moim tacie (zresztą i tak będzie miał tylko jednego dziadka, no chyba ze teściowa sobie kogoś przygrucha). Jak samopoczucie po cc? Ściągnęli Tobie juz szwy?
Matleena super sukienka ja ostatnio kupiłam sobie w lumpexie bez mierzenia i niestety okazała się za mała, ale będzie idealna za kilka miesięcy. Tymczasem musze szukać jakiejś kiecki na teraz, bo za miesiąc jedziemy na wesele do Rzeszowa
Agniesja jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 13:19
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia