1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:u mnie tez tak bylo Agnesja ale sie unormowalo i ma co 2:30 lub 3 raz na jakis czas ma swoje dni ze co godzine wstaje do neigo ale to rzadkosc
Tatuś Matleena jest zakochany w synku i w miarę możliwości dużo mi pomaga Nie wspiera mnie tylko w karmieniu piersią i bardzo chętnie dokarmia go mm, ale już się z tym pogodziłam i o ile aktualnie nie padam ze zmęczenia po prostu się na to nie godzę i kp aż do bóluMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie jestem tu nowa i proszę o pomoc bo ja tu czegos nie rozumiem wszedzie piszą że jak się ma śluz podobny do białka jaja kurzego to jest znak na owulacje tak? ja miałam takii sluz 26 września teraz jest go mało i jest lepki natomiast bola mnie piersi jajniki i czesto chodzę siusiu okres kiałam 9 września i mam 37 dniowe cykle pomożecie ? seks był 24 i 26 września czy wtedy mogło djść do zapłdnienia czy to raczej tyeraz zbliżaja sie te ważne dni ? pomózcie proszę
-
Karola 0704 ja nie jestem za nakręcaniem się to może być @ jak również ciąża. Biorąc pod uwagę długość Twoich cykli to owulacja była możliwa w dniach współżycia lecz bez mierzenia temperatury i obserwacji swojego ciała cieżko stwierdzić. Nie wymyśle nic nowego trzeba czekać
-
nick nieaktualny
-
Ponoć w cyklach 37 dniowych owulacja występuje między 21 a 25 dc. Tak, jak napisała Olka, bez mierzenia temperatury to trochę ciężko stwierdzić kiedy miałaś owulację. Poczekaj jeszcze kilka dni i sprawa sama się wyjaśni.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Karola tylko teoria teorią a życie życiem
Olka_29 lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:witajcie jestem tu nowa i proszę o pomoc bo ja tu czegos nie rozumiem wszedzie piszą że jak się ma śluz podobny do białka jaja kurzego to jest znak na owulacje tak? ja miałam takii sluz 26 września teraz jest go mało i jest lepki natomiast bola mnie piersi jajniki i czesto chodzę siusiu okres kiałam 9 września i mam 37 dniowe cykle pomożecie ? seks był 24 i 26 września czy wtedy mogło djść do zapłdnienia czy to raczej tyeraz zbliżaja sie te ważne dni ? pomózcie proszę
Karola0704 lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to wczoraj byliśmy u Pana doktora. Młody ma 1700g. Jaderka już zeszły do moszny ale na jednym jest wodniak. Mamy monitorować, jeśli się nie wchłonie, to będzie to trzeba usunąć po urodzeniu, żeby nie ryzykować bezpłodności. Ale nie jest to niebezpieczne. Do tego mam bakterie w moczu i dostałam na to jakieś globulki. I ten ból w kroku to z tych bakterii, bo zrobił się stan zapalny. Jeśli po globulkach dalej mnie będzie boleć to mam się zgłosić na założenie szwu, bo taki stan zapalny może się skończyć przedwczesnym porodem.
-
Matleena, ale rośnie Wasz synek
Globulki powinny pomóc!
Agniesja jak Tobie wychodzi kąpanie Dawidka? A może Twój to robi?Olka_29 lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
No strasznie! Jak tu go teraz urodzić? A tak poważnie, to wydaje mi się, że waga jest zawyżona bo doktorek nie starał się bardzo w ustawianiu znaczników. Aaaa no i najważniejsze. Buzi nie pokazał jak zwykle, ale na 2D widzieliśmy jak ciamka sobie. To takie słodkie było...
-
A zobaczysz jakie słodkie jest ciamkanie na żywo Ja uwielbiam patrzyć jak Dawidek robi różne minki To lepsze niż nie jeden film
Kąpiel robimy we dwoje, mąż trzyma główkę a ja go myję Na początku strasznie płakał, ale zwiększyliśmy temperaturę wody i zaczęło mu się podobać -
Niebawem zobaczycie buzię. Nasz na ostatnim usg pokazywał się z profilu
Agniesja liczę, że mój też się włączy w kąpanie, bo ja tej czynności bardzo się boję.
Dziś zrobili mi przelew za ten nieszczęsny wózek. Jupi!!! Kolejny będzie juz ładniusiNuffeq lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Najbliższą wizyta 12 października. Wtedy mam mieć już pobrany wymaz na paciorkowca. Co do przygotowań to kupiłam jedynie jeszcze kilka kosmetyków dla maleństwa, ręczniczki i pieluszki tetrowe. Dla siebie 2 piżamy, stanik do karmienia i jednorazowe majtki poporodowe.
Pod koniec tego tygodnia może uda się kupić wózek i wanienka.
Jak się czujesz Nuffeq? Kiedy masz kolejna wizytę?
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnywitam dziewczyny fajnie że waszemsluszki rosna i maja sie dobrze ja tez już bym chciała poczuć znowu kopniaki i widzień jak macha łapkami może się uda u mnie ok tzn piersi bola jak cholera jaknuk juz przestał kłuć i co pół godziny chodze siusiu nawet w nocy ( wiem że to nie objaw ciąży raczej podziębienia czy coś w tym stylu) za to ciągle bym spała i bola mnie plecy zobaczymy czy z tego coś bedzie
-
Karola może napiszesz coś o sobie - jak długo się stracie o dziecko? Skąd jesteś? itp. Wtedy będzie zdecydowanie lepiej szła rozmowa
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia